Bättre natt i natt!

I natt har jag fått sova, skapligt i alla fall! Hugo somnade som vanligt vid 19.30 och sen sov han till 1 tror jag... Gjorde välling rätt snabbt när jag insåg att han nog inte skulle ge sig innan han fick det... Dum jävla vana men vad gör man?!!! Måste få sova! I alla fall så fick han äta vällingen i sin säng och inte i våran å sen så somnade han snällt om om sov till 6! UNDERBART! Fast jag var lika jävla trött i morse ändå... Ja jag veta att jag aldrig är nöjd ;) Det blev ingen flytt in till eget rum i går, vi hann inte... Men det ska ske inom en snar framtid!

Nu i dag på förmiddagen var
Kaisa här och fotade Hugo en massa, hon går ju ett projektår på fotoskola ( tror jag det var) och har valt att foto barn & deras nyfikenhet... Och hon är ju sååå himla duktig!!! Ska bli såå kul å se fotona sen!!!

Annars är det lungt här just nu! Ska hämta Jullan om en stund, och just nu så sover lillebror! Ska nog ta å plocka ur diskmaskinen åsså ska jag frysa in en massa köttfärs som vi köpte i går...



Tisdag!

I dag var det meningen att jag & Hugo skulle åka ut till Mo å leka lite med William & Linda men i morse fick jag ett sms av Linda, Johan ( hennes sambo) var sjuk... Så vi stannade hemma i stället. Känner att jag inte vill dra på oss nån förkylning just nu! Har inte tid riktigt med det ;)

Så i dag har det varit en lugn dag efter en stökig ( som vanligt) natt. I natt/kväll ska Hugo få sova i sitt rum tänkte vi... Undra om det är av oss han blir väckt... han börjar oftast stöka i 2 tiden, tar då över han till oss sen så börjar helikopterturen... Han är precis överallt... I går natt stod han å dunkade huvudet i sänggaveln! Galning! Till slut ledsnar jag och går å gör välling oftast runt 4, sen somnar han om o sover till 6-7 tiden. Men det är så jävla drygt om nätterna just nu! Det var ju inte så längesen han sov hela nätterna utan att fjolla å äta... Tror inte att han är hungrig alls utan vällingen gör att han varvar ner å somnar... Jaja! Nån som har nå tips?! Tacksam i så fall!

Nu ska jag ner å röja lite i köket medans lillen sover en stund i vagen!

Lite kort får ni se oxå!

Göran å jag på festen i lördags!

Nina & Torbjörn

Cissi höll sig undan från kameran men jag fick med henne lite på ett kort i alla fall

Födelsedagsbarnet själv!!!

Mammas älsklingar!

Hugo provade gungan i går som äntligen satts upp! Var hur kul som helst!!!


Söndag!

Lite seg är jag i dag, det måste jag erkänna men jag har sovit skitkasst i natt! Sen att jag var på fest i går gör ju inte saken bättre, men skoj var det! Drack lagomt så jag är inge bakis men seg å trött... Sover alltid dåligt på natten efter jag druckit av nån konstig anledning... Vi var hemma i skaplig tid i alla fall, åsså fick vi med oss tacos hem som blev över så det blev frukost i morse det! Sååå gott!!!

Nu sitter jag å väntar på att mina älskade ungar ska komma snart, men det dröjer typ 2½ timme till innan dem dyker upp!

Ska snart gå å bädda rent i sängarna tror jag sen ska jag laga lite käk tills barnen + mormor & morfar kommer hem!

Har massa roliga kort i kameran men vet inte om jag törs lägga ut några, har en stark känsla av att jag får igen rätt rejält då ;)

TACK CISSI & PETER för en rolig fest med GOD MAT!!!!


Fest i kväll!

I kväll ska vi på 30 års fest! Ska bli riktigt skoj! Tror jag ska ladda upp genom att lägga mej i badet å dricka ett glas vin å läsa min nya mama tidning som kom igår!

