Pratkvarn!

Hugo är kanske lite "sen" med talet, vad vet jag... Han har liksom inte haft "tid" att prata! Han har mest brummat å härjat runt i stället... Men när han blev sjuk i julas så var det som om att i stället för att leka å härja som han gjort innan så började han prata i stället. Å det låter så himla gulligt å det är sååå lämpligt för nu börjar man förstå vad han vill å vad han tänker...

Som i söndags när vi var på kalas så sa han: Jag om gass = Jag tycker om glass, och när han satt å smaskade som mest så sa han: mmmmm gåck = mmm gott!

I dag när jag gjorde illa mej så svor jag lite å sa ajaj så sa Hugo : Mamma gockorn?! = mamma åka till doktorn?!

Sen låter det bra sött när han säger: Ja äka mamma, ja äka pappa, ja äka Jajja, ja äka ja! = Jag älskar....

Sen bubblar det ut ord heeela tiden å det är så mysigt å se hur han blivit lite mer lugnare sen han börjat prata å mer nöjd med tillvaron när han kan vara med å prata han med!

Mammas lilla kille börjar bli stor!!! ( *snyftar till lite*)...

I dag efter vi hämtat Julia vid bussen skulle han promt vara kvar ute medans Julia ville in... Jag var ute ett tag med honom, men sen gick jag oxå in medans han var ute å lekte säkert en halvtimme i snön själv ( hade självklart koll på honom HELA tiden).. Men han var så nöjd å poade på! Tror att den kommande tiden kommer bli lite lugnare även för min del eftersom Hugo börjat leka så mycket nu i stället för att "jävlas" en massa å bara sticka i väg när vi går ut! Så jag längtar efter vår å sommar nu så barnen lättare kan gå ut å poa å leka i sandlådan å lekstugan igen!!!

Nu ska jag skala lite potatis! Svärfar & Yo kommer hit å ska äta med oss! Hemgjorda köttbullar i gräddsås & hemgjort potatismos står på menyn i dag!


Design hjälp!

Av någon konsitg anledning så hr mina fina design försvunnit som jag vann på en blogg för ett tag sen försvunnit?! Tänkte höra om det är någon som är duktig på design som skulle vilja designa om min blogg... Betalar gärna en slant för det!!!


Måndag!

Har nyss lämnat mina 2 älsklingar på skolan & hos dagmamman, mellanlandar lite snabbt hemma innan jag drar vidare mot Bollnäs... Jobbar 11-19 i dag!

Helgen har bestått av jobb på lördagen, och i går söndag var vi först på kalas i Fly. Hanna hade fyllt 11 år så då fick vi komma på kalas! Alltid lika trevligt! Å gott!!! Barnen lekte som sjutton som vanligt... Hugo som var ensam kille bland ett gäng tjejer trivdes... Ja Wilmer var ju oxå med så klart men än så länge så springer inte han runt å dansar... Skoj hade dem i alla fall!
På em i går så kom lillebror & sara upp å nån timme senare kom mamma & pappa oxå. Vi käkade lite tillsammans & hade det mysigt!

I dag när jag vaknade kände jag mig så himla trött, undra om det är nån jäkla förkylning på g.... Känner av lite uvi oxå så jag ska svänga in på Willys innan jobbet å köpa tranbärs juice som ska vara bra mot uvi har jag hört! Vill INTE bli sjuk!

Nä, nu ska jag göra mej i ordning! Ha en bra dag! Bye bye!

Bättre sent än aldrig, men nu kommer lite dåliga mobilbilder från sjukhusvistelsen i julas!

Hugo i sängen på vårt rum. Vi har nyss kommit upp på avdelningen...

Riktigt pigg när man fått alvedon :)

Myser med mamma...

Klen liten kille som ska ligga PÅ mamma så hon inte går i från honom...

Orkar leka lite ibland...

Men oftast så låg han så här... ( inte likt Hugo...)

Isglass är skönt mot ond hals!

Tittar på film!

Leker i sängen!

( gick inte att rotera bilden) Hugo har ställt upp alla fina masikner i fönstret å är riktigt nöjd!

Äter lite mat första gången på läääänge!



Hugo skottar algrens bilar med traktorn ( Mkt fantasi fick vi ha för att inte ha sååå tråkigt)

Dagen före Julafton kom Julia & Göran upp! Lite syskonmys framför tv:n

Ännu mera "snö"skottning



Dem 2 isolerade ;)

Glada över beskedet att vi får åka hem!!!


Stövlar...

Har så sjukt svårt att hitta på braiga skor åt barnen... Tycker dem är kall om fötterna jämt...
Finns säkert skitbra skor om man vill punga ut typ 1000kr..
 Men med Hugo så växer han ju ur dem fort så då känns det sååå onödigt...
Fick iaf tips av svägerskan Cicci om dessa som är från Ellos :
 Tretorn Snö heter dem å ska enligt henne vara bra!
 Så dem klickade jag hem till barnen! Hade även en 30%
rabatt på dyraste varan.Dem kostade 349:- st
Så jag får betala runt 500kr för2par! Kanoners tycker jag!
Man kunde även ta ur innerskon!
Hoppas hoppas att jag köpterätt storlek nu då, det är såå svårt tycker jag när man beställer över nätet...







Nä, nu dax att ge sig av till
jobbet! Å vet ni, det ska bli
sååå himla skoj! Älskar mitt jobb!!!

By the way så får barnen svarta
 gummistövlar å inte röda som på bilden...

Växasäng?!

Söker en växa säng, helst med madrass.... Tror det är dax för lilleman att byta strax... Spjälisen börjar bli lite trång när han ska ha både napphink & grävmaskin med sig ;) Så är det någon som har en till salu så hör av er!!!


Piggare!

Lilleman är piggare i alla fall, när han vaknade i går morse så var han så gott som feberfri igen... Skönt! hoppas det blir lungt ett tag nu! Nu är det i stället göran som åkt på feber... Han har även ont i halsen!
Snälla ge mej VÅR nu så kanske alla dessa baciller försvinner...

Skjutsade i alla fall Julia till Ockelbo i går, var tänkt att både hon & Hugo skulle sova där i natt, men eftersom Hugo hade lite feber så vill jag ha honom hemma... Vi var bjuden på en liten fest hem till Roger & Cicci i går kväll, men det blev bara jag som gick dit eftersom G var dålig... Hade riktigt skoj som vanligt med dessa roliga människor, lite seg i skallen i dag men det får man ta!!!

Ska nog ta å vika lite tvätt nu medans H sover lite middag...!

Ha det bra! Kram kram


ORKAR INTE...

vad har vi gjort för fel?! Eller snarare Hugo?! Han har feber IGEN! Senast var det förra helgen, sen var han feberfri mån-tors... Sen nu i kväll hade han 39grader igen!? Blir helt toookig! Orkar inte, vill inte tänker inte ha det så här nååå mer! Men VAD göra?!?! Gå å dra nå gammalt över mej! Gooo natt!!!


Låst upp!!!

Har nu låst upp min blogg igen! Har ingen vidare anledning varför egentligen... Men så är det! Mest att det är såååå himla struligt om jag ska lägga in bilder! Det BARA hakar sig med lösenordet HELA tiden!


RSS 2.0