Jodå det funkade!

Jajamen! Sonen somnade när jag drog fram dammsugaren! Jippie! Så nu har jag dammsugit hela huset, strukit gardiner & dukar... Bytt gardiner å dukar på undervåningen & torkat o donat lite! Sååå skönt å nu känner jag mej duktig! Ska ut i ladan i morgon å leta reda på en till julsakskartong som måste finnas där nånstans! Tog in en kartong i går men det fattas en himla massa saker, bla adventsljusstaken som 1:a ljuset ska tändas i på söndag!

Just i fanken! Mamsen fyller år på måndag, undra vad man ska köpa till henne då!? Hmm... Blir å ta sig en funderare på det!

Å vet nu... I går fick jag julkorten IGEN! Å denna gång var det mina 2 ungar på dem! Jippie! Det tar sig... Haha!

3 veckor

Ja så gammal är våran lilla knubbis nu! Attans vad han växer.. Snart är stl 56 ett minne blott! Haha! Var å vägde lillgubben i onsdags o han väger nu 4500g o var 55 cm lång! Så han växer å mår bra! Har det lite bökigt med magen på kvällarna, men i morse var vi ner på apoteket å handlade minifom droppar så nu hoppas vi att det ska ordna sig!

Jag håller på å försöker göra lite jul här hemma... Har satt upp lite stakar å stjärnor o tänkte försöka få upp julgardiner i köket nu om lilleman tillåter mej att göra det... plus att jag skulle försöka mig på å dammsuga lite, kanske ska göra det först så kanske Hugo somnar, han gjorde det sist i alla fall ;-)

Helgen blir lugn! Julia är bjuden på tjej disco på lördag till hanna & Thea å det ser hon fram emot! Vi åker nog å hälsar på tommy & mela en sväng medans Jullan är där!

Alldeles nu så ringde en försäljare från nå jävla tvättmedelsgrejsimojs å jag blir sååååå less på alla försäljare, dessutom så har vi NIX men det verkar inte funka som det ska... Grrr!!! Men jag avslutade samtalet rätt snabbt kan jag säga!

Annars rullar allt på som det ska, skulle vilja hinna blogga oftare, men tiden räcker inte till, sitter just nu å knappar men vänster hand på datan, har sonen i höger arm, han hade ingen som helst lust å ligga själv.... Så har jag det om dagarna ;-) men jag e lika lycklig för det!

Kram på er!!!

Jag har blivit utmanad!

Skriv ner 5 av dina favorit artister/grupper som du gillar lyssnar på eller som du känner att verkligen är "DU". Skriv gärna en kommentar till.

1. 
ABBA. Haha! KAn ju alla låtarna typ utantill o jag tycker det är otroligt att dem lever kvar fortfarnande! 

2. Takida är ju riktigt bra dem! Gillar rösten på han som sjunger riktigt mycket!

 3. R.e.m är en gammal favorit, lyssnar inte ofta på dem, men dom är i alla fall riktigt bra!
 
4. Martin Stenmark... Gillar hans låtar som man lätt lär sig utantill...

5. På sista plats skriver jag radiomusiken, lyssnar mest på radio när jag är hemma.. Kan ha en favoritlåt ena dagen som byts till en ny nästa dag... Är en riktig allätare jag!

Nu ska du utmana några andra. Kanske någon som som du är nyfiken på? Utamanar alla som vill och har lust!!!!

http://se.youtube.com/watch?v=M7vs21ZKrKM kolla in denna ;-)

Tisdag!

Dagarna rullar på rätt snabbt..  Hugo har blivit 18 dagar å det känns som att han alltid har varit hos oss! Han är rätt snäll fortfarande, men lite bökig på kvällssidan, häromdagen var det inget som var bra, skulle bli buren å vaggad hela kvällen, men i går var han jättesnäll o sov mest hela dagen... Verkar ha lite ont i magen i bland och har lite problem med att rapa i bland oxå! Men annars är han hur duktig som helst! Får sova rätt bra på nätterna! i går åt han kl21, kl 02 ( plus bajsade) och kl 6.. Visst ska man va rätt nöjd då va? Men antar att det bara är tillfälligt... Snart har han väl en sån där tillväxt period o ska snutta jämt ;-), men jag är glad för dom sovtimmar vi får!

