Sista veckan!

Semestern är snart  slut...Inte så vidare kul precis men det har varit hemskt skönt å vara ledig! Ska bara ta det lungt nu dom sista dagarna, måste i och för sig försöka baka lite, fyller nämligen år på söndag... Så  nånting måste jag sno i hop!
Vädret är ju fortfarande kanon å det är ju skönt, i måndags var vi hos farmor å Julia låg i poolen halva dagen! På kvällen var vi bjudna på mat till Jimmy å det var mysigt!

I går sov Julia till 9.15!!! Helt otroligt! Kommer bli svårt att försöka få henne i säng i tid snart å upp vid halv 7 igen! Men d ordnar sig nog! Är ju så skönt å få sova lite nu när man äntligen får vara lite ledig! I går var vi i alla fall å hälsade på Cissi, Peter, Thea & Linn i Fly! Blev där hela eftermiddagen! Thea & Julia badade i pool o så hade dom en sån där bad matta som man kan slänga sig på å åka i en rasande fart! Dom hade jättekul!! På hemvägen blev det att vi köpte med oss pizza, har varit grymt dålig på att laga mat på semestern! Lagade faktiskt spagetti o köttfärssås i går till Lunch å d var gott med riktig mat!

I dag får vi se vad som händer... Ska som sagt försöka baka, men d kanske blir i kväll när det blir svalare ute, fast negerbollar behöver man ju inte ugnen till så d kan jag ju göra!

Ska lägga in en magbild senare... Knäppte i går... Men ärligt talat så kan jag inte få över korten från kameran till datan! Det är ingen som lärt mej det ännu! Jag är i alla fall i v 27 nu å jag mår bara bra! Å hoppas att det är lika med bebben! Sparkar i alla fall, speciellt ner mot urinblåsan å det är ju riktigt behagligt ;-)

Ha d allihopa!

Längesen...

ja nu var d länge sen jag skrev men har haft fullt upp åsså har d ju varit kanonväder så då kan man ju inte sitta här å häcka...

Vad har hänt då?! Jo....
Torsdags: Mamma å jag drog till Gävle å Valbo å shoppade loss!! Haha! Närå så mkt blev d väl ändå inte men bla spjälsäng å babysitter åsså massa på IKEA så klart! Känns på att man inte e den smidigaste i världen nå mera ;-) orkade inte så mycket å blev trött fort! Men d var kul å skönt å komma i väg själv me mamsen en sväng! På kvällen när jag kom hem så slängde jag in alla saker sen drog vi till farmor å badade i poolen, var jag skitvarmt ute ju!!!

Fredags: Upp vid halv 7! Hualigen! Packade in oss i bilen (jag, Göran, Julia & Jimmy) å drog till Leksands sommarland! Hade en kanonbra dag, kanske var en aning för varmt o en aning för mkt folk men jag hatar å klaga så d var bra! Vi hade jättekul allihopa! Kan sammanfatta det med det Julia sa när mormor frågade vad hon gjort på Leksands sommarland : Vi badade, åt mat, sen åkte vi hem! Haha! På hemvägen åkte vi in på Claes Ohlssons i Insjön å kikade lite. VAr nog inte hemma förrän vid 21. Å då åkte vi direkt till Lillvik o slängde oss i vattnet!

Lördags: Rätt lugn dag! Åkte till farmor å badade i poolen. Mamma å pappa kom upp på kvällen å vi grillade.Sen blev d bad i Lillvik igen! Mamma å pappa sov över här.

Söndags: I går var d marknad här uppe i Hällbo på i stenvallen. Vi (mamma, jag o svärmor) hade lite loppisgrejor vi sålde plus att mamma hade tagit upp lite grejor från affärn, bla Slush (isdricka) som blev polpulärt! Tror d var lite för varmt väder för det var hemskt lite folk som handlade! På kvällen blev d pizza å sen så badade vi igen!! Älskar verkligen det här vädret så man kan svalka sv sig lite i sjön i bland..

I dag händer inte mycket! Börjar bli hungrig på frukost nu känner jag i magen!!

Bilder får jag lägga in nån annan dag!

