Magsjuka!

Behöver inte skriva mera... Jag är HELT däckad!!! Blä!!! Håll tummarna för att resten av familjen klarar sig!


Pumpa!

 
I går gjorde Julia å jag en läskig pumpa! Hon tyckte det var jättekul!!! Blev förvånad över att den var så billig! Kostade bara 6.90 kg och våran är rätt liten så den kostade bara 13:- Tände den i går å den lös så fin!

I dag drar vi i väg till bollnäs å hälsar på familjen engelbrektsson. Ska bli kul å jag känner att jag behöver komma hemifrån en sväng. Blir så trött på å bara gå hemma i bland!!!

Nä nu är det dax att gå ner å göra frukost till mina 2 små ögonstenar ( läs: vildar)... Ha en bra dag!


Torsdag!

Har nyss kommit hem från stan! Varit å handlat mat å var in på Boels! Hade sålt för 260:-. Inte dumt... men dem blåste jag på "nya" kläder! hittade lite fint till båda barnen som knappt ser använda ut.
Men fasen va folk det var på både dollar & kvantum! Är nog för att det varit löning + att det är Halloween i helgen. Tur att svärmor hade Hugo en stund så jag slapp ha honom med ner på stan.
Köpte en lite pumpa som jag tänkte Julia & jag skulle skära ur i kväll å tända ljus i.

I morgon så ska vi till Anki å barnen å hälsa på. Ska bli kul! Å skönt å komma hemifrån lite. Å på lördag är vi bjuden till G:s lillebror Roger med familj på mat! Ska bli jätteskoj! 

Ja det är väl det som händer framöver för oss...  

Nu är det inte långt alls kvar tills jag ska skola in min lilla fis... Suck... Måndagen den 9/11 är det dax! Men det går säkert bra, det har jag intalat mej i alla fall ;)

Ha en fortsatt bra dag!!!


Julia i söndags, åkte traktor med pappa

Provar Julias diadem... 



 


Kväller!

Nu ligger båda barnen i sina sängar... Hugo har ätit välling o bökar runt tills han somnar och Julia har myst ner sig i sängen å kikar på spöket laban på dvd! Den här dagen har varit rätt lång med en lite gnällig Hugo. Tänderna spökar och han har ätit lite dåligt förutom nu i kväll då han smällde i sig fisk & potatis mos! Alldeles innan gnuggade jag in flytande alvedon i tandköttet, kankse därför han kunde äta ordentligt. Stackars liten som har tandvärk, om jag ändå kunde byta med honom... I morgon blir det lite handling av mat inför helgen, annars lungt... Ska även försöka in på Boels ( second and affär) med lite kläder jag vill sälja, har varit dit förut men då har det varit stängt... Stänger lite tidigt tycker jag! Nu ska jag hänga tvätt innan det blir tv-soffan!






Mina älskade!!!


Har provat i alla fall...

I dag har jag och Hugo varit ut till Mo å hälsat på Linda & William! trevligt värre! Var ute på en promenad, sååå skönt! Hugo sov mellan typ 10.50 -12 ungefär, sen så blev det inge mera sovning för honom i dag, tänkte testa hur det skulle gå å ha honom vaken till 19 när han brukar sova i vanliga fall. I vanliga fall sover han middag mellan 9.30-11 tiden och mellan 14-15, men i dag blev det som sagt lite andra sovtider... Det gick så där, han har varit rätt jobbig nu i kväll och slocknade alldels nyss ( 18.30)... Så vi får nog fortsätta med våra tidigare rutiner med 2 sovstunder... Till på köpet har han blivit snorig och lite hostig + att framtänderna i överkäken är på g. Stackars lilla H... Ni vet ju hur karlar är när dem är förkyld åsså tandvärk på det, kan ju inte bli så mycket annat än gnälligt ;) Har gett han både hostmedecin & nässpray å det var inte så värst populärt. Håller tummarna för Hugos skull att han får sova bra i natt! Nu ska jag gå ner å mysa med Jullan en stund innan det är sovning för henne oxå...


