Kallt!!!

Tycker det räcker med kyla nu! Max 10 minus skulle vara helt perfekt!!! Nu vill man ju knappt sticka näsan utanför dörren! Brr!!!

Hugo har åkt på en envis jäkla hosta annars är vi pigga å krya igen! Såå skönt!!!

Har inte tid att skriva nå mera just nu, måste dra till jobbet snart! Ska lämna barnen hos farmor innan för pappan i huset har dragit till dalarna för att kolla på en skoter! Hoppas hoppas det blir en sån i dag för jag ÄLSKAR att köra skoter!!! Hihi!!!

GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!!!!


God JÄVLA jul!!!

Så känns det faktiskt nu!!! Sitter här å mår vekligen piss!!!!!! Hugo åkte på magsjuka i går kväll hemma i ockelbo o i morse var det min tur!!! Sååå jävla pissigt!!!
Hann i och för sig fira typ hela julafton, men ni som vet hur stor familj vi har så har vi julafton på juldagen å annandagen oxå... Men icke i år! Besvikelsen är ENORM!!! Tack o lov har lilleman piggat på sig men jag är klenare än klenast just nu... Funderar på om jag ska försöka få i mig nåt, har inte ätit å knappt druckit nåt på hela dagen!!!

Skriver mer om allt det posetiva som hände på julafton en annan dag, just nu är allt bara SKIT!!!


Bilder säger mer än tusen ord... Eller hur var det?!















ÄLSKAR SNÖN!!! Men måste medge att jag svor en hel del i morse innan jag hittat bilen i morse under all snö...
Å vi hade jättemysigt i går eftermiddag ute i snön!

Ska sova nu! Trött är bara förnamnet! I morrn blir det stan med Cissi innan jobbet!!! Ska bli kul å träffa min bästis! Hihi!!!


Söndag!

Sitter här å väntar på att min sjusovare till son ska slå upp sina blå... Sovit i snart 2 timmar. Dem andra 2 i familjen har dragit på sig ytterkläder å gått ut i snövädret. Behövs ju skottas å Julia är överlycklig! Hon älskar att skotta. Tänkte Hugo skulle få ta sin första tur i pulkan i dag.

I går var vi in till stan å handla lite julklappar, nu är vi nästan klar. Ska in en sväng på tisdag innan jobbet oxå tänkte jag ( börjar inte förrän kl 16 då).

Var på Julbord på Kilafors Herrgård i går kväll å det satt ju inte helt fel, blir bara så irriterad över att jag blir så mätt så snabbt. Vill liksom kunna äta mer när det finns så mycker gott att välja på... Snälla farmor & farbror Håkan var barnvakt.

Å i fredags var vi bjuda på glöggkväll hos Nina & Torbjörn. Väldigt mysigt å vi njöt av att vara barnfria för fulla muggar. Mamma & pappa var hemma hos oss å passade vildarna!

Nu blir det jobb i 3 dagar framöver sen är det ju för sjutton julafton! Har liksom inte hängt med, tiden har gått så fort! Men nu när äntligen snön kom så har Julkänslan kommit fram i alla fall. Har plockat fram lite julpynt men inte så mycket, lilla mister Westlén kan ju inte låta nåt vara så det blir lite begränsat i år ;) Han fick låna en lite porslintomte i går, den var hel i typ 5minuter sen så blev det soptunnan för stackars tomten... Å man kan inte ställa nåt i fönstren för där når han... Våran lilla vilde. Går/springer för fullt nu å kryper nästan aldrig! Kommer en del ord ur munnen oxå, en del förstår man men resten är ren rappakalja! Men härlig är han lillgrabben...

Nu slängde Hugo napparna på golvet= nu vill jag upp ur sängen ;)

Ha det bra nu blir det pulka här hemma! 




Snöööööö!!!