I dag ska vi få besök av min kusin Emma & hennes sambo Kristian! Ska bli jättekul, sist jag träffade dom var i somras när dom var upp hit och hälsade på! O nu vill dom ju komma å träffa lillkillen så klart! Alltid kul med sällskap!

Nä nu ropar Hugo på mig! Ha en bra dag!!!! Det är ju kanonväder ju så gå ut i finvädret vettja!


Jag i ett nötskal!!!

Åhh va trött jag blir! Såg att posten kom för en stund sen o skuttade ut i detta skitväder o hämtade den ( är ju dagens höjdpunkt ju!). I alla fall så hade Julkorten kommit! åhhh va kul tänkte jag! Öppnade kuveret o vad ser jag... Inget... Kortet är helt svart!!!! Men va F-N!!! Blir förbannad o ringer till postfoto... Får till svar att är kortet helt svart så har jag inte valt någon bild... Ja d ska ju ta med fan vara jag till å lyckas med nåt sånt... 198.- åt helvete hann jag tänka, men snälla tjejen i luren bad mej vänta o så fixade hon att jag skulle slippa betala för dom hade tydligen haft problem med just detta... Å nu fanns det en spärr av något slag så att det inte skulle gå å beställa utan att välja kort... Nu undrar ni kanske hur jag kan va så jäkla dum å inte välja något kort till Julkortet men det hade jag gjort men tror jag missad e en lite knapptryckning, o enligt tjejen i luren var jag inte den enda, så nu ska det förhoppningsvis komma nya kort som mina barn har fastnat på ;-)

Nu till nåt annat... Vilket väder vi fått, både på gott.. Gillar ju snön men gillar lite mindre att köra ute på vägarna i detta väder... Men i natt stormade det så jag trodde taket skulle flyga i väg, men än sitter det kvar i alla fall ;-)

Ska försöka ta mej i kragen å börja gå till lite jul här hemma i dag! Det är ju första advent till helgen ju! Ska börja i Jullans rum tänkte jag! Byta gardiner å hänga upp hennes fina röda ljusboll hon fick förra året av mormor o morfar...

Nä nu måste jag slita mej från datan... Är ju fanken beroendeframkallande med datorer...


Första dagen SJÄLV!

Ja i dag började Göran jobba! Julia skulle till dagmamman, båda min barn sov när klockan ringde så det var bara å försöka få liv i dem! Kom i väg i tid i alla fall å allt gick riktigt bra! Sen efter vi lämnat J så åkte jag o Hugo ner till Kilafors å handlade mat... Osså var jag in på apoteket en sväng oxå... Det är väl det som har hänt hos oss i dag, inte mycket alltså! Ska ta å köra i gång en maskin med tvätt oxå, behövs verkligen! Våran lilla son har en förmåga o kissa ner alla kläder... Har liksom inte vant mej än riktigt med att han har en liten snopp o när man tar av blöjan brukar han passa på å kissa innan morsan hinner med om sätta på en ny blöja, det resulterar i mycket tvätt kan jag säga, kan inte förstå vilken stråle han kan få till ;-)

I kväll blir d lungt här hemma! blir lite fredagsmys med chips, grönsaker & dipp hade vi tänkt!
I morgon är det desto mer som vi ska göra... Ska till svärfar vid 13, ska gratta Micke som fyllt år åsså skulle vi få lite mat! Mums! Sen på kvällssidan kommer Tommy & Mela å hälsar på! Kul!

Nä nu ska jag tvätta sen ska jag käka lite lunch!

Nybadad!


Besiktning i går!