Overall & mobil!

I dag har det shoppats! Mamma kom upp till oss i går kväll å sov över å i dag drog vi till bollnäs i skitvädret. Började med att vaccinera Julia mot "svinis". Så nu är det gjort! Hade himla tur att vi fick "våran" Annelie som gav sprutan! Julia var superduktig! Sen drog vi ner på stan! Köpte vinteroverall åt Julia. Blev en Didriksson, köpte på Lekstugan, dem var 125kr billigare än Intersport! Köpte en brunaktig färg... Letat bild på internet men hitatde ingen! Jättefin är den i alla fall! Sen blev det inte så mkt mer shopping för mej! Fattigråtta som jag är, men min snälla mamma skämde bort mej å gav mej en jättefin randig långärmad top, modell längre som man kan ha till leggings. Superfin! Sen blev det fika på krokanen!

På kvällsidan åkte vi upp till bollnäs igen... Denna gång till Elgiganten å köpte varsin ny telefon. Mitt abbonemang hade gått ut så jag förnyade det å köpte en ny telefon för hela 1 krona... En sån här blev det denna gång...
Nokia 6600i Slide

Fast min är sjusgrå i stället! Riktigt fin!

Nu ska jag ta å fixa i ordning Julias väska för i morgon så hon är redo för en dag hos dagmamman! Go natt allihopa!


Hinner inte med!

Full rulle hela dagarna här... Å när det äntligen blir lungt på kvällen är man ett vrak! Haha! Fredags tillbringade jag å ungarna i ockelbo. Var ute på en långpromenad å sen så var jag å köpte 2 nya däck till bilen. På kvällen blev det tacos & mys framför Idol!

I går var det barnkalas för hela slanten. Julia hade 7 kompisar här och det var fullt i vår lilla stuga. På kvällskvisten så for vi till Bollnäs å hyrde film.

I dag var vi uppe med tuppen... Kl 6 vaknade Hugo, ingen sovmorgon här inte. Dagen har rullat på, svärfar har varit här å grävt och Göran ahr kört traktorn med fyllning... Håller på å jämnar till lite på ett ställe så vi förhoppningsvis får en carport inom en snar framtid... Själv har jag tagit hand om barnen å stått vid spisen... Nu har jag en potatis, kyckling & bacongratäng i ugnen! Hoppas det blir gott... Mamma & pappa kommer upp om en stund å käkar. Sen sover mamma över för vi ska på stan i morgon. Sen ska Julia få svininfluensa sprutan i morgon har jag tänkt. Lite nervös är jag men hoppas att det går bra!

Ha det så bra så skriver jag mer en annan dag!

Hugo röjer i skåpen

Glad skit med en halv kavel i munnen

Julia på 5 års dagen

Julia blåser ut ljusen

Blev en hel del paket under dagen

Busungarna mina!


Ockelbo!

Sitter här halvt i koma trots att vi nyss klivit upp! Är rätt trött efter gårdagen. Vi drog till Gävle mitt på dagen med svärfar. Och jag kan bara säga att våran son inte var så samarbetsvillig alla gånger, men i det stora hela gick det skapligt bra ;)

I dag ska vi ta det lite lungt på förmiddagen och på eftermiddagen åker vi ner till ockelbo och stannar över natten! Ska bli mysigt! På fredags ska jag till motorcentrum i ockelbo och lägga om 2 av mina vinterdäck. Så då passar mamma barnen medans!