Barnen är lämnade hos mormor & morfar. Hugo vinkade som tusan som vanlig när man säger Hej då! Julia var tvungen att få 5 kramar å ha gråten i halsen när jag åkte... Hon är alltid så ;)

Nu har jag lite att dona med innan jag ska börja göra mej i ordning! Ha de bra allihopa i kväll! För det ska jag ha!


Torsdag... Snart helg!

Dagen började med lite sovmorgon, behövde inte gå ur sängen förrän strax efter 7. Nice! Vid 9 kom Cissi med frukost & Cola! Du är då bara för BÄST du Cissi! Sen drog vi ( jag, Cissi, Julia & Hugo) ner på stan å kikade på nya lindex, riktigt fräsch lokal, men fortfarande dock rätt trångt mellan hyllorna, svårt att komma fram med vagn tycker jag! Hittade 2 tröjor till Julia & en skjorta till Hugo, Julia tjatade till sig 2 diadem oxå!

Sen drog vi upp på Prix å inhandlade en massa till Peters 30 års fest, blev även ett stopp på Hemköp oxå!

Väl hemma så slängde jag ihop en strösselkaka som jag ska ha med mig ner till Ockelbo i morgon. Jag och barnen åker i morgon bitti. Ska träffa Fia & Lotta och deras barn och så ska vi gå å kika på en klädes utföräljning oxå! Hoppas på att man hittar lite fynd!

Nu ska jag strax gå ner å fixa lite käk. Blir Gagnefröra med tacochips & sallad! Sååå gött!
Skitenkelt å göra.
Receptet: Typ 500g köttfärs, 1 burk creme fraiche, 1 burk krossade tomater, 1 burk majs, cayennepeppar & salt. Bryn färsen å rör ner allt annat å låt koka i hop! Men jag tror att jag tar lite tacokrydda i stället för cayennen jag... Lite mildare för Julia... 

Nä, dax å börja förbereda maten medans lillgrabben sover!

Tror jag glömt att visa att Hugo har rätt bra fart med gåvagnen nu oxå, inte lätt att fånga honom på kort inte...

Upp å ner vända damen
 


Fullt upp!

Verkligen mycket just nu tycker jag! Men jag gillar när det händer grejor bara jag hinner med det jag ska så...

I dag har Cissi, jag & Hugo varit ner till Ockelbo en sväng. Kikat lite i dem affärer som finns där och Hugo fick lite tid med mormor. Sen blev det god lunch och fika hemma på mammas & pappas inglasade altan! VILL HA EN SÅDAN ALTAN! SNÄLLA GUD!

Just nu har lilleman somnat tror jag i alla fall! Puh! Han har blivit bökig på kvällarna, ska grina en massa och ställa sig upp innan han till slut somnar... Lite jobbigt är det!

I morgon blir det en tripp till Bollnäs, ska hjälpa Cissi att handla lite inför Peters 30 års fest på lördag! Längtar dit! Ska bli kul att umgås lite med en massa kompisar :) Och barnen sover hos mormor & morfar så då ska vi bara njuta ;)

Har sökt ett nytt jobb oxå! HOPPAS verkligen jag får det! Skulle bli sååå bra för mig! Å även för familjen att det inte blir så lång pendling! Håll tummarna för mig! Kan inte säga vad jag sökt men ni får snart veta!

Nu ska jag ner å kika på IDOL! Ska bara natta prinsessan först!


Julia å Vilgot!

Kusinerna BUS härjar i farbror Ronnys säng

Arg Hugo! Men duktig på att stå själv ;)

Glad Hugo busar med pappa!


Måndag!

Sitter här å försöker vakna! Himla trött! men jag kommer nog i gång snart! Barnen sitter i Hugos rum å leker! Har fått sovit HELA natten i 2 nätter nu så bara för att jag skriver det här så vaknar väl Hugo flera gånger i natt. Men även fast han sover bra så sover jag skitdåligt! Till på köpet var Julia upp å surra en sväng i natt men hon gick å la sig självmant igen!

