Tradera!

Ska alldeles snart slänga ut lite grejor på tradera som minstingen vuxit ut! Tycker det är skojigt med tradera jag ;) Å ropat in en massa har jag oxå! 2 nya fix jackor kommer till Julia & Hugo vilken dag som helst! Superfina!!! Å jag betalade typ halva priset för dem!
Fix Active Skaljacka, 2010 Kollektion, st 92, GrönFix Active Skaljacka, 2010 Kollektion, st128, röd, Helt Ny



Annars rullar det på som vanligt! Ska dra i väg till jobbet om några timmar!
Men innan har jag massa små ärenden på stan så nu har jag inte tid att sitta här nå mera!
Slänger in 2 bilder på det finaste jag har gjort oxå ;)

Julia i sinHula hula utstyrsel hon fått av mormor & morfar från utlandet.

Finklädd Hugo jäser i fotöljen!


Hej hopp!!!

Jo då, jag lever men det är rätt mycket för mig just nu! Hinner inte med hälften av det jag vill känns det som... Friska har barnen blivit i alla fall för den här gången, tar väl inte så många veckor så är vi där igen antar jag... Hugo äter sista dosen pencellin i morgon så han är frisk från både halsfluss å öronen hoppas jag, det är då full rulle å lite till på honom. Vildare unge vettetusan om jag träffat ;) Är precis överallt samtidigt å gör massa hyss med glimten i ögat!

I helgen är jag i alla fall ledig. Välbehövligt är bara förnamnet, är rätt slut i kroppen efter mycket jobb å mycket spring på nätterna. Börjat blivit lite förkyld oxå men det tänker jag ignorera å bara strunta i helt enkelt för det har jag då absolut inte tid med! Haha!

I dag vaknade Hugo halv 6! Skitkul! Men efter många om och men så somnade han om typ 2 timmar senare. Vi var väl antagligen skittråkiga som låg i sängen å bara blundade hela tiden så då somnade han om å sov till 9. Sen blev det fruksot sen bar det av ner på stan. Köpte skor till Hugo. Han kan ju inte ha stövlar jämt, lite lämpligare med "springskor" om man bara ska åka bil å så. Hittade ett par snygga på Deischmann. Billiga oxå. Han fick ha dem på sig på en gång å när vi senare var in på forsells så ångrade jag mej bittert ;) Gick ju tusen gånger snabbare att springa i sådana skor än i stövlar! Haha!
Nu är vi hemma igen, Hugo ska sova middag å jag ska röja lite, duscha m.m
SVid 17 är vi bortbjuden på middag till Anneli & Jocke & Emma! Ska bli mysigt att träffa dem å bara surra lite!

Nä nu sover nog sonen så då är det dax att sätta fart, för när han är vaken blir det inte mycket gjort. Hihi!


Mitt hjärta!

Ja i dag bar det i väg upp till hälso centralen igen! Börjar bli stammis där vi känns det som ;)
Hugo har inte ätit varken mat eller välling sen i tisdags å låter som om han druckit en flaska wiskey på rösten, feber å allmänt hängig. Blev både halsprov å stick i fingret å domen blev: Halsfluss & en trolig öroninflammation på vänster öra = pencellin i 10dagar. Att han aldrig ska få vara frisk?! Tar så fruktansvärt på krafterna med dessa sjukdomar å medeciner hit å dit. Å att man ska vabba eller fixa barnvakt å strul med papper till försäkringskassan. Tänk om det bara räckte med att ta hand om sina barn när dem är sjuk, det är ju ett helt jävla företag innan man får nå ersättning, och sen får man ju be till gud att pengarna kommer i tid!

 I dag så börjar jag inte förrän halv 16, å snälla svärmor kommer å passar juvelerna en stund innan Göran kommer hem. Himla tur att man har hjälp i närheten. Såna här gånger så skulle jag hemskt gärna velat ha min mamma närmare! Sååå himla jobbigt både för henne & mig att det måste planeras för att vi ska kunna ses, inte bara ta vagnen o gå dit en stund när man vill :( Men men får vara glad att jag har svärmor i närheten i alla fall!!!

Nu ska jag ta å röja upp lite i köket så det slipper se ut som ett bombnedslag när svärmor kommer ;)
Ha en bra helg allihopa! Själv ska jag jobba så tyck lite synd om mej i alla fall. Å missar bandyfinalen gör jag på söndag oxå :( Hade gärna sett den på Tv.


TIPS! TACK!

Nån som har tips på nån bra sida som säljer fina vårkläder till skapliga priser?!
Behöver nya jackor till båda barnen!!!!


Ledig!

I dag är jag & barnen ledig! Skönt! Är gristrött!!! Var på möte på jobbet i går kväll o kom hem lååångt efter sängdags för mig ;) Sen har jag varit upp till Hugo ett gäng gånger i natt! Hostar å hackar & lite feber! att aldrig denna sjukdomskarusell tar slut nån gång! Är ledig i morrn oxå så förhoppningsvis har han piggat på sig tills på fredag när det är dax för dagmamman igen!