I går var vi å besiktigade lillen igen! Blir ju ofta man ska till Bvc i början! Å det tycker jag är bara kul!!! Hugo går upp i vikt som han ska i alla fall och det är ju jätteskönt! Han väger ca 4150 gram nu å är 53.5 cm lång, följer sin kurva jättebra!
Nu har hela familjen bytt hälsocentraloxå, så nu går vi i bollnäs allihopa å "slipper" kilafors! Tycker det är bara en massa olika läkare där hela tiden + att bvc inte är nån höjdare, i och för sig var det ett bra tag sen jag var på bvc där nu men jag har hört från andra att det inte blivit nå bättre! Å vi trivs sååå himla bra med Anneli i Bollnäs!

I dag är det sista dagen Göran är hemma å är pappaledig... Gaaa! Hur ska det gå.. Jo d går nog bra, är inte så värst orolig! I morrn ska jag i väg m Julia till dagmamman men det ska nog gå bra hoppas jag!

I dag hoppas jag på att Julkorten kommer! Var ju jättelämpligt att fixa dem på internet åsså kunde man skriva dit precis hur man ville att det skulle stå på julkorten oxå, så det enda man behöver göra är att skriva i adresserna på kuverten å skicka i väg! KAnon, å inte var d så värst dyrt heller, 4:- per kort ungefär!
Sen sitter jag å väntar på att  Hugos sista siffror i  personnumret oxå, borde komma vilken dag som helst nu!
I dag blir det en lugn dag ( igen) dona lite här hemma å så ska vi nog försöka ta oss ut en sväng oxå! Verkar bli rätt skapligt väder oxå! Solen skiner nu i alla fall! Men det är kallt ser jag... Brr -5.8 grader, får nog vänta nån timme innan vi går ut...

Å jag blir galen! Har inga kläder att ha på mej heller, inga byxor i alla fall, provade mina gamla jeans för skoj skull... Skulle jag inte gjort.. Fick ju upp dom över låren å rumpan och så sen var det NIT! Ett par av typ 5 fick jag igen gylfen på men hur såg man ut sen då?! 15 bilringar hängde över... Jo jag vet att det inte är ens 2 veckor sen Hugo föddes men jag VILL kunna ha mina byxor igen! Har liksom ingen lust å gå i mysbyxor hela tiden å inte vill jag nå gärna sätta på mig mamma jeansen heller! Nä, får nog göra som en kompis sa i går när jag pratade med henne på telefon! Kör på leggings o tunikor! Men jag känner mig så fläskig i leggings, har gärna tunika men då gärna jeans under, men sen så har jag inte så mycket tunikor heller! Stora problem jag har va!!! Borde köpa lite nya kläder... Men pengar fattas!!!
 
Nä nu ska jag överge morgonrocken å sätta på mej ett par mjukisbyxor! Suck! ;-)


Mina älskade ungar! Försök till Julkort ;-)

Ha en bra dag mina vänner!

Måndag!

Ja i dag är det måndag å jag har ringt ett gäng samtal igen! I dag har jag pratat med försäkringskassan! Jippie... eller inte... Men går allt som det ska så ska jag få utebetalning den 25:e!Jaaaa!!!! Men det jag jobbade i Alfta i våras/somras kommer jag inte få räkna med i min SGI för jag ahde bara jobbat där 5 månader, man måste ha jobbat minst 6 månader för att få räkna med det, så det känns lite surt, men men inte mycket att göra åt den saken... Sen har jag ringt barnomsorgen oxå, den ska oxå sänkas lite nu när jag går hemma.. Tror jag ringt allt som ska ringas nu...
Nu ska d bara skickas in en massa papper, bla. till socialen ( så Göran får stå som pappa/vårdnadshavare till Hugo, helt sjukt men så är det)... Sen till försäkringsbolaget o så till försäkringskassan ang G:s pappa dagar... ja det är då ta me tusan inte lätt å bli förälder... Hehe!