Ha d bra allihopa! :-)


Måste bara......

skriva att nyss så tog jag en kvällsmacka ute på bron, var sååå härligt å ville bara säga att jag verkligen gillar sommaren å nu i kväll var det bara underbart härligt!!! Hihi.. Vet att d låter lite knäppt men sån e jag ;-)

Vårt älskade lilla hus! Kortet är i från i fjol men d ser rätt lika ut nu oxå ;-)

Har sommaren kommit nu?!

Kan ju hoppas på det i alla fall, har ju varit jättebra väder både i dag å i går! Härligt! I går så fick vi äntligen in den sista veden i vedboden å d va faktiskt jätteskönt! Tack Ronny som hjälpte oss med de sista å tack alla ni andra som hjälpt till! Medans Göran å Ronny kämpade med det i värmen i går så åkte vi till svärmor/farmor å badade i poolen, eller Julia badade i poolen, jag stod bara där i å vågade inte doppa mej, det var 20 grader å d e lite för kallt för min del...
På kvällen var Micke & Ronny (G:s småbröder) å grabbbarna hade tv-spels kväll, jag fick oxå spela lite mest för att dom skulle ha någon att spöa antar jag, hehe! Blev en rätt sen kväll för mej som brukar somna vid 22 blev uppe till 24 i natt! Gäsp i dag kan jag säga, till på köpet så vaknade Julia vid 2 å kom över till oss o sen är sömnen inte den bästa kan jag säga, sen vaknade hon 7.20, men hon e duktig vår tjej, hon ville kolla på film så jag körde i gång en film i hennes rum å vips så fick vi dra oss i drygt en timme! Micke sov hos oss i natt så Julia var lycklig när hon upptäckte att han låg i soffan å sov!
I dag har vi väl inte heller gjort så mkt.. Skjutsade Micke till Bollnäs vid Lunchtid, passade på å käka lite på Tace off, blev pizza! Mums! Sen så bar d iväg hemmåt igen. Nina (en kompis) ringde medans vi var i Bollnäs å berättade att hon å en annan tjej + 3 barn skulle ner till Lillvik å bada så Julia å jag drog dit medans Göran stannade hemma å latade sig lite, å dag så doppade jag mej i alla fall å det var riktigt skönt!

Just för tillfället så sover Jullan å Göran åkte till Söderhamn med Stefan. Så det är lungt å skönt här ;-) Älskar den här tiden på kvällen, hemskt å säga kanske men när Julia nyss somnat å det är tyst å lungt då njuter jag! Ska tillägga att min dotter är det absolut bästa som hänt mig/oss! Ni andra föräldrar förstår vad jag menar!! ;-)

I morgon ska min mamma å jag ha lite mor/dotter tid i valbo/gävle! Ska bli skönt, ska handla lite bebisgrejor o sånt, bla spjälsäng!

Nä nu ska jag ta å gå ner å raka benen o duscha av mej lite sjövatten tror jag! må så gött allihopa!

Kram :-)


Barnmorskebesök i går

I går drog vi ner alla 3 till bollnäs, hade tid på familjecentralen kl 9.30... Allt såg bra ut förutom att vågen stod på + 6 kg... hihi! Bebbens hjärta tickade fint 145 slag/min... Alla mina värden var bra oxå å d känns ju bra! Magen mättes oxå å den låg på 25 cm om den är nån som e intresserad. Låg lite över normalkurvan.
Efter vi var klar där så drog vi ner på stan en sväng, kikade lite på Lindex en sväng, köpte en present till lilla Natalie som vi skulle hälsa på lite senare på dagen!
Var även in på försäkringskassan en sväng, med moderskapsintyg å pratade lite om föräldrapenning å sånt, så nu e d bara att börja fylla i en massa papper! Jihooo vad kul. Not!

På kvällen var vi ner till Kilafors å hälsade på Mattias & Mari som fick en liten tjej för 1½v sen! Sååå liten hon var o så klart jättesöt! Blev kvar där rätt länge så sen var det bara att åka hem å lägga Julia! Å jag somnade vid 22 var sååå trött, sover så dåligt om nätterna, hittar ingen bra sovställning! Blir galen!!! Behöver verkligen sova bra för att jag inte ska vara i koma dagen efter!