Helgen har varit lung men vi har ändå gjort en massa! På lördagen drog Jullan å jag ner på stan en sväng å gjorde av med lite pengar. Eftermiddagen var lung. På kvällen kom Tommy & Mela & barnen å vi beställde pizza! Blev en rätt sen kväll för båda barnen men nån sovmorgon i söndags var det då inte tal om ;)
Röjde i ladan typ hela dagen i går! Rev ut ALLT! Göran ville nämligen få in Audin där över vintern å det gick fast det blev inte riktigt som vi tänkt oss... Sen var det bara å plocka in allt skrot igen efter vi visste vart audin skulle stå. Fan va mkt skit man har alltså. Jag tvättade klädsen till Brio vagnen i går! Nu ska den säljas. Å även fast jag helt har tröttnat på den så är det lite vemodigt att sälja :( Mina 2 bebisar har ju legat i den! Man är ju lite knäpp som mamma men så är det!

I dag ska Julia på lokalen å Hugo å jag ska va hemma å dona! Har typ 5 rena maskiner tvätt som ska vikas! Gruvar mej! Sen så finns det 100 andra grejor oxå som ska göras!

Nä nu är det nog dax å fixa lite frukost till vildarna!



Ronny 20 år

Har varit rätt duktig på fm. Julia å jag har städat å dammsugit medans lillen sov... Men nu känns det som om luften pysit ur mej, blev sååå fruktansvärt trött! Har bakat en drömrulltårta som jag tänkte gå upp till verkstan å bjuda gubbarna på vid 13.30. Sen ska lilleman sova igen, å då ska jag ta å duscha å göra mej i ordning! Går knappt å göra nånting när han är vaken nu. Hugo är ÖVERALLT! å då menar jag verkligen det. River ner lampor, drar ut soppåsen ur skåpet, härjar i vedspisen, är i badrummet å drar ut allt toapapper, slänger saker i toan, klättar i trappen om man glömt grinden osv osv... Älskar verkligen den lilla skitungen men i bland blir det verkligen skitjobbigt! Just nu är han i sitt rum å leker ett tag! Hör hur han brummar där inne... Sötungen våran!

Julia har varit riktigt duktig i dag å hjälpt mej att städa å så har hon städat sitt rum själv! Riktigt stolt blev jag!!! Hon har avrit lite "på viset" den senaste tiden men i dag har det gått riktigt bra!

I kväll blir det 20-års kalas! Julias & Hugos farbror Ronny blir 20år. Sjukt vad fort tiden går, det påminner mej om hur gammal jag börjar bli...
När jag träffade Göran för snart 10år sedan var ju Ronny bara en liten kille på 10år å nu stora Karln som får gå på systemet! Tur att jag inte blir nå äldre... Hehe! Alltid 20 år jag ;)

 Min gubbe fyller 30 snart! Ska ha fest då! Ska bjuda på smörgås tårta å sen har jag tänkt göra nån sorts efterrätt men INTE tårta... Är det nån som har nå bra förslag?! Skulle vara skitbra om det är nåt som man kan frysa så man kan göra det nån dag eller vecka innan! Öppen för förslag!!!


Julia å Hugo för ett halv år sedan! Usch vad dem har vuxit båda två!!!

Första stegen!

I går när jag jobbade passade Hugo på att ta sina första steg till farmors stora glädje ( det var där han var). Å i dag så tog han ett steg till mej. Duktiga grabben våran :)

I dag har vi bara varit hemma! Cissi var hit på förmiddagen å hon bjöd på frukost! Yummie!

Sen ahr jag tvättat 2 maskiner tvätt och så har jag klippt gräsmattan medans Hugo sov, inte mycket som kan väcka den grabben inte... Klippte nästan brevid hionom, men när jag avr tvungen att flytta vagnen då vaknade han, men då var jag så gott som klar.

Riktigt nöjd är jag med den nya vagnen i alla fall! Hugo somnade jättelätt & den var rymligare än den andra tycker jag, vilket är ett stort +

Nu ska jag roa minstingen en timme till innan det är dax för sängen för honom!




