Underbar lördag!

Dagen började med lite sovmorgon! Sen drog vi till Bollnäs å fixade lite mordagspresenter o en födelsedagspresent! Barnen var ovanligt snälla= glad mamma & pappa! Hugo levde rövare inne på jysk bara... Annars riktigt snäll!

Har nyss lagt kött i marinad + gjort en sallad! Bär snart i väg till Fly på grillning med massa trevligt folk! Lääängtar!

Livet är underbart! Puss å kram!



Ett av våra 2 stoooora äppelträd! Hoppas på mkt frukt sen!


Tisdag!

Har varit lite trögt på sistone här på bloggen, känner att tiden inte räcker till... Har inte så mycket egentid alls just för tillfället alls, har en son som vägrar somna före 22 på kvällarna... Skitskoj! Har försökt tagit bort middagssovningen med det restulterar i att han går å "smygsover" i soffan eller i sängen vid 16 tiden å då blir han ju ännu piggare! Helt galet drygt för tillfället... men det brukar ju ordna till sig... Just nu sitter mina två små juveler i soffan å ska väl förhoppningsvis snart göra kväller... Julia somnar alltid jättesnällt medans den andra skitungen strular...

Annars rullar dagarna på som vanligt här hemma! Är faktiskt ledig 3 dagar i sträck just nu! Superskönt faktiskt! I dag har vi varit ner på stan å köpt skolavslutningskläder till Jullan..
<a href="
http://www.kappahl.com/products/barn/Barn/TJEJER-122-170-/KLANNINGAR--KJOLAR/?ViewArtDet=1&amp;ArtNo=683631" title="683631"><img src="http://www.kappahl.com/ProductImages/KAW_683631_F_3.jpg" alt="683631" border="0" /></a>
Så ser den ut! Supersöt, men dyyyyr, 299:-! Blev även en vitbolero till! Hugo bus fick ett par jeans, även dem svindyr, men man fick ta 3 betala för 2 på alla barnkläder så då blev det inte så saftigt ändå!

En sak till hann vi med när vi var på stan å det var att Julia fick ta hål i öronen! Hon har tjatat om det förut men när jag sagt att vi skulle åka å göra det så har hon ångrat sig men i dag så blev det 2 tjusiga hål! Inte ett ljud sa hon heller! Min stora tjej! Träffade även på Anneli & Emma på stan å vi tog en spontanfika! Riktigt trevlig dag! Avslutade med att ta med sibylla mat hem! Tog driven å den har ju jag aldrig åkt för så jag gjorde så klart bort mej... Haha!
Missade helt vart man skulle beställa nånstans så jag drog direkt till utlämningsluckan! Som tur var så var det en gammal jobbarkompis som jobbade så både hon å jag fick oss ett gott skratt!!!

Har lite dåligt med bilder just nu! Ska ladda in dem sen! Så jag kan nästan lova att blogga dem i morgon!

Nu lite kvällsfika för mina två små sen kan man ju hoppas att lilleman somnar före 22 i kväll! Håll tummarna!


bloggtorka de luxe!

Har ingen lust alls att blogga för tillfället! Vet inte varför men så är det!

Känner inte att jag har nå intressant att skriva om riktigt...

Vi mår bra allihopa i familjen å vardagen rullar på som vanligt! Trivs på jobbet å med livet i övreigt :)

Väntar på främmande som snart dyker upp skulle jag tro! Fia, Moa & Edwin kommer upp å hälsar på å det var inte i går precis! Ska bli supertrevligt att träffa dem!

Ha det så bra alla där ute så länge, vem vet det kanske kommer nåt inlägg snart igen!


Puss på er!


RSS 2.0