I dag vettetusan vad vi ska hitta på! Funderar på om jag ska baka lite matbröd, men måste vänta till kl 11, för då öppnar Hällboboa!

Nä nu e d frukost för oss tror jag!

Dillchips!!!

Mmmm Det är gött det tycker jag ;-)Äter sånt nu jag... Sitter vid datan en sväng å kikar lite... Göran har åkt till Bollnäs en sväng med nåra kompisar å jag sitter här å njuter av ensamheten! Rätt skönt faktiskt! Julia sover sen en timme tillbaka... Ska nog lägga mej i tid i kväll jag med så man inte e så trött i morgon... Fast jag kan ju säga att vår underbara dotter har varit jätteduktig den här första semesterveckan å inte har vaknat före 8 nån dag.. Peppar peppar... Förutom i tisdags då vi väckte henne halv 8 för vi skulle bort... Vad har vi gjort sen sist jag skrev.. Jo...

Söndag ; gjorde vi nog inget speciellt vad jag vet, mamma å pappa var upp å hälsade på på kvällen!

Måndag; Var mest hemma å väntade på att det skulle komma en leverans upp till verkstan som Göran skulle ta emot, men det kom aldrig nån!!! Grr.. På kvällen fick vi oväntat besök.. Svärmor med familj + kusin Jimmy kom å hjälpte till å klöv lite ved! Tack för hjälpen!!! Fick sluta ganska tvärt efter att dom råkat flytta en matta som låg ihop knölad i vedboden som nåra små gulliga getingar byggt bo i. Göran fick ett getingstick på armen men annars gick det bra!

Tisdag; Gick vi upp rätt tidigt, sen bar d i väg till Hudik med Svärfar som chaufför, var upp på Swedol (verktyg mm affär) i Hudik o shoppade lite. Flörtade även till mej ett besök på stan så jag han kika lite på H&M, Kappahl och Gina Tricot. På hemvägen svängde vi in i Söderhamn på Barnens Hus å i kilafors shoppade vi färg till våran bro och våran grind som vi har ute. Rolig dag å Julia skötte sig exemplarisk förutom att hon körde igång ett larm på Swedol... Hehe...

Onsdag; Göran jobbade lite på sin semester.. Är inte förvånad kan jag säga ;-) julia å jag fick finfrämmande av Linda å William (4 mån) hur söt som helst (längtar inge alls efter vår bebis nu!!!) Å julia blev så lycklig när hon fick mata William med ersättning! Jättekul å träffa dom!!! Onsdagkväll skjutsade vi i väg svärmor o Arne till Höstbodarna å på hemvägen svängde vi in till Nina & Torbjörn å hälsade på lite, Julia hade jättekul med Edvin & Linnea ( Torbjörns brorsbarn). Göran målade grindarna å bron, blev jättefint!

Torsdag: Blev bjuden på thailunch på Kilafors Herrgård av svärfar! Mumsigt värre! Å på kvällen grillade vi uppe i Flugbo...

Fredag: Var till Bollnäs å shoppade 60 års present till Gunda... Julia å jag var å badade  (jag badade inte) i Lillvik en sväng, men det var rätt kallt såg det ut som... På kvällen rensade vi lite på vårt stora projekt vi har på vår baksida... hihi! Vi har ju som jag kanske nämnt tidigare mark ner till en å som rinner nedanför oss jättemysig om det inte skulle vara helt igen vuxet... Så nu håller vi på å röjer för fullt å d blir nog jättebra när d blir klart, men det är långt kvar kan jag lova ;-)

Lördag; i dag alltså! Drog oss jättelänge i dag! Så skönt! Julia vaknade halv 9! Men vi åt inte frukost förräns vid halv 11. Låg å mös i sängen å sjöng å så... Jättemsyigt att ha såna dagar i bland! Sen tvättade Göran bilen å jag å Julia gjorde inte mycket ;-) Vid halv 3 begav vi oss upp till Freluga på 60 års kalas! Var riktigt mysigt, satt ute å grillade o sen blev d tårta!!! Kom hem strax före 8 å nu sitter jag här :-)

Så har vår vecka sett ut, inte hänt så mycket men det är riktigt skönt faktiskt!! Så skönt med semester, vet inte om jag vill jobba nå mera!! ;-) Men jag måste väl jobba nån månad till innan jag får gå hem å va hemma ett tag!