HAr försökt att knäppa kort på mina 2 älsklingar i dg oxå, tänkte fixa lite julkort som jag nämnt förut... Lättare sagt än gjort kan jag säga, knäppte nog 30 kort eller nåt innan batteriet tog slut o även Julias o Hugos humör! Men ska väl försöka välja ut ett som e nogorlunda okej i alla fall!

Helgen har varit lugn! I lördags gjorde vi inget... Men i går var vi ut på gården i alla fall å Hugo fick ligga i vagnen för första gången! Fick främmande av Farmor, Roger, Cissi & Morgan på kvällssidan å vi fikade lite på kladdkaka med vispgrädde! Mumsigt kan jag lova! Blev tidig kväller för Julia! Hon var sååå trött! Somnade 19.30 o sov till 7.15 i morse, nästan 12 timmar!!!! Hugo o jag la oss vid 22 vi! Å han har sovit bra i natt oxå. Åt mat vid halv 3 o bajsade då oxå... Tror jag ska försöka lägga honom i sin säng i natt! Han sover ju så pass bra å han kanske sover ännu bättre om han ligger i den... Tänkte testa i alla fall!

Nä nu ska jag ta å slänga in lite disk i diskmaskinen så d ser lite fräschare ut här i köket!

På återseende!

Lägger in nåt kort...





Lördagsgodis!

Sitter här framför datan å trycker i mig godis fast jag inte borde! Har ett enormt sötbegär! Blir galen! Är det för att man ammar kanske! Skulle inte tro det! Har alltid godisbegär, vilket är jättetråkigt för jag vill verkligen inte äta så mycket sött jämt! Men idag är det lördag å då är det "tillåtet" att äta! Julia sitter framför en pippi film å käkar sitt godis hon! Hugo sover sött i sin korg! Så just nu är det rätt lätt å vara 2 barns mamma! Haha!
Göran är uppe i verkstan å hjälper en kompis med nåt... Fråga mig inte vad för det har jag ingen aning om!

Natten som var har varit riktigt bra! Hugo åt ett mål vid kl 3 ( som vanligt) sen så bajsade han ( som vanligt)... Än så länge är han jätteduktig å sover om nätterna! peppar peppar!!!

I dag händer det inte mycket! Jag har gjort det jag ska göra i dag redan! Dammsugit hela huset å så städade jag å jullan hennes rum! Så det känns skönt att dammråttorna är borta ett litet tag i alla fall!

Har inte så mycket att skriva för det händer inte så mycket hemma hos oss just nu! Gosar å myser så mycket som möjligt med mina älsklingar!

Ska försöka fixa lite mat senare oxå! Fläskfile i ugn a´la Cissi! Haha! Hur gott å enkelt som helst!
Just ja ska försöka fixa julkort oxå, hoppas det inte är för sent bara! Mamma köpte en tomtedräkt till Hugo på H&M åsså fick Julia en jättefin röd tröja med rosor på så jag tänkte försöka knäppa dom i helgen! Är ju lite kul å skicka såna Julkort tycker jag!

Nä, nog svamlat nu! Ha en bra helg allihopa! Kramar på er!

Fredag

Ja i dag är Hugo 1 vecka gammal! Sjukt fort har den här veckan gått, men det har ta me tusan varit nåt varje dag som man skulle i väg på...
Mån- pku-prov
Tis- Knäppa kort för ljusnan
Ons-Läkarbesök
Tors-bvc för båda barnen + att vi skulle bowla på kvällen med görans brossor

men i går sa min mage i från :-( fick ont i magen på eftermiddagen när vi kom hem från Bvc... Så jag o Hugo stannade hemma o vilade å det var behövligt kan jag säga! I dag känns det mycket bättre! Å Julia å Göran hade en jättemysig kväll på bowlingen! Lite bra för dom o få lite pappa-dotter tid tillsammans!

I dag har d som sagt varit lungt! Mamma å pappa var upp en sväng mitt på dagen å myste lite med Hugo! Annars har vi varit bara hemma! Helgen blir oxå lugn!