Torsdag!

Det blev en ny vagn i går! Jippi! Är riktigt nöjd i alla fall än så länge ;)

Å Hugo tyckte det var riktigt kul att åka framlänges! Fick betala 500:- för den, inte speciellt dyrt tycker jag. Det ingick även en fotsack oxå till den! Till på köpet så fick jag 500:- av mina snälla föräldrar så vagnen blev gratis! Jippi! Det tackar min fattiga plånbok för!!!

Om en stund kommer Cissi hit å hon har troligen med sig lite nybakt bröd ( från ICA) så då blir det lite frulle! mumsigt värre!

Ha en bra dag!

Julia tyckte det var jättekul att köra hon med, det gick ju att vinkla ner styret så även hon kunde skjutsa!

Förästen?! Ingen som behöver en BRIO vagn! BILLIG!!!! Kankse till dagis eller nåt?!


Onsdag!

Vilket super fint väder det är ute! Å jag jobbar! Men det gör inget.. Tycker det är lättare att jobba när det är fint väder ute. Då är även kunderna glada och då är det kul att jobba!

Mamma & pappa kom hem från Kreta i morse så jag blir avbytt av henne på eftermiddagen!
 Å efter jag slutat ska jag åka å kika på en vagn! Har lessnat rejält på Brion nu! Fya! Håller på å ramla i sär känns det som! Vagnen jag ska kika på är en  begagnad sittvagn, det är en gammal klasskompis som skulle sälja sin. Skulle vara kul med en NY vagn men ekonomin tillåter inte det just nu! Mycket utgifter framöver.
Vi har 2 barnkalas + en 30 års fest framöver. Men kul ska det bli. Å nästa helg ska vi bort på 30 års fest oxå! Skojsigt värre! 
Men det är ju trots allt en ny vagn för mej även om den är begagnad så jag hoppas den är fin får då köper jag den, dyr var den inte heller :)

Nu ska jag hitta på nå att göra här, riktigt lungt i dag!


Tand!

Glömde skriva i går att Hugos tand nr 2 kikade fram i lördags! Bättre sent än aldrig!

Snart kommer Cissi å käkar frukost med mej sen har jag typ 100 saker att göra känns det som men det ska nog ordna sig innan dagen är slut! I morgon är det jobb igen men sen blir jag mamma ledig ett tag framöver... Men jag tror att jag ska försöka jobba nån dag lite då och då! Saknar mitt jobb!

Nån bild från förra veckan kan jag bjuda på ;)







Måndag!

I dag har jag & Hugo varit ute på vift! Lämnade Julia på lokalen och sen drog vi upp till Bollnäs. Åkte hem till Anki m fam, vi tog en promenad därifrån o ner på stan. Var jättehärligt promenadväder! Inte för varmt men ändå solsken! Tog en obligatorisk lunch på krokanen, ALLTID lika gött! Blev en macka med skagenröra & grönsaker, det gillade både jag å Hugo! Mums! Å Anki å jag var himla duktiga å skippade efterrätten! Sen var vi in på lindex å köpte en skitcool mössa till grabbarna, ja dem fick lika mössor! Muminmössa med stinky på... Lite sån där avlång längre modell! Sen traskade vi hemåt igen. Pojkarna slocknade så vi passade på å kika på lite kort från Kreta ( Anki m fam är nyss hemkommen därifrån).På hemvägen blev det ett stopp på kvantum för lite matinköp. Hann bara hem å slänga in varorna så åkte jag och hämtade Jullan.

Nu i kväll har det varit rätt lungt. Göran har varit ute med minigrävarn en sväng. Och jag å barnen var oxå ute lite i finvädret. Hugo smakade på en igel... Usch.. Trodde det var en sten han hade i munne  men när jag tog ut den så var det en slemmig igel... Hua! Han stoppar ALLT i munnen! Blä!

Nu sover båda juvelerna å jag med oxå snart känns det som! Ska kika lite på tv:n först bara!