Å på fredag är det en rätt så stor dag... Då har jag och min älskling varit tillsammans i.... Håll i er... 10år. Helt sjukt fort har dem här åren gått!!! För 10 år sedan var jag 18 å han 20. Snacka om unga... Jag bodde i Ockelbo & han i Knisselbo... Hur vi träffades är en historia för sig som jag inte tänker berätta här... Vi var i alla fall tilsammans i nästan ett år innan vi flyttade i hop... Det året var rätt jobbigt med en massa åkande till varandra. På den tiden så gick jag i skolan i sandviken så vissa mornar så åkte jag ända från knisselbo ner till sandviken på morgon... Är väl ca 10mil ( åkte både buss & tåg)... Det är kärlek det ;) Men vi flyttade i alla fall i hop år 2000, sen har vi hunnit med 3 olika lägenheter inanan vi hittade huset och så har vi ju fått våra 2 underbara barn oxå! Fredagen ska vi nog fira med lite god mat här hemma och sen mys i soffan :)

Nä, tillbaka till verkligenheten! Frukost till vilddjuren! ;)

Ha en bra dag i dimman!


Sällskap!

Äntligen händer det nåt roligt i stugan!!! I dag kommer Anki & Maxen å hälsar på! Ska strax ställa in kladdkakemuffins i ugnen så vi har nåt gott å fika på! Var himla längesen vi sågs nu! Ska bli kul å se hur stor Maxen blivit!

Å nu ska jag ringa å försöka få tag på nå vinterdäck till mitt vrålåk :) Tuvärr var 2 av mina däck inte så jättebra :(


Snö!

Ja det är bara att inse... Vintern närmar sig med stormsteg! I morse snöade det när jag gick upp å det gör det fortfarande! Men tror det bara är blötsnö! Tack mitt HJÄRTA för att du böt till vinterdäck på min bil i går!

Helgen har det varit en del å göra! I lördags fyllde ju Julia år! Var full rulle hela eftermiddagen å kvällen! Födelsedagsbarnet var sååå himla nöjd med alla paket så hon till och med ville slänga lite gamla leksaker för att få plats med allt nytt! Haha! Det har hon då aldrig sagt förr! Hon fick även en hel del nya kläder å det gillade verkligen mamman ;) Hon växer ju så det knakar vår tjej!

I går var det en röjardag! Vet inte hur många diskmaskiner jag körde... Hihi! Men annars var det lungt å skönt! Kollade på film på kvällen... Det blev män som hatar kvinnor. Bra men hemsk film, hade svårt å sova sen... Hua! Vilka idioter!!!

I dag ska jag jobba lite hemma :) Har fått lite uppgifter från chefen som jag ska klura lite på! Skoj skoj!

Hugo går mer å mer nu! Duktiga grabben!!! Blir i alla fall så att jag skolar in honom den 9/11. 2 dagar efter 1 års dagen. Tror och hoppas att det ska gå kanon!

Nä, dax å försöka göra sig i ordning för en tripp till lokalen om en stund :) Det absolut bästa med vintern är att man slipper fixa håret när man ska i väg på nåt, tex handling eller dagmamman, bara å dra på sig en mössa! ME LIKE!!!!

Ha en bra dag!!!


JULIA 5 ÅR

Tänk va stor hon blir våran lilla tjej!!! I dag blir det kalas för HELA slanten! Just nu är det rätt lungt, men ska ta å gå ner å börja med tårtorna snart!!!
Attans vad ont jag hade för 5 år sedan ;) Hon är född 10.20 så vid den här tiden var det inte skönt precis! Men det var det ju självklart värt!!!


JIHOOOO!!!!

Fick ett skittrevligt samtal nu på fm! Jag fick jobbet som jag var på intervju för! Är såååå glad så jag vet inte vad jag ska ta mej till! För er som inte vet så ska jag jobba som KOCK på den nya restaurangen (som ska öppna inom en snar framtid ) brevid MAX... Ska bli superkul! Extra kul är att en kompis ( som jag även gått restaurang skola tillsammans med) oxh fått jobb där! Såååå kul! I kväll ska jag ta mej en god cider å bara sitta å le!!! Hihi!!!


Fredag!