I dag har vi badat Hugo för första gången å d gillade han skarpt! Ända tills han skulle upp ur badet då blev d ramaskri! Haha! Annars är han rätt snäll! Tycker jag får sova bra om nätterna å känner mig rätt pigg om dagarna! En dålig ovana har han fått in i alla fall! Att han bajsar mitt i natten vid 3 ungefär! Jättekul å gå upp då!

Nä nu ska jag sova! Kram på er!

Nu ska ni få se....


Här är han inte många minuter gammal våran kille!

I bb baljan

Gobiten våran !!!

Stolt storasyster!!!

Nu har jag äntligen fått in lite kort!!!

I dag har vi varit å gjort andra läkarbesöket å allt såg bra ut! Vi hade en frisk fin pojke sa barnläkaren! Han hade gått upp oxå! Väger nu 3940 gram, alltså +200g sen födseln! Jag hade grädde i tuttarna sa barnmorskan som oxå var
med!!! Hihi! Alltid skönt å veta att han får så han klarar sig!

I går var vi på whålstedt å knäppte kort för tidningen, så på fredag så kan ni kika i ljusnan om ni vill!!!

Nu börjar Hugo bli lite hungrig låter d som... Nappen duger inte nå mera! Ha d så bra allihopa!!!

Hugo!!!

Ja så ska vår lilla kille heta! Så nu vet ni det!
Alltså förstår inte... Man hinner då inget nå mera.. Hihi! Vår lilla prins är i och för sig hemskt snäll o sover rätt mycket ( än så länge) Men d e ju så mycket annat som ska hinnas med! Men allt går jättebra å vi mår finemang allihopa! I dag har vi varit till Bollnäs o gjort PKU prov... Stackars Hugo blev stucken 3 gånger innan det kom tillräckligt med blod! Men nu är det gjort i alla fall! På onsdag är det läkar besök som gäller och på torsdag ska båda syskonen Westlén på Bvc. Julia på 4 års kontroll o Hugo ska väl vägas å mätas antar jag! Har bytt Bvc från Kilafors till Bollnäs o det känns bra tycker jag!

Nu ska jag försöka ta med mej sonen upp på övervåningen å se om vi ska försöka sova lite grann! Jag är trött, återstår o se om Hugo vill sova ;-)

Skriver mer en annan dag o då ska jag även försöka få ut nån bild tänkte jag! Ha d så bra allihopa!

Nu är HAN här!!!

081107 kl 14.51 kom vår lille son till världen efter 5 timmar på förlossningen!!! Han vägde 3740 gram & var 52 cm lång! Allt har gått jättebra å vi mår jättebra allihopa!!! Tack för alla komentarer! Ni är bara för gulliga allihopa!!! Vi har inte spikat namn till 100% ännu men vi har ett som känns jättebra!!! Återkommer med det! Underverket finns med på www.lg.se om ni vill kika på honom! Har inte lagt in alla kort på datan ännu! Vi kom i alla fall hem i går eftermiddag till en stolt storasyster!!!

Bf+2

Jo jag är hemma än! Men nu får d ta me fan va nog.... Jag vill ju ha min bebis nu!!! Så i dag ska jag ut å promenera! Jajamen! Så ser ni nån efter Hällbovägen som ligger i nå dike å har andnöd o värkar så kan ni ju ta upp henne, så hon kommer hem å kan hämta bb-väskan! Hehe!!!

Var till Bm i går... Fick tid för ultraljud... Nästa fredag!!! Är ju en hel evighet dit!!!!!!!!!! Men annars såg allt bra ut! Frågade Bm om hon kunde känna om jag börjat öppna mej något o d gjorde hon! Och det hade jag väl, lite i alla fall 1.5 cm ungefär o tappen var "mogen" som hon sa! Åsså kände hon bebisens huvud sa hon! Fast d var ju lite hinnor i vägen! Hon gjorde även en så kallad hinnsvepning tror jag... "retade" hinnorna lite, o visst kände jag lite i magen efteråt men nu tycker jag det är som vanligt igen!

