Grattis i efterskott Frallan!

Faktiskt så glömde jag inte bort dig ;-) Kom på det när jag var i Bollnäs i går o skulle skicka ett sms senare men sen glömde jag bort det! Förlåt gumman!!!!
Som plåster på såren så sätter jag in en bild på dej! Hihi!

Åsså ett kort på hennes söte son William som oxå fyllt år! Grattis i efterskott!

Vet inte hur man får kortet på rätt "ledd"... Nåt nytt som jag borde lära mej! Men visst e han go William!

Monday!

Oj nu var det ett tag sen jag skrev ser jag! Nu är det slut på sjukstugan i alla fall! Sååå skönt! Hugo är pigg o äter bra, mycket bra, verkar som om han håller på å äta igen det han missat oxå! Så nu är jag glad! Lite hosta o snörvel har han kvar men det får man väl leva med halva vinter skulle jag tro...
Sist jag skrev var i onsdags... vad har vi gjort sen sist då?!

Fredags...  Anki kom hit med barnen å hälsade på! Kul! Julia var glad att ha någon å leka med o Nathalie o hon lekte som bara attans o Hugo o Maxen lekte på sitt vis... Hihi... Maxen låg å sög på Hugos tå... Haha!

Kortet är lite suddigt,, vi hade varit ute å kameralinsen hade blivit immigt, men tycker kortet var så fint!
Kvällen blev lugn! Lite lets dance o chips blev det!

Lördag!
Hugo vaknade vid 6! Gaaa! Vill inte gå upp så tidigt men det gjorde jag mest pga att han inte skulle väcka storasyster med sina glädjetjut. Så vi gick ner å satte oss vid tv o kollade på lilla huset på prärien! Lite nostalgisk blev jag! Kollade mycket på det när jag var lite! Göran vaknade oxå o kom ner till oss! Julia sov till halv 8!
G hade besiktningstid på Audin kl 12, så vid halv 10 drog vi mot bollnäs för att först titta lite på nya karlssons. Rolig affär men sååå himla STOR! Var in på dollar en sväng oxå. Hann med ett besök på MAX oxå innan vi besiktade bilen som rullade rätt igenom utan några anmärkningar! Nöjd sambo kan jag lova.
Drog i väg hemåt o donade lite, senare på em så åkte vi till farmor o hälsade på, kom inte hem förräns det var läggdags för barnen! Kvällen slutade med robinson o lite godis!

Söndag!
I går så åkte vi till farfar i Flugbo o grillade lite korv o  varma mackor i mackjärn! Mums! Julia o kusin morgan åkte lite skoter med farfar! Mycket uppskattat!

Kusinerna BUS!

Populär farfar ;-)

Hugo i vagnen! Var rätt nöjd mest hela tiden!

I dag har vi ( G, H & jag) varit i bollnäs å gjort av med massa pengar... Julia var hos dagmamman å lekte hon!
Har handlat mat, kontorsstol, förvaring till Julias garderob. Göran vart ledig halv dag i dag å det händer ju inte så ofta så det var kul!

Sitter å väntar på att min kompis Lotta ska ta å åka in på bb nån gång... Hon hade tid den 20 mars så hon är rätt less nu kan jag säga, stackars henne!

Lotta, julia & Hugo

Nä nu sitter Hugo å gnäller i knät... Ska roa han lite!

Lappsjuka!!!

Är sååå uttråkad nu så jag vet inte vad!!! Nog för att vi brukar vara hemma rätt mycket, men bara vetskapen om att vi inte bör vara ute å flänga så mycket gör att jag får lappsjuka! Men i dag ska jag nog packa ner lillen i vagnen å gå en liten promenad! Han är ju himla pigg, bara den däringa envisa hostan kvar, men nu har den liksom börjat "lossna" lite. Så jag hoppas verkligen det vänder snart å att han börjar äta lite bättre!
I dag fyller min gammelmorfar 72 år! Grattis!!!

Och min mamma o pappa firar sin 22:a bröllopsdag!

Haha, superfint kort på dem;-)
Dom gifte sig alltså på min morfars 50 års dag! Då var vi halva släkten nere på kanarieöarna just nu!
O gissa vart mamma, pappa & morfar är just nu?
Jo på kanarieöarna! Haha!