Vaknade vid 6.30 nu i morse och frågade Göran om han var vaken... Jo då han var på väg upp... Å bara han satte foten på trappen så knakade det till och då berättade vår lilla son att han oxå minsann var vaken ;) Är såå kul nu efter vi börjat med den hära " 5 minutersmetoden" för då kan han ligga vaken själv längre stunder utan att vi märker det, som till exempel nu i morse, för göran såg att han rörde på sig och grejade i sängen ett tag innan han berättade att han var "vaken"! Det hade inte funkat förut, då hade det varit gallskrik direkt! Å på natten är det lika... I natt har han vaknat ett par gånger, då har jag bara gått in stoppat i nappen, stoppat om honom o dragit igång speldosan å sen gått å lagt mej igen! Duktig grabb! Vet att jag tjatr rätt mycket om Hugos sovrutiner men det har varit grymt jobbigt ett tag!

I dag har jag en del att stå i inför Julias 5 års kalas i morgon! Ska ner på stan å köpa dem sista presenterna å då har snälla svägerskan ( heter d så?!) Cicci lovat att Julia får vara hos dem ett tag, inte så lyckat att han med Julia på leksaksaffärne precis!

Måste baka lite oxå... Gör nog det medans lilleman sover nu på förmiddagen!

Regnar rätt rejält här hemma nu! Är grymt lycklig för att det inte kommer snö i stället! Det tror jag inte min skotertokiga lillebror tycker... Måst försöka få på vinterdäcken nån dag oxå... Usch! Vill INTE ha vinter nu!!!

Nä, nu grälar sonen på mig...

Ett kort från 30års festen! Göran kämpar med en present...

Hugo tyckte duken var riktigt kul å riva i! Sitter i Helenas knä!

Hugo å den jobbigaste presenten ;)

Ännu en present, denna fick han bryta sig in i ;)


Julia & Emma

Hugo mumsar manadriner!

Julia visar hur många år hon blir i morgon!



kallt!

Fy sjutton var kallt det var i morse! Var 7 minus i morse vid 5 när jag gjorde välling! Fick snällt skrapa rutor innan vi åkte i väg med Julia på älgjakten! Dem har älgjakt med dagmammorna den här veckan! Sååå mysigt! Är ute hela veckan. Lisbeths man Lasse har gjort ett älgpass som dem leker i och så har dem ett militärtält uppsatt så dem kan gå in å värma sig. Lagar all mat ute oxå på öppen eld! I dag skulle vi få smaka kolbullar när vi skulle hämta barnen! Sååå myspysigt! Å gissa om Julia är trött efter en heldag ute i skogen!

Själv är jag rastlös... Sitter å väntar på att dem ska höra av sig från jobbet jag sökt... I morgon är det en vecka sen jag var på arbetsintervju... Känns som om det kanske är kört... Jaja! Hoppas dem ringer o meddelar snart!

Har inget vettigt att skriva alls... Händer inget skoj just nu! Ska göra negerbollar till julias födelsedag i dag hade jag tänkt... Mer bakning blir det i morgon å på fredag!

Nä, nu ska jag värma lite lunch till lillfisen...


Måndag!

Shit vad helgen gått fort! Göran hade ju 30års fest i lördags å den var hemskt lyckad tycker jag! Verkar som om gästerna tyckte det oxå... Jag blev dock spiknykter eftersom barnen var med. Vid 22 åkte jag hem med dem å dem somnade som stockar på en gång! Min snälla mamma följde med å nattade dem innan hon åkte vidare hem mot ockelbo!

I går kväll var det städning på schemat. Gick jättebra, fick även hjälp av svärmor & Ronny. Resten av dagen blev riktigt lugn!

I dag har jag röjt lite här hemma och tvättat lite... Å nu kväll åkte vi till GÖrans lillebror Roger som fyller 27år i dag! Fick gott fika! Mums! Fick även snosa lite på Söt Vilgot! Känns som om det var en evighet sen Hugo var så där liten!

Nu sitter jag här å degar å har inget vettigt att skriva förutom att jag är skittrött å ska sova snart!

