Piggast...

Sitter här med en superpigg liten Hugo i knät... Klockan är 8 å den lilla rackarn har varit vaken sen 6!!! För en halvtimme sen ledsnade jag å gick upp, går liksom inte att ligga å dra sig nå vidare med en liten vilde av piggaste slaget med sig i sängen. Det första han gör när han kommit över till oss i hopp om att han ska somna om är att kuta in i sitt rum å hämta diverse leksaker som han ska leka med i vår säng, trött som man är tillåter man ju ALLT bara för att få chansen att somna om en pyttestund till, men det funkar oftast inte... Antingen så kör det traktor på mammas huvud eller så bara MÅSTE han ha hjälp att sätta i hop en duplo bil och en släpvagn till! Visst är det väl helt underbart med barn! Älskar mina 2 av hela mitt hjärta! Men skulle vilja önska att Hugo kunde ta sovmorgon i alla fall 1 gång i veckan. Julia är ju duktig att sova på helgen i alla fall! Hon vaknade alldeles nyss hon!

I dag är det superfint väder igen! Gillas!!!! Så det blir nog en ute dag. Mamma & pappa kommer upp hit på eftermiddagen å då ska grillen invigas hade jag tänkt :)

I går var vi i väg å snusade lite bebis oxå! Tommy & Melas lilla Ted som är ca 3 veckor. Så liiiten å sååå söt så klart. Varje gång jag ser en sån där liten nyfödd så blir jag lika förvånad över huuur små dem är å att faktiskt mina 2 oxå varit så där liten... Hann även med ett besök på mc donalds, barnens hus och en snabbvisit i  Fly hos Cissi & peter!

Å vet ni?! Julia har lärt sig cykla utan stödhjul! Duktiga tjejen! Nu ska hon bara lära sig att "starta" själv! Men det fixar hon nog snart! Mallig som bara sjutton är hon ;) Men vilket jäkla humör hon har, satans va sur å grinig hon var innan hon fick till snitsen ;) Å inte hjälpte det ju heller när mamman inte kunde hålla sig för skratt när hon rännde rätt in i en gran! Haha!

Nä, dax å ta vara på dagen nu kanske! Först frukost å lite plock sen blir det ut i solen!!!

Ha en bra dag!

Förästen!!! Grattis till "grannarna" FRIDA & LARS som fick en liten FLICKA i går kväll!!!


VAB

Ja i dag blev jag & Hugo hemma! Han har hostat i flera nätter nu å snorar som sjutton så det kändes bäst för honom att få vara hemma å vila i dag! Just nu sover han en stund, han var vaken före 6 i morse så han får nog sova 2 gånger i dag. Tänkte försöka ta mej en promenad lite senare. Bädda ner lilleman i vagnen så han oxå får lite frisk luft! Känenr mej hängig jag med men det är antagligen för att jag sovit kass dem 2 senaste nätterna. Blä, vad jag hatar hosta! Å inte hjälper de hostmedecinerna jag har till Hugo nå vidare heller... Men förhoppningsvis så piggar han på sig snabbt. 

Bjuder på lite bilder oxå... Är från påskas å framåt!

Var ute på isen på långfredagen å hade det bara bra!!!

Riktigt mysigt hade vi det!

Hugo tyckte det var kul å bara gå runt å kika på allt å alla!

Julia & Emma parkerade sig i en skoterkälke med kex

Hugo kikar på mörtarna

Kladdigt men skoj!

Man måste ju få smaka oxå!

Hemma hos mor & far på annandag påsk. Morfar provar Hugos haklapp. I bakgrunden Rickard & Sara

Julia sjunger favvolåten Man boy. Från Vänster: morfar, sara, Julia; Gösta, gammelmorfar & mormor


Hugo trötter!

Matar änderna i Ockelbo

3 <3

Julia i klädbytardags fynd. Jackan & 3/4 byxorna!



Men Hjälp vad dålig jag är på det här!

Har helt tappat motivationen till bloggen! Har så mycket annat för mej på min lediga tid så bloggen blir helt klart lidande! Är ju underbart väder ute å när jag är ledig försöker vi vara ute så mycket som möjligt! Har påtat lite i rabatterna å tagit bort lite dött skit! Å såg till min fötjusning att tulpanerna är på väg upp! Törs man tro att våren är här kanske?! Hoppas!!! Hugo å Julia älskar oxå att vara ute nu! Hugo ska ju undersöka hur djup alla vatten pölar är och helst testa om det går att simma i dem + att vattnet ser ut som oboy så det måste även smakas på det! Min lilla lortunge!
Julia har tagit fram cykeln å tränar för fullt på att cykla utan stödhjul! Nu i vår SKA hon lära sig tycker både hon & jag. Längtar tills vi kan ta cykelutflykter å åka på pic nic!

Nu är det dax att natta Jullan! Hugobus sover redan!

Ha det BÄST!!!


Glad Påsk!!!

Ha en underbar påsk alla mina vänner!!!


Vårt supersnygga påskris med dinosarier i! Det ni ;)
Barnen har haft tema dinousarier hos dagmamman å då dick det bli dinosarier & dinosarieägg i påskriset i år som dem gjort!!! Så fint!

Nu på förmiddagen har vi varit i Belsbo på isen å haft det skönt, har blivit lite va en tradition, 3 året i rad nu! Å alltid lika mysigt!!!
Nu blir det lungt några timmar sen vid 16tiden ska vi åka till Anki & Andreas å hälsa på å käka pizza tror jag vi bestämde! Mumsigt värre!

Sen blir det jobb lör-sön, men det känns helt okej! På söndag kävll ska vi käka lite hos Farfar & Yo. Å på mån-tis drar jag å barnen till Ockelbo! Full rulle i helgen! Å det gillas!!!


RSS 2.0