Göran knäppte kort på Julia å mej i går! Vill ni se???







Usch hur man ser ut! Fläskig är ju bara förnamnet! Hua!

Så här såg Julia ut i helgen när hon åkte skidor!




Nä nu ska jag ut i kylan å gå igång det här... Önska mej lycka till!!!


Bf+1

Usch å fy! Trodde då inte jag skulle gå över tiden! Men nu sitter jag här i soffan o det var i går som bebisen var beräknad å kika ut men icke sa nicke... Bara gilla läget å gå å gräva ner sig... Haha! Närå! I dag ska jag i alla fall till Bm o då får jag väk antagligen tid för ultraljud... Huvudsaken att bebisen mår bra där inne! Det är det viktigast för mig nu! Men jag vill bara inte bli igångsatt, men det är rätt långt kvar tills dom gör det om allt ser bra ut i magen!
Sluttjatat om bebisen för nu!

I går så var Julia hemma från dagmamman så vi drog ner till bollnäs! Var på dollarstore o kikade lite, mkt fint som vanligt! Sen så käkade vi på MAX o sen så åkte vi ner på stn å kikade lite, tittade efter farsdagspresent till G, men hittade inget, måste nog ner å kika lite å i dag oxå innan jag ska till Bm... Åsså måste jag handla lite, mest frukt som det går åt en hel del här hemma! Det är Julia å jag som står för fruktätande i den här familjen, Göran äter inte så mkt frukt, men Jullan e lik mamma hon! Kan proppa i sig 3 mandariner på raken å jag är lika! Mums! Så lite frukt ska inhandlas! 

I går kväll var jag bjuden till svärmor på Spademo... Jättemysigt, vi satt allihopa med fötterna i fotbad! Å d var så skönt! Käkade frukt å drack cider! Var jättesköna produkter ( det var Enjo-grejor vi fick prova) men rätt dyra å jag som inte vet när min föräldrapenning kommer igång fick/kunde inte handla något, fast jag gärna skulle vilja! Blev kvar rätt länge, jag & Cissi ( Görans borssas tjej), svärmor & Ronny satt å pratade en massa å d va skönt å få sitta å prata lite utan massa barn runt fötterna! Inte ofta man kommer i väg själv men när man gör det så njuter man riktigt o vill inte åka hem... Hihi! Men vid 22 så åkte jag hem å då hade Jullan sovit sen länge å Göran satt å spelade tv-spel!

Just nu är Julia hos dagmamman o jag sitter å kollar på rix fm på tv:n o knappar lite... Ska ta å röja lite, våran dotter har fått för sig att hennes rum har flyttat ner i vårat vardagsrum, fullt med leksaker här nere kan jag säga å d gillar jag inte...

Ha en bra dag!

Jag har blivit utmanad av ett gäng tjejer!




Jag har blivit utmanad !

Sju saker om mej själv:

1. Är en riktig mammagris! Pratar med mamma minst 1 gång om dagen å hon är en av mina bästa kompisar å jag hoppas jag kommer ha samma kontakt med mina barn i framtiden! Göran trackar mej rätt mycket för att jag säger att jag måste ringa mamma... Hihi!

2. Är en person som aldrig kommer försent, snarare alltid på tok för tidigt! Har nog bara sovit över typ 1 gång å då var hela dagen förstörd!

3. Många trodde jag var en pojke när jag var lite, kortklippt o så hade jag rätt mörk röst o var som en pojke till sättet oxå i bland, kanske beror på att jag är uppvuxen med bröder?! Är nog fortfarande lite killig i bland, e liksom inte rädd att ta i o få lite skit under naglarna!

4. Älskar att duscha kokhett! Å då menar jag KOKhett! Bränner mej nästan i duschen å d e bara såååå skönt!