Hugo sov HELA natten i natt! Helt otroligt! Sååå duktig kille! Äntligen har vi fått ordning på nätterna å det är såå skönt ska ni veta!

Nä nu ska jag sluta surra!

Natti!


Julia!

Skriver hela tiden om när Hugo varit på BVC och hur mycket han väger och hur lång han är osv... Men i Torsdags var ju min stora tjej på BVC för antagligen sista gången... Sen blir det ju skolsyster som har hand om sånt!

Allt såg i alla fall jättebra ut och hon kan allt man ska kunna vid den åldern... Hon hoppade på ett ben, räknade, ritade en fin teckning till Annelie, berättade lite om sina kompisar osv... Vägde sig gjorde hon oxå å vågen stannade på 25kg, kanske låter mkt men hon har alltid varit tung, det vet ni som sett henne som liten och nu börjar hon bli lång å smalare. Våran fina Julia. Och en lång brutta har vi 115cm lång! Hon följer sin kurva som är den över normal kurvan. Sprutan tog hon utan problem! Har varit lite röd och svullen runt sticket i dag men ingen feber! Tur det!


Nu ska jag sova! Blir en lååång dag i morgon!


Just ja!

Glömt att skrivit att Hugo både fått tand nr 3 ( i tisdags) och tand nr 4 ( såg jag i dag)... Alla hans 4 tänder är i nederkäken... Å ont gör det när han bliter oss ;)

Nu är det mesta av det jag skulle göra i dag gjort! Skönt!!! Blir en slapparkväll i kväll med lite gotta framför tv:n!

Ha en bra kväll!!!


LYCKA!

Lycka är att få sova en hel natt... Eller nästan i alla fall! Hugo somnade 19.20 efter bara 10 min gnöl... Sov till 3.30 jag gick upp stoppade i nappen och stoppade om honom sen sov han till kl 6! UNDERBART! Att jag inte pratat med Annelie om det här tidigare... Vet att det kan komma bakslag men det vet jag att vi fixar!

STORT GRATTIS TILL MOA 3ÅR I DAG!!!


Bilden är lånad från arbetarbladet.se

Nä, åter till dagen alla bestyr... Morotskaka i ugnen!!!


torsdag!

I dag smäller det! Ska på arbetsintervju i dag på eftermiddagen, lite nervös är man ju men jag kan ju inte vara nån annnan än mej själv... Hoppas verkligen det går bra för jag VILL verkligen ha det här jobbet!!!!!

Men innan jag ska på intervju ska vi på 5-års kontroll me Jullan! Mycket att stå i i dag!
Å i kväll ska jag inhandla mat till festen på lördag!!!

Nu måste jag sätta fart! Börja med att ta bort bajsblöja! Luktar mumma här kan jag säga!

By the way.. Det går faktiskt över för väntan med kväll o nattrutinerna med Hugo, både han å jag är himla duktiga! Jag som varit så emot den sk 5-minuter metoden... Men hos oss funkar det jättebra efter bara 2 nätter! Fast vi ruckar lite på "reglerna". Går in efter 3 minuter i stället ;) Å i natt vaknade han bara 1 gång vid 2 och somnade om efter en lååång halvtimma å sov till halv 7 utan att äta! LYCKA!!!! Det här behöver vi så man kan bli som folk igen!

Ha en bra dag!!!!


11 Månader


I dag är vår lilla kille 11 månader! Tiden går fort, alldeles fööör fort om ni frågar mej! Full rulle på honom heela dagarna! Röjer å river i allt! Älskar att leka med bilar och att vara i storasysters rum! Har börjat försöka få ordning på stöket vid nattningen och på nätterna å i går gick det över förväntan! Somnade efter en halvtimme av mycket gråt, vaknade vid 23 men somnade om efter lite omstoppning och sov vidare till kl 6.30! HELT OTROLIGT SKÖNT!!! Var tvungen att säga till Göran att gå in å tittade om han andades! Hoppas det går lika bra i kväll!

