Hallooooooooo!!!!!

Visste inte va jag skulle skriva som rubrik... :-)
I dag har jag jobbat! Gick bra! Kom en försäljare i en husbil å sålde massa fina saker till oss! Han har alla grejor i husbilen så man får gå in där o kolla... Kul!

Har även köpt lite scrapgrejor i mamsens butik i dag! HAr ju kommit igång å scrappat lite å d e jätte kul! Cissi o jag var på en nybörjar kurs i Scrapbooking i söndags å d var både roligt å avkopplnade för en lite strssad person som jag! O jag tyckte d va kul å pyssla lite!

I morgon är Julia å jag lediga å då ska vi åka ner till sofie o axel i kilafors å hälsa på... Dom har skaffat ett ltet marsvin som vi tänkte gosa lite med!

Har inte så mkt mer att skiva i dag..... Ska nog gå ner i köket å scrappa lite men först måste jag nog hänga tvätt! Jajaja! Hare bra allihopa! Kram!

Lediga!!!

I dag e Julia å jag ledig! Sååå skönt! Jag är i och för sig ldig ca 2 vardagar i veckan pga att jag bara jobbar halvtid! Faktiskt hemskt skönt, men mindre roligt i plånboken!

Ute är d skitväder som vanligt! Å jag ska tacka min underbara älskling för att han bar in ved i morse innan han åkte till jobbet så att jag slapp ut nu! Å tänt eld i brasan hade han oxå gjort! Tack hjärtat mitt!

Ska ta å gå ner å frächa till mej lite! Cissi å Linn kommer hit runt kl 9 å fikar lite med oss! Alltid kul med sällskap!!!

Annars blir det en lugn dag här i Hällbo! Borde nog tvätta lite oxå!

Kort inlägg blev det i dag men bättre än ingenting! ;-)

Söndag....

Vettetusan vart denna dag tagit vägen men slut är den snart i alla fall ;-)
Dagen började vid kl 7 då Julia slog upp sina ögon... Fick sova en kvart till i morse jämfört me i går så d va ju skönt! Tack hjärtat mitt!

Vid halv 11 åkte vi i alla fall upp till bollnäs på Mekonomen å köpte oljefilter till min bil! Sen var vi å kikade lite på rusta å jysk men hittade inte nå kul, bara plastpåsar på rusta! Sen blev d MAX till Julias stora förtjusning! Ska man få Julia å äta bra så ska man åka dit! Hon äter som en häst! Haha!

Efter d bar d iväg hemmåt igen, stannade till hos farmor en sväng på hemvägen! På eftermiddagen så drog göran till verstan å fixade min bil medans vi fixade lite här hemma, jag dammsög å böt gardiner å Julia tvättade badrumsgolvet omedvetet..... Hon badade!

Nu ligger hon m pappsen å läser go natt saga!

Å jag ska nog gå ner å fixa matdosor till i möre!

Kram på er


Vad var d jag sa ???


Jajamen kl 6.45 kom vårt lilla busfrö och berättade att nu mamma e d minsann morgon! Gäsp! Men jag fick i alla fall ligga i sängen till kl 8... Hon mös en stund sen gick hon till sitt rum å lekte lite!
Jag skulle kunna betala bra för en sovmorgon nu faktiskt! Kanske e dax att Julia sover hos mormor o morfar en natt snart!

Ska nog masa mig ner i köket å rosta lit mackor på vår nya brödrost! Mumsigt värre tycker jag!

Ha en bra dag i detta trökväder! Kram på er!

Pigg?!!

Nu e klockan över 23 å min vanliga läggningstid har passerat för länge sen?!! Å jag e vaken! Haha!
Vet inte varför jag e vaken än men så e d bara! Julia sover sen kl 20 o göran sover sen en stund tillbaka!

Skönt som attans med fredag i alla fall! Helgen blir skapligt lugn hoppas jag! I morgon ska vi alla 3 åka till görans jobb (300 m från vårt hus typ) o byta kamrem på "min" bil, alltså v70:n det är dax för det nu! Göran byter den å då tänkte jag att Julia å jag ska städa bilen lite invändigt, dammsuga å torka lite! Ska även byta motorvärmaruttaget för det var det NÅN som körde sönder häromdagen! Denna nån e JAG! Är så klumpig så jag blir ju inte direkt förvånad! Körde både sönder taimern i eluttaget o även uttaget som sitter på bilen! Ska tacka min lyckliga stjärna för att min älskade sambo hade  likadana delar som gått sönder hemma i ladan! Sparade ca 600kr på det! Jippie!

Ska även på 8 årskalas i morgonkväll! Julias bästis Theas storesyster Hanna fyller år! Å Julia ser verkligen fram emot det! Vi oxå! Alltid gott m fika å trevligt sällskap!

Söndagen blir lugn! Hoppas jag i alla fall. Kanske jaga lite dammråttor... Det skulle behövas!

Nä nu borde jag gå o sova för jag har mina aningar om att det blir morgon redan vid 7 i morgonbitt... 

Sov gott allihopa!

Tisdag å svinhalt!

Hej!

Nu var d så där längesen jag skrev igen, men d e nog bara å vänja sig, jag är nog ingen sån som bloggar varje dag... Tuvärr!

Jul å nyår har passerat o även en bihålsinflammation, inte skoj... Värre än att föda barn kan jag säga... Nästan i alla fall!

jag har nyss lämnat Julia hos sin dagmamma och nu sitter jag här å surfar lite innan jag ska åka å hälsa på Cissi och världens goaste bebis Linn! Hon e så söt! Sen på eftermiddan ska jag på arbetsförmedlingen å göra en ny handlingsplan.

Halt som attans är det ute, riktiga isgatan på vår uppfart! Å på vägen ska man inte tala om, hatar verkligen detta väder!!! Har hellre 10 minus å en meter snö!

Helgen som var har varit lugn! Åkt lite spark å det älskar Julia!
I söndags var vi på julgransplundring å då blev d dans runt granen å godispåse från tomten till alla barnen! Mkt uppskattat av Jullan!

nu ska jag ta å gå ner å röja undan lite i köket innan jag åker till Cissi!

Kram på er allihopa å kör försiktigt på vägen (som Julia säger)

RSS 2.0