Bebben mår bra hoppas jag! Sparkar mycket på morgonen å på kvällen! Bara vibrerar i magen när h*n sätter igång! Ska till Mvc på måndag! Ska bli kul å se å höra hjärtljuden å mäta magen. Ska även bli intressant å se hur mina värden ser ut! Men jag känner mej rätt pigg men blir rätt snabbt anfådd... Pust! Jobbigt att springa upp å ner för trappen här hemma!

Nä nu ska jag föröka sussa! Sov gott! Kram på er!


Litet IQ test! Hihi! Hur IQ befriad du är!?

Har du:


( ) låst in dina moppenycklar i mopeden
(x) sprayat hårspray i ögat
(x) trasslat in ditt hår i hårborsten
(x) gått in i en lyktstolpe

(x) fått tuggummi i håret
(x) fastnat med tungan i ett räcke på vintern
( ) slått sönder ett glas när du ska hålla tal
(x) missat blomkrukan när du ska vattna blommorna
( ) trampat barfota på en igelkott
(x) tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om
(x) slagit dig på fingret med en hammare
(x) råkat trycka på stängav-knappen på datan
(x) snubblat på en fotboll

( ) gett kattmat till din hund
( ) kallat en lärare för mamma eller pappa
( ) stoppat in en cigarett på fel håll i munnen
(x) fått ig på fler än 5 prov
( ) sprungit på en liten unge
(x) gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan
( ) tryckt in din nyckel i fel skåp och försökt öppna


Multiplicera nu ditt resultat med 5


 12x 5 = 60 %  IQ befriad...haha!  Blir ju inte förvånad direkt!


Lördag!

Ja första dagen på semestern är snart slut... Mycket tjat om denna semester, jag vet, men det är första gången jag har 3 v semester någonsin o lika är det för Göran så vi har längtat jättemycket...

Hänt i dag då?! Jo... Hade faktiskt ställt klockan på rigning kl 8 för vid 9 skulle Julia å jag bege oss till Hårga, var Hälsinge Hambo där i dag å för barnen så hade dom ordnat en "Trollstig" som dom kunde gå med sina föräldrar.. En lite runga i skogen som var jättemysig! Gick den tillsammans med Anneli o Emmm. Synd att regnet stod som spön i backen hela tiden! Men ganska precis vi gått klart så blev det uppehåll, det såldes mat o fika o tjejerna hann trycka i sig varsin glass o sen så köpte vi lite käk. Provade på helstekt lamm & gris med potatissallad å det var jättegott fakiskt! Mums! Tyckte Julia oxå fast hon sa att det var fisk hon ätit! Men d var rätt mysigt där ute i Hårga så d blir nog en tripp dit nästa sommar oxå!
Sen bar d ner till Kilafors o vi var in på färghandeln å köpte nå medel för getingar, dom kära små varelserna har/hade nämligen bygg bo i väggen på Julias lekstuga, så nu har Göran sprayat o vi tror vi fick död på dom! Hoppas verkligen det!!!
Annars har dan varit lugn! Var till farmor på kvällskvisten o blev så klart som vanlig där halva kvällen! satt ute å mös på altanen å kollade på åskvädret som dundrade förbi.

Sitter här vid datan nu, Julia somnade för 30 min sen i sin säng i en sovsäck hon fick av farmor! Hon var så lycklig över den! Göran har skjutsat kusin Jimmy ner till stan men han kommer nog snart, ska nog kika på en Beck film då tror jag om jag orkar...
Har ju börjat me järntabletterna nu å det känns som om jag blivit piggare i alla fall!! Men just nu e jag trött ;-)

I möre blir d oxå lugnt, har inget planerat men vi hittar säkert på nåt!
Ha d bra så länge!

Vår galna dotter ;-) Hatten hon har på sig hade jag när jag var liten :-)

Sovmorgon i dag igen!!!

