Fredag!!!

Snart ledig helg!!! Såååå skönt, men först ska jag jobba lite. Vi har trubadurkväll på Bangården i kväll. Plus att vi serverar Tacobuffé, och jag tog på mej att jobba i kväll fast jag borde jobba morgon. Tycker det kán vara lite skoj att jobba när det är nåt "speciellt" som händer! Så det ska bli skoj!
Men jag tror att jag måste ta å lägga mej i soffan å vila en stund nu medans Hugo sover, eftersom han vaknade 6.30 i morse så blir det en lååång dag innan jag är hemma i natt...
Julia har studiedag å är hemma i dag & jag börjar inte förrän 17.30 så det känns helt okej, då har ju Göran hunnit hem å vi slipper ha någon barnomsorg...
Näpp, vila var det! På återseende!


Liten bild på mina söta barn som har eftermiddagsfika i lekstugan härom veckan!


Matlista!!!

Tänkte försöka börja skriva matlista nu igen... Ska försöka storhandla igång i veckan så slipper jag det där jobbiga med att fundera ut vad man ska äta varje dag... Är såå himla jobbigt att försöka tänka mat när man är på väg hem ( speciellt när man jobbar som kock o står vid spisen hela dagen) och eftersom det inte finns nån tid för mej på hemvägen för att handla så måste jag/vi försöka handla 1 gång i veckan så vi klarar oss...
Så här ser vår vecka ut i alla fall:

Måndag: Frys i hop plock... Blev makaroner med köttbullar, korv & kycklingnuggets ( haha! Men det gick i det oxå)

Tisdag: Sötsur kycklinggryta med ris

Onsdag: Spagetti & köttfärssås

Torsdag: Potatismos & köttbullar

Fredag: Pommes & grillkorv & räksallad

Lördag & söndag: Vet inte riktigt än men har fläskfile i massor i frysen så det blir det en dag i alla fall!


Hej "alla" läsare!

Av bara ren nyfikenhet så ber jag er alla som läser min blogg att lämna ett litet avtryck! Kommer inte alls i håg hur många jag lämnat lösen till så det vore kul å se vilka ni är! Tackar så mycket!!!!


Nu är det verkligen slut...

... på sommaren! Regnet stod som spön i backen i morse när Julia promt skulle åka buss till skolan och inte bil... Jaja! Med paraply & regnskydd på vagnen så överlevde vi det oxå... Är så där riktigt ruskigt ute i dag! Har fönsterlamporna på inne trots att det är mitt på blanka dagen. Hugo och jag är ledig i dag! Skönt efter jobbhelgen! Har inte gjort så väldans mycket förutom att dammsugit bort 7kg grus ur hallen å tvättat lite, gissa om jag är nöjd med mina 3 nya snygga maskiner!!!! Men det ska man väl vara oxå när dem kostar skjortan!!!...
Nu sover lillebror så då passar jag på å vila lite här framför datorn, det är min avkoppling det :)

Hugo har blivit riktigt duktig på att kissa på pottan! Sååå glad! I helgen har han kommit å dragit sig i blöjan å när vi tagit av den har han sprungit direkt på pottan å kissat...Gissa om både jag Å Hugo blir stolt! Det klappas händer å vinkas åt kisset när vi spolar ner det i toan :) Å i går till och med bajsade han på pottan, han gick å fes så illa i kalsongerna så då sa jag åt honom att gå å bajsa ( mest på skoj), gissa om han var mallig när det vart världens bajskorv i pottan! Var ju tvungen å känna lite på den oxå innan mamma hann dit :/
Var på BVC häromdagen oxå å det gick bara bra. Siffrorna är nu 13600 gram tung & 88.5cm lång! Stora stora lillebror!!!

I fredags var Julia på sitt första disco på skolan! Hon hade haft så kul! Fick åka med tremänning Emma & hennes mamma Anneli dit eftersom jag jobbade & Göran skulle lägga Hugo i samma veva. Börjar bli så stor nu tjejen vår! Andra lösa tanden kommer nog att lossna nu snart den med! Den nya tanden är på väg upp bakom...


Nä nu blir det nåt kort innan jag ska slösurfa vidare!!! Ha de gott!!!


Liten glugg :)

Hugo kör pommes efter traktorn!

Fredagsmyyyys! Julia älskar att ha fredagsmys, speciellt efter att lillebror somnat...

Hugo på pottan!

Avslutar med ett kort på lilla mej! Inte ofta drt händer att jag fastnar på kort ;)





Ledig!

I dag är jag å lilleman lediga, håller på å tvättar å gör massa saker man "måste" hinna med när man är ledig, inte kul tycker jag! Men lite roligare blev det när vi fick hem 3 nya maskiner i går! En tvättmaskin som snurrar för 2:a gången redan, torktumlaren ska få tumla sängkläderna sen & en tvättmaskin som ska komma på plats i kväll. ME LIKE!!! Tvättmaskinen tog 2 kg mer än den andra och det märks verkligen! Att man kan bli sååå lycklig för lite nya nyttomaskiner!!!
SverigeTvätten-10-2
Tvättmaskinen

 Hittade inga bilder på dem andra men diskmaskinen är svart i alla fall, passar in med våra mörka bänkskivor :)

Snart ska Julia hämtas från bussen, sen hem å dammsuga tror jag!