Söndag

Jag jobbar i dag... Men snart får jag åka hem. Har haft Julia med mej på affärn i dag, i alla fall ett par timmar, sen tröttnade hon å morbror & sara kom å hämtade henne... Sitter å väntar ut tiden nu känns det som...

I går kväll fick vi lite påhälsning av Jimmy & Emma. Satt å spelade kort å drack lite gott... Jag drack 2 glas vin som gick rätt upp i skallen.. Hihi! Lättpåverkad är bara förnamnet. Blev en rätt tidig kväll å det var bra för minstingen var uppe vid 6 som vanligt!

I kväll blir det lungt. Sara & Rickard kommer upp en sväng åsså blir det nog pizza!

I morgon ska jag & Hugo träffa Maxen & Anki! Ska bli riktigt kul! Var längesen sist nu.. Dem har nu varit utomlands en sväng så jag lär väl könna mej som värsta blekfisen antar jag!

Nä, dax å dra fram snabeldraken å göra sista rycket!


Väggord!

Nu har jag oxå fastnat för dem där vägg orden ;) Sååå fina!
Har nyss ropat in 2 st på tradera

Hugo - VÄGGDEKOR/VÄGGORD - FRI FRAKT!Julia - VÄGGDEKOR/VÄGGORD - FRI FRAKT!

Tyckte dom var  fina! Tänkte kankse sätta dem över deras sängar... Ska måla om lite i barnrummen först, i alla fall Hugos, han har en lila fond vägg som jag verkligen INTE gillar i ett killrum... Snälla Cissi har lovat att hjälpa mej! Så sen ska jag försöka inredan lite fint där å efter det tror jag att jag måste ta tag i Jullans rum oxå! Hon har en illblå tapet... Don´t like. Vill ha vitt eller nån ljus färg inne hos henne... Hugo fick förästen 2 jättefina tavlor av "tant" Cissi häromdagen! Tur att vi har henne som skämmer bort ;)


Grus i ögonen!

Usch å fy, i dag känner jag mej himla trött! Hugo har bökat rejält i natt! Vaknade vid 24 å var hysterisk, tror inte han var vaken riktigt, fick efter mycket vaggande & vyssande tillslat gå ner å göra välling, å det var det enda som lungade honom så han kunde somna om, samma visa vid 05 oxå, dock somnade han om tillslut utan välling. Sov till 7! Tack & lov!!! Då mös vi å åt ännu en flaska välling... Julia kom vid halv 8 å sa att hon var sååå himla trött! Hugo hade skrikit heeela natten sa hon... Hon hade oxå vaknat av honom, men som tur är så är hon för lat för att orka gå upp så hon somnade om utan att vi märkte av henne! Duktig tjej!
Men mitt humör är inte på topp kan jag säga... Jäkla kort stubin och blir arg för minsta lilla! Fy! Men nu sover minsta juvelen å jag ska hoppa in i duschen. Är bortbjuden på mat i kväll till Görans kusin Jimmy och hans tjej Emma! Så nu ska jag duscha bort den där trötta mamman och försöka fräscha till mej lite!

Slänger in lite kort på våra underbara ( oftast) barn!

Julia käkar frukost... Yoghurt & frysna hallon

En till som gillar hallon

Grävning i full gång!




Hugo gillar allt som brummar

Minigrävarn fick göra finliret

Julia hjälper till

Hugo tyckte det var jättekul att krypa runt i allt skit!

Traktorn står still ;)

Hade en massa fler bilder jag tänkte ladda upp men nu funkar det inte att lägga in nå fler... Får göra det en annan dag i stället!

Går å duschar i stället!




Lilla Julafton!

