Lyxfällan

Sitter å väntar på att lyxfällan ska börja, tycker det är ett intressant program, förstår inte hur folk kan blåsa så mycket pengar som dom egentligen inte har! O många av dem som är med har inte så liten inkomst heller... Mycket vill ha mer som man brukar säga...

I dag har det varit en lugn dag ( som vanligt). Morgonen började alldeles för tidigt som vanligt. Hugo slog upp sina blå kl6 ( efter att ha ätit kl 01.30  och kl 5). Suck!!!! Men han somnade om! Kl7 kom Julia och 7.17 vaknade Hugo igen!Så då var det bara å gilla läget å gå upp!  Har bakat kubb i långpanna i dag, så gott o jätteenkelt!!! Tvättat o plockat är väl det som hänt här...

I morgon ska jag o barnen åka till Fly å hälsa på Cissi o tjejerna! Ska bli skönt å komma hemifrån o få prata lite!

Å på lördag är det full rulle! Då ska vi först ner på stan å Julia ska få sin belöning för att hon tagit sin 2:a pencellinkur utan större problem! Blir lekstugan även denna gång. Sen ska vi till Fly ( Igen) på kalas! Cissi blir ett år äldre å det skulle bjudas på smörgåstårta. Mums! O sen på kvällssidan ska vi till Torbjörn ( G:s kompis) för han fyller oxå år! Cissi fyller den 10:de om jag inte har helt fel?! O Torbjörn den 7:de men det var lämpligt att det blev kalas på helgen så man inte måste stressa hem å lägga barnen!

Å på Söndag ska vi på familjedag med dagmammorna! Ska träffas i Lillvik o åka pulka å grilla korv o sånt! Myspys!
Ja så ser väl vår kommande helg ut!

Nåt kort kan jag väl bjuda på oxå!


Hugo tyckte gåstolen var riktigt skojig! Når inte riktigt ner med fötterna men den var skoj ändå!

Syskonmys!

Just ja! Hugo vände sig från mage till rygg häromdagen o jag tror inte det dröjer länge innan han fixar rygg till mage heller! Min duktiga grabb ;-)

Kommentarer
Postat av: Frida

Jag älskar oxå Lyxfällan!

Skitbra program, som får en att verkligen tänka till.

Kraaam

2009-03-06 @ 00:07:03
URL: http://fridaforsblom.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja brukar också kolla på lyxfällan! Fast ja tyckte bättre om när charlie å mattias va programledare! Man blir alldeles häpen över när man hör vilka knipor dom sätter sig i me tanke på lönen de flesta har! Inga dåliga inkomster direkt, tänk om en annan kunde tjäna som vissa som e med! Men de är väl som du skriver.. mycke vill ha mer! Va stor han blir lillkillen din, fort går de!

2009-03-07 @ 10:10:15
URL: http://hansson-linden.se/WP
Postat av: cissi

Å det var så lite så=) Tack för ni ville komma och tack för fina pressenten! Nu har jag oxå slängt ut lite kläder på tradera=)

Kram

2009-03-07 @ 20:41:08
URL: http://http://cillaz.blogg.se/
Postat av: Marajsan

Duktig han är då, växer så fort dom små vi som knapt hälsa på än o han är redan över 3mån suckar, men vi har ju inte varit riktigt krya här på länge suckar.. men till veckan så måste dom bli friska månda bvc o tors bvc sen onsda fyller mammsen år o ska dit o gratta henne då :) haft en bra helg hoppas jag ha de kramar!

2009-03-08 @ 11:51:39
URL: http://marajsan.blogg.se/
Postat av: Carro

känner igen det där att vakna typ fler ggr per natt.. men dom senaste nätterna har vincent somnat vid 9 på kvällen o vaknat vid 6 på morronen. få se hur länge de håller i sig :)haha.

Oj, va stor hugo börjar bli :)



Kram

2009-03-09 @ 11:15:42
URL: http://carolinanorgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0