5. Ofta så pratar jag först å tänker sen, kan bli lite tokigt i bland, men jag är lite snabb med att glappa med käften i bland å då får jag stå för följderna... ;-)

6. Älskar shoppa ( vem gör inte det?!), finns d nå bättre än å åka i väg till typ valbo å blåsa en massa pengar!!!

7. Är ingen fantast som gillar å städa, skulle vilja vara mer pedantisk än jag är! Har rätt rörigt omkring mej o d tycker jag är ganska jobbigt, vill ju ha mera ordning men det går bara inte!

Eftersom så många av mina kompisar redan blivit utmanad så struntar jag i att utmana någon...


Bf i dag!!!

Nu har jag gått mina 280 dagar å jag har en envis bebis i magen... Tydligen envisare än jag... Suck ;-) Trodde ju i min vildaste fantasi att jag skulle ha en bebis här hemma nu men så blev det inte riktigt! Natten har varit lugn! Har sovit som en sten tror jag! Vaknade vid 4 å var uppe på toa annars så sov vi ( J & jag) till 7! Skönt! Behövdes! Är utvildad nu så d skulle inte göra nåt om vattnet gick eller nåt! Ingen skulle bli lyckligare än jag! I morrn ska jag till barnmorskan! Då får jag tid ´för ultraljud... När får man ultraljud tro?! Får man d rätt snabbt eller måste man gå typ 1 v över tiden innan dom gör ultraljud? Nån som vet?! Det är väl det enda jag ser fram emot om jag ska gå över tiden att jag får se bebben på ultraljud! Men tror jullan o jag ska ut å promenera en rejäl sväng i dag! Helst i snön kanske så man får kämpa lite ;-) Får väl se vad vi hittar på...

I kväll ska jag till svärmor på Spademo... Få sitta med fotbad å ha d bra! Det är ju inte dumt precis! Synd att det är dyra grejor bara...

Nä nu ska jag ta reda på frukost disken åsså kanske man borde klä på sig nåt tag!
 
Kram på er allihopa

Snart natta!

Va gulliga ni är allihopa som tänker på mej å hoppas att jag får åka in snart!!! Är sååå kul å få massa komentarer!!! Har som sagt gått med lite molvärk hela dagen men nu tycker jag att d lugnat ner sig! Ska bli skönt å få sova å jag hoppas jag får göra d oxå! Vaknade i natt nåra gånger av lite molvärk men inget jobbigt! Dagen har varit lugn! Jullan har varit hos dagmamman o lekt å jag var till svärmor å pratade lite bara... En av dagmammorna ( anneli) tyckte att jag såg svullen ut i ansiktet o d gjorde man ofta innan d satte i gång sa hon! Hoppas verkligen på hennes teori! Hon e ju erfaren! Har 4 barn! Så henne litar jag på hihi... Göran tycker oxå jag är svullen i ansiktet, kanske beror på att jag bälger i mig dricka, saft, vatten, mjölk o dylikt helst hela tiden...  Men annars mår jag helt PRIMA! Men jag vill verkligen inte till barnmorskan på onsdag! Vill inte!!!! Hoppas jag slipper ;-)
Nu ska jag sova! Gud så skönt! God natt på er allihopa! Sov sött... ( nu fick jag lite molvärk igen! Jippie)

Dan före dan...

Ja i morgon har jag bf ( alltså beräknad födsel)!!! Känns som om jag varit gravid en hel evighet!!! Så här långt gick jag inte med Jullan! Fick henne i v 38+5.. O nu e jag i v 39+5... Men den kommer när den e klar som alla säger! Men måste ju erkänna att nu längtar man riktigt mycket å bara vill åka till Gävle å träffa barnmorskorna igen! Tänk om jag skulle få min underbara barnmorska som jag hade med J, ja då är lyckan total! Men dom e säkert bra allihopa där nere! Har i alla fall lite känningar... Molvärk i magen ( hade även det i natt) o så har jag haft ont i ryggen ( ner mot svanken) hela helgen till o från... Hade så förbannat ont i ryggen när jag födde J så jag får lite flashbacks... Hua! :-) Men det onda jag har haft o fortfarnade har till o från är liksom inte sååå där ont som man ska ha, det är väl bara förvärkar... Men tror d blir en liten promenad i dag igen! Synd att det är så halt ute...