Har fått 2 roliga sms! Det ena fick jag i går kväll som sa att mitt paket från Jotex har kommit! Har beställt en skohylla och 2 fönsterlampor som ska hänga i köksfönstren! Dem som redan står där måste plockas bort. Det är såna där som står på fönsterbrädet med en rätt stor smidesfot. Hugo har redan haft ner en utav dem en gång och jag vill inte att han ska få en i huvet, rätt tunga grejor! Så det ska bli kul att hänga upp dem i morgon!
Å i dag fick jag sms från skopunkten, har beställt 2 par skor till mej & ett par till Julia!
Så dem ska jag upp till bollnäs å hämta i morgon! Spännande spännande! Har aldrig besällt skor på nätet förr! Det var tag 3 betala för 2, så Julias fick jag gratis!



Dem 2 första är mina skor... Rätt lika men den första är varmfodrad! Vill ha enkla skor som man kan promenera i och inte klack för det klarar jag inte av ;) Julias tyckte jag var riktigt fina oxå! Perfekt i vinter till kjol & klänning!


ZoomaOch så här ser lamporna ut, enkla å fina tycker jag
Å så här ser "skohyllan" ut. Heter egentligen höjdförvaring men tror den funkar lika bra som skohylla, vi har letat som fan efter en skohylla som passar in i vår minihall och den här har rätt mått i alla fall. Kostade 299:- men jag hade 50% på valfri vara så då blev d ju genast billigare!

Nä, nu ska jag göra ett sista ryck innan jag får åka hemåt!


Bättre sent än aldrig

Har glömt att skriva matlista den här veckan! Skriver en nu då...
Måndag: Stuvade makaroner och köttbullar och korv
Tisdag: Potatis & kassler gratäng
Onsdag: Jag jobbar så dem andra 3 äter kokkorv & bröd
Torsdag: Pannkaka & hemgjord drottningssylt ( eller princessylt som Julia kallar det)
Fredag: Bjudna på mat till Jimmy & Emma


Grattis Maxen!

I dag fyller Hugos polare Maximilian 1 år! Sjukt fort har det här året gått... Känns som att det inte var så längesen jag fick ett sms av Anki att Maxen hade kommit till världen! Då jag gick höggravid å väntade på min lilla kille! Å nu har killarna våra blivit stora! Stort Grattis Maxen! Vi kommer å hälsar på någon annan dag med paket!!!

I dag jobbar jag å det gick bra att få i väg båda barnen i dag oxå! Hugo har strulat lite i natt, vaknade 3 å ville å välling sen har han tagit enormt stor plats i våran säng... Suck ;)
Å i morse kom han på en rolig sak som jag egentligen bara väntat på att det ska ske.. Han älskar nämligen att vara i badrummet å kryper in dit så fort som möjligt. Rullar av allt toapapper från toa rullen å gör massa sattyg. Å i morse hade nån ( antagligen jag) glömt att slå igen toalocket... Så i morse fick en av mina hårklämmor bada i toastolen... Han såg hemskt nöjd ut, Hugo alltså inte hårklämman ;)

Å hemma hos oss händer det grejor nu! Svärfar har varit och grävt och donat bakom ladan där det förut har varit en liten skogsdunge... Nu ska det byggas en carport där så småningom! Kommer å bli riktigt bra när det blir klart!   Å skönt om inte annat å slippa skrapa rutor o borsta bort snö på vintern! Har en massa kort på kameran men den har jag ej med så får lägga in dem en annan dag i stället... Både Hugo o Julia har varit med å grävt å skitat ner sig en massa! Haha!

Nä, back to work!


10 månader


I dag blir Hugo 10 månader! Stora killen!!! Ska i väg på Bvc vid 9.30! Uppdaterar senare om hur det gick!

Så här såg jag ut för ett år sedan ;)

Å så här såg Julia ut för ett år sen, hon har då absolut vuxit å blivit större!

Uppdatering: Nu har vi varit på Bvc! Allt gick bra! Hugo väger nu: 10625g och är 76.5 lång
han har bara gått upp 100gram, men det gjorde inget. Han är ju så himla aktiv å är inte still en vaken sekund så det är troligen därför... Våran lilla vilde var överallt i rummet under tiden vi var där!
Nästa gång vi ska dit blir om en månad, i början på oktober ska Julia oxå dit. Dax för 5.års kontroll av stora tjejen, å då vankas det spruta, å det har jag redan börjat förbereda henne för...