Tisdag!

Lilleman är fortfarnade krasslig, men jag tycker rösten har blivit lite bättre än i går, skriket låter lite vassare å inte lika hest. Men han matvägrar fortfarnade... Får truga i han lite mat titt som tätt. Det går så där...

Göran har oxå blivit krasslig å jag känner mig inte heller helt 100. Och Julia hackar lite hon med men hon är pigg som en lärka! NÄR ska vi bli friska allihopa?! Mitt hem håller på å förfaller! Snart kommer väl "rent hus" och städar åt mej! Haha! Är så svårt å få nåt gjort när hugo är så gnällig o jag brukar ju alltid städa när han sover ute, men det får han inte nu för mej, tycker att hostan ska ge med sig först!
Nu ligger han i våran säng o sover... Å jag ska nog gå ner å försöka få lite gjort! Plocka in disk i maskinen å vika tvätt o köra i gång en ny maskin! Jihooo va roligt!!!

En rolig grej som värmde mitt hjärta i går var när julia skulle sova så sa hon att hon skulle viska en sak...
Väsande i örat säger hon - Du är bästa mamman i hela världen!
Då smälter man! Min gotjej!

Sen så tror jag att min dotter tittar på för mycket reklam på tv och att vi lyssnar lite för mkt på radio här hemma! Vet ni vad Julia går å sjunger här hemma?!
- 118 800 världens bästa nummer upplysning via telefon å sms.... osv...

Stackars barn!!!

Over & out


Måndag!

Natten har varit rätt bra. Hugo somnade vid halv 20, vaknade vid 23 o åt lite sov vidare till kl3 å åt lite, fick även rensa näsan på lite snor, inte uppskattat kan jag lova... Vid 6.15 vaknade Julia, sen var hela famlijen vaken ;-) Hugo vägrade äta när jag försökte ge honom... Suck! Pratade med Annelie på Bvc som lugnade mej lite! Jag är såå himla rädd att han ska bli uttorkad, men hon sa att det inte var ngn fara med det, för han äter ju, fast inte lika mkt. I alla fall så gav jag honom en alvedon o så skjutsade vi i väg Julia till Lokalen o när vi kom hem igen så åt lilleman 100ml till in stora lycka!
Nu har han nyss vaknat å nu ska jag föröka få i honom lite käk igen! Ett evigt duttande med maten! Men han är då pigg å glad i alla fall min lilla fis! Sitter här brevid i baby sittern å pratar med hes röst ;-)

Kollade på en rolig film i går kväll i alla fall! Patrik 1.5 hette den! Helt klart sevärd tycker jag!!!!

Kram på er å tack för alla snälla kommentarer!!!!

Gofisen!!!

SJUKSTUGA!

Orkar egentligen inte skriva men gör det en snabbis ändå! Hugo är sjuk, hosta, slem i halsen, feber å hes! Blev en tripp till akuten i natt, läkaren trodde lite på falsk krupp men var inte säker, fick med oss bricanyl hem, å det hjälpte tycker jag. Dagen i dag har varit dryg, gnällig son ( fast ändå rätt pigg) och orolig mamma som försöker få sonen att äta... Hua! HATAR när mina barn är sjuk! Julia är också rosslig... Hostig, men pigg i övrigt! Så hon får åka till dagmamman i morgon så jag får försöka vila lite. La mej vid 3 i natt o sov några oroliga timmar tills kl 8 då det bara var att gilla läget å gå upp! Hugo o jag sov en sväng på em i dag, 45 min bara men väldigt välbehövlig, Göran å Julia var på apoteket o handlade lite förnödenheter så det var lungt ett tag!

 Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis, sen lite tv-tittande innan sängen! Man vet ju aldrig hur natten blir!

Usch vad jag tycker synd om mej själv just nu å självklart tycker jag synd om min lilla prins oxå!


Katrinplommonpure!

Fy, det smakar inte så värst gott tycker jag, annat tycker min son som verkar ÄLSKA det! Hihi! Har fått det tillsammans med gröten i dag, mest på grund av att han är lite hård i magen! Å gröten slank i bättre den också!