I dag har vi Thea här. Dem andra i familjen Borg/Larsson har dragit ner till Gävle för ett besök på sjukhuset där. Så Julia är överlycklig som har en kompis å leka med å jag är överlycklig att hon har nån att leka med så jag slipper höra att hon har tråkigt ;)

Är riktigt skönt att se att solen kikar fram lite titt som tätt o i söndags passade vi på att njuta rejält ute i solen!


Ni kanske undrar varför jag har hjälm på dem... Vår gård är svinhal!!!! Så det behövs verkligen hjälm!

Riktigt juvligt var det!!!

Julia å Thea var ju på Bio i fredags! Ni får vrida på huvudet för det funkade inte att roter bilden ;) Mysigt hade vi det i alla fall på bion!

Snacka om att Hugo ser rätt kaxig ut när han står på bordet å ser ner på mamma som sitter på golvet! Hihi!


Bilder!!!

Eftersom jag inte har nå bloggmotivation för fem öre just nu så slänger jag in lite bilder på mina/våra under bara barn i stället!!!


Hugo Åker sparklåda hos Lisbeth!


Lilleman provar min åremössa!


Syskonmys!!!


Storasyster drar lillebror!!


Pappa & Hugo åker skoter! Uppskattat av båda :)


Hugo sov så här mysigt en dag när jag hämtade honom hos lisbeth!

Julia äter Lunch hos Mormor i på hennes kontorn på tobakshöran



Julia ute på promenad i nya fleacefodrade regnkläderna! Snygg va?!


Mys pys igen!


Vår lilla "bebis" som blivit sååå stor!


Å våran stora tjej!!!

Julia har knäppt på sig själv!!!


Just ja! I dag fyller min kära vän CISSI år! GRATTIS gumman!

Hon är ganska duktig på att gömma sig men där syns hon lite i alla fall!!!

Ledig!!!

Efter en tuff jobbarhelg så är jag ledig!!! Skönt!!! Hann även med en 30-års fest på lördagkvällen som var jättekul! Skrattade massor! :D Tack Nina & Torbjörn!!!

Blir ett kort inlägg det här! Ska klä barnen å mig själv sen drar vi ner till Fly å leker med Cissi & tjejerna!!!

Ha en bra dag!!!


Snälla barn!!!

I dag har det varit full rulle!
Min kära mamma kom upp till kilafors med tåget i går kväll, hämtade henne där och så åkte vi hem å mös lite!

I dag hade jag ett besök på mvc inbokat sedan tidigare. Var förnyelse av p-piller å då ville dem ha dit mej för att kolla blodtryck å sånt. Mamma var med å hade hand om barnen medans jag var inne hos Inga-lena. Allt såg bra ut, även min vikt! Har ÄNTLIGEN gått ner till invägningsvikten med Hugo! Nu gäller det bara att hålla den eller gärna gå ner nåt kilo till!!!

Sen drog vi till max å barnen var förvånadsvärt snäll! Skötte sig å åt upp maten! Mina/våra barn kan vara rätt livliga av sig för att uttrycka det milt men i dag var jag stolt! Slapp gnälla å skälla! Julia har varit jättedålig på å äta ett tag men i dag imponerade hon på mig. Annars äter lillebror oftast mer men inte i dag, hela maxboxen slank ner :) Alltid gott med maxmat juh!

Sen bar det ner på stan, tog en promenad från max i snålblåsten men det var skönt å få lite luft! Var in på lekstugan en sväng å kikade å där var enda gången Julia var riktigt jobbig på hela dagen. Hon velade ha 2 barbidockor á 250 spänn styck. Nix sa mamman, wuhäääää sa Julia å tjatade i typ 15min. Mamman stod på sig ( fattig fattig ;) ) Slutade med att vi kompromissade ( eftersom jag lovat henne något litet) och hon fick 2 polly pocket dockor á 45kr i stället. Resten av shoppande gick hon nöjt å bar på sina dockor till min stora förvåning!!! Brukar vara en massa olika tjat om ditten å datten men i dag var en sån där bra dag när man lätt skulle kunna åka på stan nästa dag oxå! Lilleman ( Hugo) var oxå duktig! Somnade snällt inne på Kappahl å sov sen en stund å vaknade glad sen! Var även ut på dollar en sväng å där gick det lika bra!!!!
Såå skönt att barnen är snälla för då blir jag så mycket gladare å allt blir sååå mycket roligare!!!

Nu är det lungt i stugan! G är å skruvar med skotern, H sover & J & jag ska kika på halv 8 hos mej nu!

I morrn blir det full fart igen. Ska hem till fam Engelbrektsson å leka!!! Äntligen!!! Var HEMSKT längesen nu!!!

By the way... Min kamera har sagt upp sig! Buhu!!! Så nu knäpper jag febrilt med mobilen i stället... Fast dem korten vet jag inte hur jag får in på datan :S
Får nog be om en lektion av gubben min...
Så kort kommer nån dag! Lovar!!!


RSS 2.0