Nä nu ska jag käka nånting, hungrig!


Tung i skallen!

Känns som om jag var på världens fest i går... Tung i huvet å trött som fasen! Usch...
La mej nog liite för sent sen så vaknade Hugo liiite för tidigt men bara å gilla läget... Hugo o jag satt å mös i soffan å sen åt vi frukost medans dem andra 2 sömntutorna sov... Julia väckte jag 8.15 och så bestämde vi kläder inför kalaset hon ska på i dag, Julia är väldigt klädmedveten om vad hon vill och INTE vill ha på sig, suck, undra hur det är om 10 år. Hennes kompis Matilda fyllde 5 år i går så i dag skulle hon ha kalas för kompisarna!

Ska jobba till 15 i dag och jag har lite å pyssla med så jag ska nog den här dagen att gå rätt snabbt.. I morgon är jag hemma med Hugo igen, ska i väg till Bvc med honom å väga å mäta, annars blir det lungt, röja lite hemma och sånt...

Men nu ska jag ta å beställa lite tobak och packa lite tidningreturer...

Ha en bra dag!


Skulle inte...

jag gå å lägga mej?! Jo NU!!! Har suttit å surfat runt å jävlar vad tiden går fort!!! Skulle beställa skor men det gick åt skogen.. Råkade göra ett fjuttigt fel när jag skrev i mitt namn för registrering och vips måste jag maila kundtjänst å det kunde ta 1 arbetsdag för att få hjälp.... Grrr när det inte funkar som jag vill :-(
Går å lägger mej i min ensamhet i stället ( Göran är ute å ränner med sina pojkvänner ;-) ). Nästan så jag vill ta upp Hugo till min säng å mysa med honom, men bara nästan...

Nu låter allting mycket värre än det egentligen är ;)

Natti natti... Igen...


Trött!

Ska aldeles strax gå å sussa, hade tänkt skriva ett längre inlägg men orkar bara inte! Har fått ont i magen... Mensvärk = BLÄ!!! Så jag har nyss tagit en alvedon å tänker gå å sova nu! Natti natti!


Höst!

Riktigt höst rusk ute i dag, har nog regnat en hel del i natt tyckte jag det lät som ialla fall dem gånger jag vaknade... Var ut med Hugo för en stund sen för han skulle sova, ställde han ute under äppelträdet som vanligt eftersom solen sken! Å rätt var det var när jag kikade ut så spöregnade, var bara att lubba ut å dra upp honom på bron! Jaja... Bara å inse att hösten är här med regn å rusk å blåst... Rätt mysigt å sitta inne å mysa å tända ljus!


God morgon!

Känner mig riktigt pigg i dag å det är så härligt! Hoppas piggheten håller i sig hela dagen!!! Ska väl inte göra så värst mycket i dag... Plocka lite, koka sylt & bara ta´t lungt känns det som. Ska jobba i helgen, låter värre än vad det är hihi. På lördagen blir det 6 timmar å på söndag blir det 5. Men ska bli skönt å jobba igen faktiskt! Gick riktigt bra sist åsså är det kul att komma hemifrån å träffa lite folk och prata lite med mina tanter å farbröder på kiosken!

Hugo var helt tokig i går kväll... Han somnade som vanligt vid 19.30 typ efter att ha ätit välling. Vaknade vid 21.30 ( mitt i lyxfällan, attans) och var helt otröstlig, tog tillslut ner honom till oss med det hjälpte inte... Efter en kvart typ gjorde jag välling och gick upp å la honom i vår säng, han slukade den å somnade snällt om. Fattar INGENTING!!! Skithungrig efter 2 timmar?! Brukar han ju aldrig vara... Man blir då aldrig klok på barnen! Å sen har han sovit hela natten ( dock i vår säng men ändå). Får han för lite mat på dan eller?! Äter gröt på morgonen, lunch alltså riktig mat och frukt till efterrätt, likandant till middag och sen välling innan läggdags... Vad tror ni?! Eller så är det tänderna som spökar å han fick tröst och lugn av vällingen å på så sätt somnade han om... Jaja, förblir nog ett mysterium ;)

Nu en bild på mina sötisar...


