Nåt kul!?

Skulle verkligen behöva komma i väg på nåt kul! Helst utan barn känns det som! Har varit såå mycket nu med sjukdomar å allt å jag känner mej rätt sliten! Men jag vet inte riktigt vad det roliga skulle kunna vara! Sitter å funderar... Synd är att man jobbar varannan helg å då är det ju liksom inte lönt att hitta på nåt!

Nästa helg är vi i och för sig bjuden på 30-års fest! Ska bli jättekul!!! Hoppas bara vi få tag på barnvakt! Julia är nere i ockelbo hos mormor å morfar för det är vintermarknad där då, sjutsar ner henne redan på fredagen. Men Hugo vet vi inte riktigt hur vi gör med ( Tycker det blir bökigt för morfar att ha båda, mormor jobbar hela helgen.) Till på köpet så jobbar jag nästa helg :( Börjar 8 på söndagen så det blir en riktigt lugn fest för min del... Lite tråkigt när det äntligen händer nåt!

Ja ja... Får väl fundera vidare! Har en skitsur son som står å drar mej i byxorna! Dax att roa honom... Han får nog hjälpa mej att byta sängkläder ;)


Piggare!

Efter gårdagen gnällinlägg så har vi piggat på oss rejält :) Hugo är fortfarande snorig å hostig men det får man väl dras med ett tag till! Han har heller inte visat nån symtom på magsjukan! Håller tummar å tår får att han klarar sig från det!

Har nyss röjt i Julias garderob å plockat undan en hel del kläder. Ska nog prismärka det å skicka till Boels. En del "finare" grejor, typ pippi kläder åker nog ut på tradera i hopp om att man kan få nån extra krona!

Nu har lilleman vaknat!
Hörs!


Jahapp...

Är väl inte förvånad direkt, turen har ju inte varit på vår sida den här vintern :(  Här är vi alltså sjuka igen... Är verkligen riktigt slut å less nu!!! Jag som annars är en rätt glad å positiv tjej/tant har nu lessnat rejält!!!
I måndagskväll kräktes både julia & Göran. Har nog aldrig sett varken J eller G så klen. Julia fick jag knappt liv i när jag kom hem i från jobbet på kvällen. Men redan i går var dem piggare. I natt var det min tur. Fy sjutton vad jag hatar att spy. Uäck! Spydde en sväng i morse oxå men sen har jag blivit rejält mycket piggare. Hugo har klarat sig än så länge men det kommer väl i natt eller nåt... Han är i stället snorig, hostig, febrig å allmänt skitgnällig och vill sitta som ett plåster på mig som har ett tålamod lika långt som en tändsticka typ!
Är nån jävla magsjuka som går runt runt tydligen hos dagmammorna, var ett x antal barn hemma nu. Vi blir hemma hela veckan ut nu, måste få död på den här sjukan för sen pallar jag nog inte mera... Bläää!

Riktigt skittråkigt jävla inlägg men efter jag fått skrivit av mig lite känns det bättre! Riktigta I-lands problem det här... Men ett förjävla jobbigt i-lands problem!!! Å till på köpet ska det vara sååå jävla idiotiskt snorkallt oxå så man knappt vill sticka näsan utanför dörren! BLÄ!
Våren var är du?!?!?!?!

Sköt om er!!!



Glömde tillägga att det enda poistiva med alla sjukdomar att jag går ner i vikt! Var år å dar sen jag vägde under 70kilo men i dag så visade vågen 69.5kg... Wihooo! Men bara jag blir frisk så återställer sig nog valkarna oxå! Haha!


Snö snö snö och så lite mera snö!

Brukar inte vilja gnälla om vädret, går ju ändå inte att påverka det, men nu RÄCKER DET! Är ju för sjutton snö precis överallt å tycker jag inte gör nå anant än sopar av bilen å skottar. Å inte tala om väglaget, halt å jävligt å massa snörök. BLÄ!
Åkte ner till ockelbo i onsdags, vägen var allt annat ämn bra, smal som sjutton och som en tvättbräda. Älskade Julia blev åksjuk å kräktes... I en påse tack å lov. När vi åkte hem i går så gick det bättre, vägen var plogad å Julia klarade sig från kräkningar!

Har lämnat barnen hos dagmamman för en stund sen och om en liten stund ska jag dra i väg till jobbet. Lämnar dem lite tidigare än jag åker, mestadels för Hugos skull, annars blir det mitt i lunch och mitt i hans sovtider. Å så får jag en liten stund för mej själv å det är uppskattat.
Har rätt fullt upp med våran lille grabb om dagarna. Vild är bara förnamnet men det är en himla tur att han är så glad å go hela tiden annars vettetusan ;) Hugo har börjat sagt i från när Julia tar saker av honom, då skriker han högt å tydligt å i går puttade han henne för första gången när han blev arg. Riktigt gulligt faktiskt såg det ut... Haha! Annars är dom rätt go med varandra och Julia är duktig å passar honom om jag går ut å hämtar ved eller går upp på övervåningen en snabbis, för man kan inte lämna honom för en sekund nu för då står han på köksbordet eller på toastolen eller halvvägs upp i ett fönster eller i soffan eller på soffbordet osv. Haha!

Ska jobba hela helgen men det ska nog gå bra det med trots att det är lite vemodigt att jobba helger när alla andra är lediga...

Nä nu ska jag ta mej en snabbdusch innan det är dax att dra in till bollnäs!!!

Julia & Hugo åker "båt"

Sjukt mycket snö!

Julia åker lilla vasaloppet förra helgen!!!


Söndag!