Ja vad har hänt i helgen då?! Jo.... fredagkväll var lugn... Åt kycklingfajitas mums!!! Sen så drog G upp till verkstan med Tommy o hjälpte honom med nåt som tog HELA kvällen... Julia somnade som en klocka vid halv 8... Går inte att ha henne uppe längre än så, för då går hon nästan å lägger sig själv! Mammas duktiga tjej! Jag satt med ostkroksskålen å kollade på Idol o eldade i kamin så svetten rann nästan! O ja va ner till Bollnäs på dan i alla fall i halkan å handlade! Var in på Kvantum! Jag brukar alltid handla på Hemköp men nu ska jag nog byta o handla påkvantum i stället! Gillade den affärn! Mycke fräsch frukt o fina grönsaker å mycket att välja på! I like that! Sprang ( läs: tultade...) även in på Lindex å kikade om dom hade några reakläder kvar, var ju ta 2 betala för 1 men hittade nada! Jo jag köpte ett på vinterhandskar åt J o en ny mascara åt mej, men d var d ju inte rea på...

I lördags så gick vi ut rätt tidigt! vid 9.30... Då hade väl Julia tjatat i 2 timmar att hon ville ut i snön! SÅ vi gick ut å Göran var bara tvungen å starta skrothögen ( gammal 740 ) o ut på våran åker å sladda lite, han hann ett halv varv sen så satt han fast! Hahaha!!! Höllpå rätt länge med att försöka komma loss, försökte även dra sig loss med audin som är furhjulsdriven men det gick inte nå vidare! hihi! Jag o Julia stod o tittade på o skrattade en del! Efter ett tag gav han upp... Nina( en kompis) hade kommit förbi en sväng o även Ronny ( J:s farbror) så vi gick in å kokade lite kaffe å fikade i stället... Räddaren för 740:n blev farfar som kom förbi med sin Toyota Land cruiser ( stor jeepaktig bil) o drog upp bilen... Så nu står bilen bakom ladan avställd... hehe! Lika bra d! På eftermiddagen så åkte vi upp till flugbo o grillade korv med farfar o hans nya tjej! Satt i grillkåtan å myste! Kvällen blev lugn! Julia somnade som vanligt rätt tidigt! Å Jag kolalde på stjärnor på is.. ( göran la sig i sängen å kollade på film på datorn) sen kollade jag på min favorit! Svensson svensson! Dom är bara föööörrr bra! Är d bara jag o min pappa som tycker det?! Hihi!

I går var d oxå en lugn dag! Har bara såna dagar nuförtiden! hihi! Julia å jag var ut en sväng på förmiddagen å åkte skidor ( alltså J)... Sen var vi mest inne å tog d lungt, böt sängkläder i våra sängar sen så myste vi mest! Mormor o morfar kom upp vid 16 å käkade lite mat å mamma hjälpte mej byta gardiner i vardagsrummet ( hon hade fållat upp gardinerna åt mej) å d blev jättefint! Dom blev kvar till 19 tiden ungefär! Jullan somnade vid 19.30... Sen slappade vi mest! Så skönt å bara ta d lungt! Det är väl lugnet före stormen... Men jag längtar efter stormen kan jag säga...

Lägger in ett mysigt kort på mina älsklingar....

Här sitter dom med sina "datorer" ( Julia kallar sin bärbara dvd för dator)

Hemma än...

HAr varit dött från mej på nåra dar... Men jag är hemma än å bebisen e kvar i magen... Har ägnat helgen med att myst  med Göran & Julia! Nu ska jag  försöka sova o hoppas på att jag vaknar med värkar i morgon bitti! Hihi! Uppdaterar mer i morgon mina vänner! Kram å god natt!

Börjar tröttna på denna nu....


RSS 2.0