Å just ja!!!
GRATTIS PAPPA/MORFAR!!!

Han är på Kreta just nu den lyckosten!!! Men det blir nog ett grattis samtal till honom i dag!


Ändrade planer

Var tänkt att vi skulle ha syltkok i dag här hemma, men det får bli i morgon i stället. Vi måste ner på stan å dona lite i dag, jag och barnen! Har 2 födelsedagspresenter som ska fixas å så ska vi köpa en ny guldfisk! Fiskis dog i förrgår... Han är begraven bakom lekstugan nu i en fin liten ask... Fick blommor på graven å allt! Å nu vill Julia ha en ny, har berättat för henne att även den nya fisken troligen inte lever så länge heller, men hon vill i alla fall ha en ny...

Å snart kommer ni att få se min nya blogg design! Den är sååå fin!

Puss å kram



Gratis bloggdesign!

Jihoooo!!!! Jag som aldrig vinner nåt... Men nu äntligen har jag vunnit! Var en tjej som var in på min blogg o skrev att hon hade en tävling som vinsten var gratis blogg design! Å jag vann! Nu äntligen ska min blogg få ett skönetslyft! Tack Penny! Ska bli jättekul å se hur den blir sen!!!!

Snart ska jag äntligen få åka hem till Hällbo igen efter en dag i Ockelbo! Börjar bli riktigt trött faktiskt! Ska göra lite stängningrutiner nu, bla. dammsuga, tömma sopkorgar å plocka i ordning lite så det inte ser ut som en bomb när Inger kommer i morgon!

Följ min blogg med bloglovin

Working very hard....

Eller inte! Rätt lungt i dag... Måste ta det ganska lungt oxå känns det som, ska jobba 10 timmars pass i dag... Har gjort 3½halv timme redan. Gick bra att komma upp å i väg med båda barnen i dag. Hugo har varit snäll o sovit nästan hela natten! Han vaknade vid 3 å kom över till oss men somnade snabbt om, till på köpet så gick jag å la med 21.15 i går kväll å det hör inte till vanligheterna precis! Så i morse kände jag mej rikitgt utvilad! Vaknade innan klockan å fick faktiskt väcka mina barn för en gång skull! Gick jättebra att lämna både Julia å Hugo. Julia har blivit mammig på sista tiden å vill inte att jag ska gå när jag lämnar henne men i dag gick det riktigt bra, mestadels för att jag gjorde lämningen snabbt, annars brukar jag kunna bli kvar lite för länge å prata. Å när jag lämnade Hugo hos farmor var det inte heller några problem. Han är så himla oblyg Hugo, skulle kunna lämna honom till vem som helst nästan, Julia var tvärtom i den åldern så det är lite ovant. 

I morgon är jag ledig i alla fall å då ska det kokas drottningsylt hade jag tänkt! Så himla gott det!

Ha en bra dag allihopa! Nu ska jag jobba lite så jag får nå lön sen ;)
 


Tisdag!

I dag är det en hemma dag för mig å lilleman! Julia är hos dagmamman. Jag har gjort lite barnmat på förmiddagen medans Hugo sov, har även bakat en långpanneäppel kaka... Hittade ett recept på internet som jag testat...
Annars laddar jag för jobb i morgon. Mamma & pappa drar utomlands i dag i 2 veckor så då ska jag jobba lite, slönt att komma hemifrån och så spar jag in några föräldradagar! Bra bra!

Nä nu ska jag göra lite nytta, dvs. smaka på äppelkakan å läsa tidningen ;)


Julia vid sitt överfulla skrivbord!


Hugo leker i sitt rum

Tror det kliar bra mycket i munnen på honom! Allt som går att få in i munnen stoppar han dit ;)


RSS 2.0