Hur ska detta sluta!? Märks att Julia tycker om å vara lite ledig o att lata sig ;-) I går morse sov hon till 8. O i morse till halv 9. Trodde hon tänkte gå upp vid kl halv 7 då Göran gick upp hon vaknade nämligen då å ropade från sitt rum : Är vi lediga i dag??? Göran sa: Ja det är ni! Å jag grymtade: SOOOOVVV!!!
Å d gjorde hon, nästa gång jag kollade på klockan var hon 8.20. Skööönt! Då gick jag faktiskt å väckte henne.. Måste komma i säng i skaplig tid i kväll för i morgon ska jag jobba å Julia ska vara med mormor o morfar o vi tar tåget ner kl 8. Men sen så e d semester för hela slanten!

Bjöd svärfar på kvällsmat i går å i kväll ska han bjuda igen sa han! Å då blir det pizza från Hambogrillen! Mums!!!! Anneli (görans kusin) o Jocke ville oxå äta med oss så då får nån åka ner till Kilafors å hämta så käkar vi hemma hos Anneli, lugnast för Julia o Emma (A & J:s dotter) så kan dom härja runt som dom vill, tycker det är rätt jobbigt att ha med Julia på restaurang, man kan inte äta i lugn å ro precis...
I dag har Julia o jag inte gjort mycket, var ner till Kilafors i morse å postade nåt paket som Göran skulle skicka. Håller på å tvättar 2:a maskinen med tvätt för i dag nu, passar på när det är skapligt väder ute, så man kan hänga ute.

Gud vilket roligt inlägg det blev i dag... Hehe! Har inte så mkt att skriva för det händer inte så mycket i mitt liv just nu å det är rätt skönt! Är trött som en gris fortfarande, hoppas järntabletterna börjar verka snart! Men tror att jag e lite seg bara för att jag är ledig oxå!

Har en liten krabat i magen nu som sparkar å har sig, tycker nog att mamma ska upp å röra sig lite så den får sova en stund ;-)

Ha d så bra hörrni! Kram

Onsdag!

För visst e d onsdag i dag?! Jo d e d! Har lite dålig koll känns d som! Ledig i dag o i morgon sen jobbar jag fredag sen har jag o Göran 3 v semester, tror jag skrivit det förut men d gör inget om jag skriver det igen! Hihi!

E så trött i dag! Somnade vid 22.30 i går o vaknade när Julia kom till oss vid halv 4 tror jag sen vaknade hon igen vid 6.20 när Göran klev upp, sen sov vi vidare till kl 8! Skönt men jag e så himla trött ändå! Så i morse efter frukosten så åkte Julia o jag ner till Kilafors på Apoteket o köpte Järntabletter! Lika bra å börja med dom nu skulle jag tro, barnmorskan tyckte jag kunde börja med dom runt v 20. O nu i dag går jag in i v 24 så d är väl på tiden antar jag.. Men blir så konstig i magen av dom så det är därför jag dragit mig för att börja med dem...

Jobbade mån-tis i ockelbo o Julia var med mormor o morfar medans, å det gick bara bra som vanligt! Sov där mellan mån-tis. Var även å hälsade på gammelmorfar en sväng på måndagkvällen. Julia röjde på som vanligt, tur att G-morfar hade lite barnfilmer ;-)

Vet inte vad vi ska hitta på resten av dagen... Hmm... Lungt blir det nog. Har dammsugit övervåningen å ska ta nedervåningen oxå i dag hade jag tänkt, men d e så tråkigt...

Nä nu ska jag göra nån nytta! Tjoflöjt!

Mina två älsklingar!


 


Luuuuunnnngttttt..... Suck!

Sitter på jobbet å d e sååå himla lungt i dag, är all ute på semester eller tycker dom att det är för kallt för att gå utanför dörren? Ja för i dag e d inte sommarvärme precis! Svinkallt tycker jag!
Julia o jag tog tåget ner till Ockelbo i dag! Hon är å härjar med mormor o morfar medans jag sitter här å slöar...
Vi ska sova kvar tills i morgon då vi tar tåget hem igen om inte pappa vill skjutsa hem oss.. Vi får se hur det blir...