Mitt bloggande har inte varit det som det borde på sistone..

Vi mår äntligen bra hela familjen efter halsfluss, hosta & nån konstig magsjuka som höll i sig i flera veckor!

Solen lyser i dag å det är lagomt kallt ute! Om ett par timmar ska vi upp på stenvallen på familjedag. Blir skridskor, lilla vasa loppet & korvgrilling! Mysigt ska det bli!!!
Mormor & morfar kommer upp från ockelbo oxå så det blir extra skoj! Sen blir det lite alla hjärtans dag fika här hemma hos oss!

I morgon är det jobb som gäller igen... Tycker dem lediga dagarna går på toook för fort! Men jag jobbar bara mån-tis sen är jag ledig 2 dagar å då ska vi åka ner till ockelbo å mysa. Träffa familjen & så ska vi träffa Fia, Moa & Edwin oxå! Ska bli riktigt kul! Var himla längesen vi sågs!!!


Mina hjärtan provar pappas skoter!



Måndag

Är ledig i dag! Skönt faktiskt! Fast känner mej rätt sliten! Hugo är krasslig! Eller sjuk med andra ord! IGEN! Julia åkte ju på nån konstig magförkylning efter halsflussen. Kräktes nån gång och skitkass i magen å ingen matlust! Som ett brev på posten blev ju så klart Hugo dålig med, när Julia äntligen blivit frisk efter 1 vecka! Jippi!!! Orkar rent ut sagt inte med alla dessa jävla sjukdomar mer! Tycker det luktar sjukdom i hela huset! Å jag känner mej riktigt klen fast jag är frisk! Blääää!!! Nu ligger min lilla fis å sover! Å Julia skjutsade jag ner till mormor o morfar i går så hon fick lite miljöombyte ;) och jag lite lugn å ro! Haha! Dagen i dag blir lugn! Ska nog baka lite bröd tänkte jag å sen blir det tvätta och tvätta! Känns bättre om jag får tvätta å städa undan allt, får för mig att alla dessa sjukdomar försvinner fortare då. Jätte positivt inlägg! Men men, that´s life!
 
Har efter drygt 1 år lagt in alla mobilbilder på datan. Så här kommer några! En del nya en del gamla!

Mina älskade goungar i snön häromdagen!

Skottade av lite snö från lada taket i lördags!

Var riktigt glad att det inte var jag som satt där uppe! Hua!

Julias skridsko debut!!!

Kan inte förstå hur fort det här året gått! Hugo alldeles nyfödd!

Och nu, en stor glad grabb!!!

Nä just ja, tillbaka till tvätten... Suck! På återseende!


Nu räcker det!!!

Bara hatar snön just nu!!!! Tycker det har kommit alldeles fööör mycket nu! Allt blir såå jobbigt! Skotta, sopa av bilen å ta sig fram på vägarna är sååå drygt! Just nu bara vräker det ner här! Å jag bara gruvar mej för att åka till jobbet i eftermiddag! Pratade med Fransson som bor i Mo ( söderhamn) och hon kom inte ens från gården med bilen, hade nog kommit 5 dm där! Att det kommer lagomt med snö gör mig inte så värst mycket men nu RÄCKER det!!! Har ju för sjutton snöat typ varje dag i flera månader nu och varit svin kallt!
SNÄLLA VÅR KOM NU!!!!




Syns inte på korten att det snöar så mycket!
Ser ni ufot ( blixten) jag fick med på båda korten ;)?!







Panik!!!

I dag med posten fick Julia ett stort kuvert från bollnäs kommun! Det var information om skolstarten för henne till hösten! Fick lite panik kan jag säga, ska min lilla bebis börja skolan! tycker inte hon är så stor fast egentligen är hon nog verkligen redo för det där med skola. Hon tycker det är jättekul att skriva å pyssla med bokstäver och siffror men bara tanken på att min lilla tjej verkligen börjar bli stor! Å hur gammal känner inte jag mej då?!

Man skulle i alla fall välja skola och för oss finns det inget alternativ än våran lilla byskola så klart, där kommer hon att ha alla sina kompisar och det är ju även där hon är 1 gång i veckan redan med dagmammorna. Å fritids är i samma lokaler så jag tror att allt kommer att gå finemang men känner mej lite nervös ändå så klart! 

I dag börjar jag vid 15.30 vilket är tur för vi har ( fortfarnade) sjukstuga här hemma... Julia har varit kass i magen å inte velat äta sen förra torsdagen. Men tror och hoppas att det vänt nu. I går kväll började hon äntligen äta lite igen å det verkar som att hon får behålla maten oxå! Håller tummarna! Mån-tis har hon varit hos farmor när vi jobbat ( Hugo har varit hos dagmamman som vanligt) och i dag börjar jag ju sent så då får G komma hem lite tidigare.

Dax å göra lite vardagssysslor... Vika tvätt å hänga tvätt är det enda jag gör känns det som ;) Bäst å passa på å göra det nu när lilleman sover så man får göra det i fred!


Ha en bra dag!

Förästen.. Lägger in lite bilder... Är någon vecka gammal men skitsamma, ni har ju inte sett dem i alla fall ;)

På väg ut på skidtur

Hugo fick oxå följa med i pulkan

Vilopaus :)

Glad fast man ramlar i bland!

Hemma igen efter en låång tur ;)

Sötsnörena mina!

Glad Hugo gillar att traska runt i snön! Nöjd med lite han ;)

Å pappas skoter är intressant!

Prinsessan gillar att åka spark!

Hugo hade feber å fick en isglass! Huur gott som helst!!!


RSS 2.0