I morgon ska jag på jobbintervju! Spännande och otroligt nervöst, men samtidigt kul å förhoppningsfullt!!!

Nu ska jag å Hugo gå ut i finvädret en sväng!

Gårdagens tokigheter ;)

Nån som vill ha lite däck?!

30 åringen! Visst ser han gammal ut ;)


30år

Ja inte jag alltså utan min käre sambo fyller år i dag, dewt har nog ingen som åkt förbi oss gått miste om... Är skyltat om man säger så... Å tokat sig har några gjort i natt oxå! Vi tyckte vi var duktiga å "stängde" för infarterna till vår tomt i går kväll. Ställde v70:n i grinnhålet och BMW:n i det andra men det hjälpte inte... BMW är instängd med en massa lastbilsdäck... Fick oss ett gott skratt i morse... Men kan ju även tillägga att jag har en son som vaknar om nätterna å jag är ganska säker på VILKA det var som ligger bakom detta! Haha!!!

I dag har jag å Hugo varit på BVC och vägt å mätt. Allt såg bra ut, han väger nu 11200g och är 77.5 lång. Å pratade med Anneli om våra jobbiga nätter å fick många bra tips om hur vi ska bete oss... Så i kväll ska det bli ändring ;)

I kväll blir det lite tårta här hemma och i helgen blir det 30-års fest! Ska bli skoj!!!


Just ja, Hugo åt blomjord i dag! Mumsigt värre!


Nä, dax å hänga tvätt!


Yes!

I går sålde jag Brio vagnen! Jippie! Sååå härligt, slipper den stå å samla damm å ta plats! Men samtidigt vemodigt... Buhu!! Har ju trots allt skjutsat min små bebisar i den... Nu är det bara typ 100 saker till som ligger å skräpar som jag vill bli av med... Ingen som vill köpa en ammningskudde?! Typ jättebilligt ;)
Så här ser den
ut Den är vit och så har jag 2 blåa örgott till den som man kan ta av å tvätta. Inte använd mycket alls!

I dag ska vi försöka ta oss antagligen till Kilafors eller Bollnäs å handla lite mat... Ekar lite tomt i kylen... Är himla mkt att stå i denna vecka! Puh! Blir 30års fest i helgen å då ska det ju fixas en del! Men det vlir nog bra när allt är klart, men jag som är en riktigt kontroll/planerings människa har det rätt kämpigt just nu ;) Haha! Å i morrn är det BVC för Hugo och på Torsdag ska Julia på 5-års kontroll + spruta. Då ska lilleman få vara med Tant
Cissi , himla tur att vi har henne! Tack!!! Så får Julia lite egen mamma tid! Å så ska vi ner på stan en sväng efteråt så ska hon få köpa ett par nya finskor tänkte jag!

Nä, dax å göra ett ryck medans minstingen sover en stund :)


Söndag!

I dag är det en sån där dag som jag bara degar mej igenom... Så tråkigt, händer inget å jag vill inget heller känns det som ;) Inte det att jag är deppig eller så bara slö!!! Men det får man vara i bland! Har i alla fall tvättat å donat lite å då känns det ju som om man gjort nåt i alla fall!

I går var det 5-års kalas på schemat. Thea fyller 5år på tisdag å i går var det kalas för kompisarna! Riktigt trevligt å gott! Cissi hade fixat å donat massa götta som vanligt! Tackar! Var riktigt mätt när vi åkte hem! Å Julia ville ju så kalrt inte åka hem som vanligt! Måste vara ruggit tråkigt hemma hos oss ;)
Kvällen blev lugn! Gjorde hemgjord pizza å sen blev det rätt tidig kväller för barnen! Hugo somnade i sitt rum för första gången nånsin! Vi flyttade över sängen i gåt eftermiddag. Å det gick rätt bra... Eller som vanligt kanske man ska säga... Somnade vid 19.30, vaknade vid 23, åt välling somnade om, sov till 4 och så tog jag över han till oss, sen sov han till 6. Fattar inte hur han kan vara inbyggd på det klockslaget... Å då passade han på att lägga av ett lass i blöjan å då tog Göran han och gick ner så jag fick sova en stund till! VÄLBEHÖVLIGT! Vid 8 masade jag mej upp! Sen har dagen rullat på! Mamma & Pappa kommer upp vid 16 å hälsar på en sväng. Annars blir det lungt!