I går var det oxå en rätt lugn dag! Julia å jag bakade lite på fm och jag rensade ur skafferiet... Lovar att jag slängde typ 3 påsar med massa skit, typ sånt som var gammalt o sånt. Men nu e det tomt nästan å skulle behövas inhandlas lite nytt!
Var upp till Lisbeth (Julias dagmamma & Görans faster) o hälsade på en sväng sen så var vi bara hemma, klöv lite ved o donade lite.  Julia badade lite med pappa innan hon slocknade vid 20.00. Å jag fick ett sånt konstigt illamående efter jag duschat. Vet inte om bebisen låg på nån nerv eller om jag helt enkelt har hållt i gång för mycket i helgen o inte blev d bättre av filmen Göran å jag kollade på innan vi la oss heller, d var en sån där film som en av huvudpersonerna filmar... Svårt å förkalra men ni fattar säker, typ blair witch project.. Å inte var filmen bra heller ;-) Man blev helt snurrig av att titta på den...

Vet inte vad jag har för en akrobat i magen! Slår volter tror jag! Känner av bebisen rätt mycket nu. O bara man vaknat på morgonen så sätter den i gång. Är så mysigt o lugnande för så länge det sparkar så hoppas jag att han/hon mår bra! Längtar tills vi får träffa den lilla parveln, men jag väntar gärna ca 15 veckor till!

Nä nu ska jag göra nån nytta dom sista 3 timmarna jag har kvar!

Sommarlov!!!

Nu har Julia sommarlov i 4 veckor! I fredags var hon sista dagen hos dagmamman på 4 veckor o det tror jag hon tycker är skönt, märks att hon varit lite trött på sistone, men glad å sprallig ändå! Sista veckan har hon varit hos en annan dagmamma än Lisbeth! Men som tur är så är hon lika "hemma" hos Anneli! Träffar ju henne varje dag på eftermiddagarna i alla fall när hon är hos Lisbeth. Och om det är nån som frågar vad hennes dagmamma heter så svarar hon : Dom heter Lisbeth, Anneli & Barbro! Hihi! Å dom sista dagarna nu innan ledigheten har dom haft lite extra mysigt hos Anneli... På torsdagen hade dom fått glass å bulle till mellanmål på eftermiddagen å det tyckte Julia var jättekul och konstigt! Dagmammorna e "duktiga" och inte stoppar i barnen så mycker socker å sånt annars men i bland får dom något extra! Å i fredags som var sista dagen så var dom i väg upp till belsbo o hälsade på får och hästar o hade matsäck med sig bla negerbollar! Mums! Men nu är der äntligen sommarlov ett tag! Göran å jag jobbar 1 vecka till sen har vi 3 veckors semester! Ska bli så skönt!!! Nästa vecka när jag jobbar så ska Julia vara med mormor o morfar! Å d blir nog oxå mysigt!

Helgen som varit då?? D e ju i o för sig en dag kvar men i alla fall... I fredags så blev d rätt sent med maten, Göran hade varit in till lisbeth en sväng innan han åkt hem å Lasse (lisbeths man) hade bjudit Julia på jordgubbar å grädde som hon så klart inte sa nej till (det hade inte jag gjort heller ;-) )så när jag kom hem vid halv 18 så var d å börja laga mat. Hade köpt sån där färdig fryst potatisgratäng å så stekte jag kyckling till, blev riktigt gott... Å Julia den rackarn lurade till sig att få sitta i tv rummet å äta, hon satt där medans jag lagade mat å sen frågade hon om hon fick äta där, nej sa jag... vad gör hon inte då om inte går och frågar pappa samma sak, å han sa Ja! Hihi! Börjar lära sig redan!
På kvällen var vi till Lillvik å Julia badade. Kallt som attans antagligen! Drog vidare till farmor en sväng innan vi åkte hem med en trött Julia!