Solen lyser som attans ute o vi ska ta oss ut i finvädret bara vi fått i oss lite lunch! Känns som om det är eftermiddag snart, Hugo vaknade före 6 i morse o Julia kom kvart över 6! Suck! Där får man för att man lägger dem tidigt! Men det är svårt å hålla Hugo vaken till efter 19. jaja! jag uppskattar faktiskt att ha lite egentid på kvällen i stället för att sova på morgonen! Bara att gilla läget!


Mina gofisar myser i Julias säng just nu!

Så här härligt hade Julia & Morgan det i söndags!

gjorde en liten myshörna i Hugos rum i går.

Glad killen

Mammas princessa!





Borde sova nu...

men det är ju nu det är så himla skönt å sitta uppe... Barnen sover sen länge å även Göran sover å huset är så tyst!!! I alla fall i ca 4 timmar till! Då borde Junior vakna för lite käk. Han är så duktig nu! Somnar runt 19 o sover till 3 tiden, äter, somnar om å sen sover han till halv 7! Sååå skönt... Men bara för att jag skriver så nu så blir det väl inte så i natt! Känns bra att man börjar få in lite rutiner!!! Börjar få lite ordning på Hugos rum oxå! Fått två madrasser av min morfar så nu ska jag fixa en lite myshörna där inne! Så man kan vara där lite å leka å mysa med båda barnen! Julias rum är livsfara för Hugo med alla dessa små grejor!  Nä nu måste jag nog sova fast jag helst inte vill ;-) Är ju så kul å surfa runt!

Mina gobitar! G & J gör marsipangodis! Å Hugo tittar på!!!

Vilken Underbar HELG!!!

Började i fredags med att Cissi o jag var ut å åt för att efter det åka på tjej mässan på scandic! Å va härtligt vi hade det... God mat åsså fick man strosa runt å kika på mässan i lugn å ro! Det enda dåliga med fredagen var väl att min pärla ( bilen alltså) vägrade starta på fredagkvällen! Helt DÖD! Men tur var så kunde Cissi komma å hämta upp mej!

På lördagen var vi ute lite i finvädret, barnen å ajg gick till hällboboa å köpte lite godis medans Göran försökte få fart på bilen, vilket han lyckades med, tror det var batteriet.. Men nu går den igen! Peppar peppar!
På kvällen var vi bjuden till Sofie o Axel på mat! Fick en jättgod köttgryta o ris. Tuvärr blev vi inte kvar så länge pga att våran lilla son är helt galen på kvällen å vägrar somna nån annanstans än i sin säng... Så vid halv 8 var vi hemma igen å Hugo blev nöjd ;-)

I går så blev det Pulka dag för hela slanten! Farmor har en rejäl backe bakom huset! Å GUD vad skoj vi hade!!! Blev lite korvgrillning o sånt oxå! Å allt blev ju kanon när det var såååå underbart väder ute! Hugo sov å var nöjd! Vaknade till o fick ersättning i vagnen. han tyckte det var lite soligt, han har ju knappt aldrig sett solen ju! Solen är ju inte framme så värst mkt på vintern...
På söndagkvällen var vi å garttade Jimmy i efterskott! Men blev tidig hemgång då med på grund av en galen unge... Hehe!!!

I dag har vi varit ner på BVC å vägt å mätt hugo. 8035g o 66cm lång! Växer som han ska nu! Han passade även på att glänsa lite för anneli o vände sig från rygg till mage 3 gånger under tiden vi var där! Hon var mäkta imponerad! Hihi!
Sen bar det av in på kvantum för att storhandla för veckan! Mkt mat blev det!!

Nu sitter jag här å ska mata Hugo lite snart å sen ska jag försöka städa lite! Kommit efter med det nu i helgen när det varit så fin väder!!!

Bjuder på lite bilder från förra veckan!

På cissis kalas förra helgen!

Hemma hos Torbjörn o Nina! Lilla Edla i mitten! ( hoppas de e okej att jag lägger ut en bild på henne Nina?!)

Syskonen Westlén

Hugo har redan börjat ha flickor i sängen ;-)

Gjorde en liten söt snögubbe i fredags!