I morgon blir vi nog bara hemma oxå, Julia är ledig från dagmamman, dem har studiedag då... Så det känns som om vi måste hitta på nåt så hon inte klättrar på väggarna här hemma... Nåt förslag?!

Lite bilder oxå...


Har ni sett vad Hugos hår har växt på sistone ;)

Detta gillar Hugo skarpt!


Syskonkärlek! Kolla Hugos desperata blick efter syrrans glass...

Å dejn här gången var hon snäll å lät han smaka!

Börjar bli lite rädd när leklådan börjar rulla bakåt...


Bilar ska bara funka helt enkelt...

Är rätt less på min bil just nu. I bland så vill den bara inte starta å det irriterar mej så inihelvete! I går till exempel när jag skulle hämta Emma ( tremänning) på skolan... Bilfan startade på 2:a försöket här hemma, funderade lite om jag skulle byta bil när den fjollat men jag åkte i alla fall... När vi skulle hem startar den inte, eller jo den går i gång och går upp i varv men sen bara dör den! Grrr!!! Testade säker 10ggr innan jag ringer å hör om nån kan hämta oss. Fick tag på Arne å han skulle åka på en gång, och när jag lagt på luren så testar jag en sista gång å då startar bilhelvete...
Vettetusan vad som e fel!?

I alla fall så ska jag å barnen upp på stan i dag, får väl se hur det går... Håll tummarna för mej ;)


Vad tycker ni!!?

Det är så här att jag kanske har ett nytt jobb på gång, med det så måste jag börja jobba tidigare än jag tänkt... Men jag vill så gärna ha det här jobbet! Skulle underlätta så himla mycket för hela familjen! Jobbet är i Bollnäs och jag kommer nog inte jobba heltid i böjan, beror på... Och sen är det inte nåt 7-16 jobb, jag kommer även jobba en del kvällar och då blir det inte så långa dagar hos dagmamman för barnen. Känner lite dåligt samvete med tanke på att Hugo bara kommer att vara nyss fyllda 1 när jag börjar jobba...

Men jag känner att jag verkligen vill ta den här chansen om jag får den! Vill verkligen ha ett "riktigt" jobb!!! Hos mamma har jag ju jobbat bara 60% och sen har det varit en massa jobbigt pendlande! Å fasta jobb växer ju inte på träd precis å att det sen är ett jobb som jag tror å hoppas jag kommet trivas med gör ju saken bara bättre!

Vad tycker ni!?


Extra barn!

Vid 13 ska vi åka å hämta Julia & Hugos tremänning Emma på skolan! Hon ska vara hos oss i eftermiddag eftersom halva släkten har åkt på begravning nere i Sthlm. Göran gammelfarbror har avlidit... Så det var några bliar som åkte söderut i morse, jag fick dock stanna hemma ( självmant!) o tar hand om barnen! Har nog aldrigt träffat farbrorn nån gång heller så det känns inte så viktigt att gå på begravningen!

Riktigt fint ute i dag men FY så kallt! var nog en 5 minus i morse om jag inte minns fel! Hua! Dax att ta fram vinterkläderna tror jag, men det känns lite tidigt fast i o för sig så är det ju första oktober i dag!
Själv skulle jag behöva ny vinterjacka men det känns inte som om det står högst upp på prioriteringslistan inte... Måste inföskaffa fodrade stövlar till barnen ( i alla fall Julia). Dom ska ha älgjakt snart å då behövs det varma kläder!!!

Nä, göra sig i ordning å hämta Emma strax!


RSS 2.0