I går var det auktion på en gård här i närheten! Mkt grejor kan jag säga! Var kul å kika lite. Ropade in en skrotlåda för 20 kr som Julia tyckte det var kul att rota i! Nåt annat blev det inte för mej! Drog ner till Bollnäs o käkade lite mat på MAX. Orkade bara inte laga mat i går!!! På em o kvällen så var jag otroligt duktig!!!!! Göran skulle upp till verkstan å göra nåt. Så då åkte Julia å jag dit oxå å tvättade min bil! Var för jävligt skitig kan jag säga men den blev lite renare till slut! Dammsög å tvättade mattorna oxå, eller mattorna tvättade julia! Så nu är han fin pärlan! Kan ju vara kul med en skapligt fin å ren bil om man ska ut å åka lite i sommar!

Idag ska jag röja lite här, blir det uppehåll så ska göran klippa gräset... Men d ser lite lurigt ut... Vi får se hur det blir!!!

Lägger in nån bild oxå!!


Våran fotbollstjej!

En liten snigel....


Julia å jag åkte koppar o fat som hon sa!



Kladdigt men gott!!!!


Ute i regnväder å kollar om foppisarna e vattentät!!!

Dagen blev bra trots allt!

regnet slutade att regna som tur var i morse, så vi drog i väg till bollnäs! Var till Långnäs först där vi bestämt att vi skulle träffa Anki & Nathalie! Å tjejerna lekte å hade skoj o vi tjocka mammor pratade en massa! Anki ska ju ha en bebbe i september så d blev en hel del bebis snack. Julia å Nathalie är född med 2 dagars mellanrum å vi (föräldrar) gick föräldragrupp tillsammans! Känns jättekul att vi kommer att få bebisar ungefär samtidigt igen! Kul att ha nån att träffa ibland! Efter långnäs åkte vi på stankäkade å åt glass på krokanen! Kikade även in på busungen å köpte en pyamas o ett par byxor till bebisen på rea, hittade en mammatop åt mej oxå på rea!!! På åhlens köpte jag lite pärlor o pärlplattor åt Julia, ny leklera fick hon oxå! SÅ hon var nöjd ;-)

Nu i kväll har d inte hänt mkt, Göran e ute å klipper gräset o jag försöker få in en annons på blocket men d går inge bra!
Ska sälja ett furubord o 4 stolar så om d e nån som e intresserad! Så säg bara till! Vill ha 500kr för allt! Bordet är behov av omslipning men annars e d okej! Lägger ut en bild...



Ska jag bjussa på en magbild oxå???? ;-) Okej då!

Börjar bli rätt fet! Jag vet!!! V23 är jag i nu!!


Blir såå trött...

När man vaknade för en stund sen å hör man ett smatter utanför fönstret!! Regn i dag igen! Blir verkligen galen!!! Skulle ju vara fint väder i dag har "dom" sagt! Å vi som hade bestämt med Anki o Nathalie att vi skulle träffas på Långnäs å leka o sen gå å luncha på stan!!! Hoppas det regnväder försvinner illa kvickt för jag vill INTE sitta inne i dag!!! Men d ser inte så ut, himlen e helt igenmulen!!! Grrr... Vad vädret kan förstöra en dag!!!

Vet inte om jag har nåt roligt att skriva i dag... Skulle väl bara vara att jag ska jobba den här veckan o sen 3 dagar nästa vecka! Sen har jag och Göran 3 veckors semester tillsammans! Har aldrig haft så lång semester tillsammans förut! Ska bli jättekul å mysigt! Ska väl inte göra sådär väldans mycket har vi tänkt... Till furuvik blir d en dag tillsammans me familjen Borg/Larsson. Sen ska vi fiska lite i Flugbo o bada om vädret tillåter! Vilket jag verkligen hoppas!!! Sen har vi en massa projekt här hemma oxå som ska avslutas... Tex. en stor vedhög som ska klyvas å in i vedboden! Jippi va kul!!!

I dag går jag in i v 23! Usch vad tiden går fort! Snart har vi en lillebror/lillasyster här! Jag = 2barnsmamma!? Hur tusan ska det gå!???? Vi håller på å funderar ut namn! Kan ni som läser inte komma med lite förslag på namn som passar ihop med Julia?!!! Snälla! Vi behöver verkligen hjälp!!

Nu ska jag försöka få på mig lite kläder utifall vi mot all förmodan åker till Bollnäs i alla fall!!

Ha en skitbra dag i skitvädret mina vänner!


RSS 2.0