Ett steg till i rätt riktning kanske!

Hoppas på det i alla fall! Nu är det bara att hålla tummarna :)

Till nåt helt annat! Var på utvecklingssamtal med Julia i dag! Å allt gick bara bra för henne! Hon är alltid glad & posetiv tyckte fröken & fixade allt hon skulle kunna galant!!! Sååå stolt mamma blev jag så klart!

Nä, dax att fundera på kvällsmat kanske... Tror det blir kycklingwook med nudlar! I LIKE!


Min stora fina tjej!


Snurrigt!

Har så mycket så snurrar i mitt huvud nu! Så mycket som jag skulle vilja säga rätt ut men inte får fram... Funderar och tänker och velar fram och tillbaka... Men jag har nog kommit en bra bit på vägen ändå känns det som och jag hoppas att jag kommer att fixa det här och att jag kommer att bli nöjd med mitt beslut! Ska FAN sluta va sååå jävla mesig och säga vad jag tycker och göra det som jag hoppas/tror blir bäst för mig!
Det är väl en himla tur att jag har mina nära & kära som jag kan prata med och som stöttar mig!!!! Är väl inte så många som vet vad som cirkulerar i mitt huvud heller mest pga att jag är en sån som inte pratar om mina problem ( även fast jag vill), vill liksom inte "belasta" andra med mina "små" bekymmer...
Och himla tur att jag har dem här 3 som kramas å gosar med mej när jag behöver det som mest :)


Min lilla fis har fyllt 2 år!!! & min stora fis har fyllt 6 år!!!

Ja i går var det kalas för heeela slanten.... Men det var en liten halvkrasslig 2 åring som fyllde... Han har inte varit nå vidare pigg sen förra veckan... En riktigt envis förkylning har Hugo Bus åkt på! Men jag tycker han verkar piggare nu i kväll när jag kom hem från jobbet. Göran har varit hemma med honom i dag, i morrn blir det min tur! Hoppas å håller tummarna för att han piggat på sig tills på onsdag! Är inte nå vidare kul alls att vara hemma med sjuka barn tycker jag! Julia kände sig lite klen hon med sa hon nu i kväll men skulle tro att det är lite sömn som behövs för hennes del...

Lite kort kan jag bjuda på! Inte alldeles pinfärska dock, för dem från kalaset ligger fortfarande i kameran och det känns skitjobbigt att ladda över dem nu ;)


2åringen visar sina tänder...

Mina 2 söta <3

Julia på 6 årsdagen

Å brossan högg in på frukosten som hon fick på sängen ;)

Avslutar med ett kort på Älskade storebror som är hemma från Boden en sväng!


Natti natti!


RSS 2.0