Tjejmässa i morrn! Jihooo!!!

Japp i morgon ska jag på tjejmässa på scandic! Ska bli skit kul! Det var Cissi som kom på den braa idén att vi skulle gå! Ska bli jätteskönt å mysigt å komma hemifrån lite å bara vara en kväll! Vi ska gå å käka lite mat på spicy cow först! Mmmm Mums! Så nu ser jag fram emot morgondagen! Julia & Hugo får stanna hemma med pappa o dom skulle mysa å käka godis... Inte Hugo då men han får väl lite ersättning han i stället ;-)

I dag har Cissi o Linn varit å hälsat på! Sååå kul med sällskap! Vi var ute på en lite promenad i finvädret! Synd att det blåste lite kallt! Sen när jag skulle hämat Julia så gick jag till Lillvik där dagmammorna var, så jag har fått mej lite motion i dag! Bra!!! Det behövs om det ska bli nån bikini i sommar... Egentligen bryr jag mej inte så himla mycket om hur jag ser ut men det är ju alltid skönt å slippa några extrakilon... Har fortfarnade några envisa kilon kvar... Men det är inte sån himla brådska.. Hinner.... Hihi!

Nu sover båda våra goskitar! Hugo somnade 18.40, han var sååå trött! O julia somnade för en stund sen! Så nu är det lungt å skönt! Göran kollar på tv o jag sitter här och om en stund så byter vi nog.. hehe! Så brukar det vara här hemma om kvällarna!

Nu ska jag kika runt lite på tradera å på lite bloggar sen blir det lyxfällan kl 21! Sen natta!

Ha de bra allihopa!!!!

Mina gofisar kollar på tv!

Ljusparty!

I kväll ska jag, Julia & mamma å ljusparty till Gunilla, alltså svärmor! Var mycket rea på ljus nu å det gillar min plånbok! Hugo o Göran får stanna hemma!
Ska snart åka ner till Kilafors å hämta mamma! Hon kommer med tåget kl 15! Sen sover hon kvar till i morgon å åker hem runt 15 i morrn, ska bli skönt å få ha mamma här lite grann! Saknar henne! Men jag telefonterrar henne ganska ofta! Måste få min mammados å då blir det rätt ofta på telefon när vi inte bor så nära!

Å GRATTIS CISSI på 18års dagen! Undra om jag har nåt fint kort å lägga ut på dej?!
Nä det hade jag inte, hon har hållt sig undan... Men på Linn och Thea har jag i alla fall!


Cool ligist!

O här är 3 andra ligister!

Nu måste jag dra!

Storhandlat!

Nu på förmiddagen har jag o Hugo varit ner till ICA Kvantum å storhandlat för veckan! Så skönt å få det gjort o slippa tänka på VAD vi ska äta för mat i veckan! Matlistan skrev jag i går å även inköpslistan så jag visste vad jag skulle handla, men som ett stort pucko jag är så glömde jag givetvis inköpslistan hemma men vilken himla tur att man har lite minne kvar! Kom i håg allt jag skulle handla! Blev riktigt imponerad kan jag lova!!! O det var inte bara 3 saker jag skulle handla heller! Notan slutade på nästan 800kr.

Nu ligger sonen ute o sover en stund o jag passar på å kika lite på datorn!

I fredags så rullade Hugo sig från rygg till mage! *stolt mamma*!!!!

I lördags var vi på kalas*2 o det var jättekul! Fick ju träffa lilla Edla oxå o hon var så gullig! Hugo blev en gigantisk jätte brevid henne!!!

I går hade dagmammorna ordnat en familjedag vid Lillvi ( badet här i hällbo). Vi grillade o åkte massa pulka o madrass! Jättekul o lyckat! Hugo sov sig igenom hela alltihopa!!!

Vart en lite snabbuppdatering i alla fall! Ha det bra å sköt om er!


Utmanad av Mari!

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!Lycka till!