I morrn ska jag på BVC med Hugo sen är det jobb hela helgen som gäller, ska hinna med en liten fest på lördagkvällen oxå, trevligt!!!

Ha det bra så länge allihopa!


Äntligen helg!!!

Är ledig i 2 dagar nu å det ska bli sååå skönt! Är helt mör i kroppen! Känns som om man springer en hel del kilometrar på jobbet varje dag... men allt känns roligare på jobbet nu, har varit lite tufft ett tag men sen vi fick en ny "personalchef" som fixar o donar och verkligen vill få till allt i restaurangen bra så känns allt helkul igen! Men trots det så ska det bli skönt att få vara ledig några dagar!

Ska snart ta en promenad med Cicci N. Ska bli skönt att få komma ut i friska luften lite å surra lite... Blir till att leta fram reflexvästen så man syns ute i mörkret :)

Nä, ska fixa lite fredagsmys ( popcorn & cola) till Julia, sen byta om och ut å promenixa i mörkret!!!


Chock...

Ja nu blir det 2 inlägg på 2 dagar, helt otroligt chockande... Tänker tillbaka på när jag var mamma ledig, då skrev jag ju typ varje dag.. Hinns inte med lika ofta numer, fast jag bra gärna skulle vilja, för jag tycker det är riktigt kul å ännu roligare å gå tillbaka å läsa som en dagbok sen...

Har skickat i väg Jullan på bussen, hon stod å hoppad av lycka ( tokig tjej) när bussen äntligen kom... Skönt att hon inte vantrivs på skolan! Dem skulle ha skolfoto i dag. I går duschade hon å sen gjorde vi flätor så hon var lockig å söt i morse. Blev klänning, bolero & leggings i dag! Så fin tjej!!!

Lille Hugo har jag nyss skjutsat till dagmamma. Han var arg för att han var tvungen att gå in till lisbeth, han ville vara ute å leka på en gång i stället ;) Han älskar verkligen att vara ute!

Själv ska jag åka ner på satn å göra lite ärenden. Posta ett paket åt G, köpa present ( Julia ska på buspalatset på barnkalas på söndag), kolla på vinterkläder åt Julia, leta fleacekläder åt Hugo... Får se om jag hittar nåt av allt jag ska ha!

Ha en kanoners dag vänner!!!


Nöjd Cissi?!

Sitter här med Hugo i knät å en tjutande brandbil framför tangentbordet, men vad gör jag inte för min goa gravida kompis Cissi som vägrar umgås med mej om jag inte bloggar... Hahaha!

Har blivit helt värdelös på det här... Tiden finns säkert om jag vill, men orken är det värre med... Men gör ett försök i dag i alla fall!

Allt här hemma är bara bra! Min stora tjej på snart 6 år har börjat förskolan och det går verkligen superbra... När jag är ledig så åker hon buss till och från skolan och det går oxå bra, fast hon tycker det är lite pirrigt, står å hoppar upp å ner när bussen kommer... När jag/vi jobabr så lämnas hon på fritids å är där före å efter förskoletiden. Det braiga är att fritids å förskolan är i samma lokaler! Och jag fick ännu ett bevis på att hon har blivit stor i söndags... Då tappade ( läs: jag drog ut) hon sin första tand! Det var STORT!!! Hihi! Jag å Göran blev lite löjligt sentimental å satt å smålog åt varandra å insåg att nu är tjejen ingen bebis längre...

Med den mindre lilla ligisten är det full rulle på som vanligt... Han blir ju snart 2 år och pratar mer å mer, fast det är lite trögt om man ska jämföra med storasyster ( vilket man ej ska)... Men han ahr liksom inte tid att prata han brummar mest i stället. Bilar, traktorer, gräsklippare, motorsågar, skotrar, grästrimmer.. Ja allt är av intresse... I går skulle vi klippa gräset och Hugo ville ju så klart vara me, så jag tänkte gå brevid Göran med honom i famnen, men det gick minsann inte, nä han ska vara i famnen på den som klipper, så vi fick snällt turas om å gå å klippa gräset med H på armen. Ett tag hade jag honom på axlarna oxå, gick sådär... Goa lilla killen våran...

Har köpt en ny bil oxå. Numer så kör jag en mörkblå volvo s60 2.4 t ( t:et är vilktigt, är ju turbo då ;) ) Å jag trivs med den än så länge. Lite piggare å nyare än den gamla. V70:n har görans lillebror fått köpa/ärva ;)

Å på fredag blir det förhoppningsvis lilla julafton här!!! Då kommer nämligen en ny diskmaskin, en ny tvättmaskin & en ny torktumlare om allt går som det ska! JAG ÄR ÖVERLYCKLIG!!!! Äntligen kanske disk å tvätt kan bli riktigt rent!!! Å att jag kan tumla en del av tvätten är ju superduper lyxigt! Jihoooooo!!!

Nä nu du älskade Cissi hoppas jag du är nöjd å jag kan medge att det var lite skönt att låta fingrana skriva av sig lite!!!

'
Min nya bil men det är andra ( coolare) fälgar på den nu...

Vår söta lilla kille! ( observera att han har en traktor i handen, vilket han har typ jämt)

Å ett kort på vår stora skoltjej!


RSS 2.0