1. Vad heter du? Catarina

2. Ett ord på 4 bokstäver? cigg
3. Flicknamn?
Cecilia
4. Pojknamn? Cristoffer

5. Yrke? Cementbils förare

6. Färg? cerice

7. Klädesplagg? Chinos

8. Mat? Champinjonsoppa

9. Sak i badrummet? Cerat

10. Plats/stad? Canarie öarna

11. Orsak att vara sen? Cykeln var snodd

12. Något man skriker? Caio ( kanske?! Hihi)

13. Film? casablanca

14. Något man dricker? Coca cola

15. Band? Christer sjögrens?

16. Djur? Chincilla eller nåt?!

17. Gatunamn? centrumgatan?!

18. Bil? c 70

19. Sång? Can you feel the love to night
20. Aktivitet med mer än 1 deltagare?
charader

Struntar i att utmana någon å går o byter blöja i stället ;)


Lyxfällan

Sitter å väntar på att lyxfällan ska börja, tycker det är ett intressant program, förstår inte hur folk kan blåsa så mycket pengar som dom egentligen inte har! O många av dem som är med har inte så liten inkomst heller... Mycket vill ha mer som man brukar säga...

I dag har det varit en lugn dag ( som vanligt). Morgonen började alldeles för tidigt som vanligt. Hugo slog upp sina blå kl6 ( efter att ha ätit kl 01.30  och kl 5). Suck!!!! Men han somnade om! Kl7 kom Julia och 7.17 vaknade Hugo igen!Så då var det bara å gilla läget å gå upp!  Har bakat kubb i långpanna i dag, så gott o jätteenkelt!!! Tvättat o plockat är väl det som hänt här...

I morgon ska jag o barnen åka till Fly å hälsa på Cissi o tjejerna! Ska bli skönt å komma hemifrån o få prata lite!

Å på lördag är det full rulle! Då ska vi först ner på stan å Julia ska få sin belöning för att hon tagit sin 2:a pencellinkur utan större problem! Blir lekstugan även denna gång. Sen ska vi till Fly ( Igen) på kalas! Cissi blir ett år äldre å det skulle bjudas på smörgåstårta. Mums! O sen på kvällssidan ska vi till Torbjörn ( G:s kompis) för han fyller oxå år! Cissi fyller den 10:de om jag inte har helt fel?! O Torbjörn den 7:de men det var lämpligt att det blev kalas på helgen så man inte måste stressa hem å lägga barnen!

Å på Söndag ska vi på familjedag med dagmammorna! Ska träffas i Lillvik o åka pulka å grilla korv o sånt! Myspys!
Ja så ser väl vår kommande helg ut!

Nåt kort kan jag väl bjuda på oxå!


Hugo tyckte gåstolen var riktigt skojig! Når inte riktigt ner med fötterna men den var skoj ändå!

Syskonmys!

Just ja! Hugo vände sig från mage till rygg häromdagen o jag tror inte det dröjer länge innan han fixar rygg till mage heller! Min duktiga grabb ;-)

Sur Hugo!

Har en liten son som ligger här på golvet brevid mej o är allt annat än nöjd... Men man kan ju inte vara glad jämt!
I går var vi alla fall på bvc o vägde å mätte o nu ligger han på sin kurva igen! Väger nu 7665g o är 65 lång! Så nu märks det att han får i sig mat igen!!! Lägger in lite nya kort eftersom jag fortfarnade har bloggtorka...

Våran lilla tjockis!

Det ska börjas i tid!!!

O visst kom det bajs!

Julia o sina älskade barbiedockor!

Tränar på mage!

Duktiga storasyster!

Grattis Emma!!!

Min kära kusin fyller 26 år i dag! Hon kommer bli lite galen ( skulle jag tro) när hon ser att jag lagt upp en bild på henne här! Hon bor i alla fall långt söderut o jag saknar henne!!! Hoppas din dag blir bra gumman!

Tjolahopp!

Bloggtorka här... Har inte tid riktigt nu med att blogga! Har fullt upp hela dagarna känns det som! Nu sover Hugo ute en sväng o Jullan kollar på tv. Ska ta reda på disk efter maten som vi nyss ätit! Pappan i huset är inte hemma ännu... Får se om jag fixar en längre uppdatering i möre, då har jag nog mera tid ;-) Men vi mår bra allihopa, trots att julia är inne på pencellin kur nr 2... Suck! Hörs o syns!

RSS 2.0