Jaaaa!!!!!!!!!! Det är sååå himla fint ute just nu å jag bara ÄLSKAR det här vädret!!! Har kännt mej lite halvdeppig å trött en längre tid nu, mestadels på grund av det tråkiga vädret vi haft men i dag är jag HUUUR glad som helst!! Lämnade barnen för ca 1 timme sen på lokalen, jag börjar vid 14, men ska jag lämna vid 13.30 är det mitt i Hugos sovtid så jag fick lämna innan lunch i stället! Skönt för Hugo så han får sova ordentligt! I alla fall efter jag kom hem från lämningen så har jag skottat, så nu är jag rätt svettig och så hettar det i kinderna! Härligt ;) Hoppas, hoppas den här fina snön får stanna så vi kan ut å åka lite pulka i helgen! Ska bli jättekul å se om Hugo gillar det!

Annars rullar vardagen på bra här hemma hos oss! Tycker vi kommit in skapligt i rutiner & så. Det är väl mest Julia som är lite krånglig på kvällarna, vill/kan inte somna riktigt å är uppe och springer efter vi släckt lampan å sagt god natt...

I går var jag ledig. Då var mamma, jag & Hugo på stan. Julia var på lokalen för dem hade Julkul där. Tomten kommer osv.. Så då ville dagmammorna att hon skulle komma fast det var ledig dag å det var hemskt snällt att tänka så tycker jag! Vi shoppade lite... Jag köpte ett par nya stövlar, sååå snygga! Köpte dem på diechmann, riktigt mycket snygga skor och många skor... Överallt!!!

Nä nu ska jag duscha sen blir det lite lunch å efter det jobb!
Ha det bra!


Ledig!

I dag har jag ledig dag och likaså i morgon. Skönt å välbehövligt. Drar runt här hemma i myskläder å kom nyss på att jag inte borstat tänderna än, haha! 
Hugo har nyss vaknat efter en middagslur på 1½timme. Han ska snart få lite lunch. å jag måste ta å försöka göra mej i ordning så jag vågar lämna huset för på eftermiddagen ska barnen till farmor & jag å Göran ska åka å shoppa lite!!

Just ja!!! GRATTIS TILL ERIKA & ANDERS som fick sin efterläntade dotter i går morse. En stor liten  tjej på 4290gram och 55cm lång. Nora ska flickan heta! 

Julia å jag har nyss bakat chokladmuffins men glömsk som jag är så fick dem stå inne i ugnen liiiite för länge... Så dem är i samma konsisten som skorpor ungefär, men inte brända i alla fall. Var rätt goda och vi har haft på lite glasyr och strössel så dem går nog i ändå..
Snälla tomten ge mej en äggklock i julklapp!!!
 


Ojoj!

Dagarna rullar på och jag hänger inte riktigt med... Är ju försjutton julafton om ca 2 veckor och jag är riktigt illa ute känns det som... Hmm... Men förhoppningsvis får vi lite rätsida på julklappsbestyren på torsdag. Det är tänkt att jag & Göran ska ta oss till söderhamn å julshoppa lite då... Har typ allt kvar att handla, i och för sig är det inte såå mkt, har dragit ner enormt på klappar nu dem senaste åren å det är skönt.
Jul blir det ändå trots all hysteri och jag tycker inte att man ska köpa så enormt mycket klappar bara för att det är jul... Köper lite saker då & då till barnen i stället när dem behöver något... Jaja, nåt roligt ska vi väl ändå kunna hitta på!

Helgen som var så var jag ledig! Skönt!!! På lördag förmiddag så åkte jag & kidsen ner till Ockelbo! Sååå skönt att få komma hem en sväng! Tog det mest lungt, träffade lillebror å Sara, och min kusin Emma som jag inte sett sen i somras fick jag oxå träffa en stund! Hon är gravid å har en rund mysig mage. Hugo slog på charmen å bara myste med Emma. Riktig tjejtjusare redan... :) Ville upp i hennes knä så fort han fick chansen!


Var så kul att ses gumman!!!

På söndag morgon bar det av hemmåt igen. Söndagen donade jag på här hemma å röjde mest!
Å sen i går så var det dax för jobb.... Å jag trivs som fisken i vattnet på jobbet! Är riktigt trött när jag kommer hem på kvällarna, men inte så konstigt tycker jag eftersom jag varit hemma ett helt år... Å sen så är det så mycket nytt att lära så min hjärna har det lite kämpigt i bland ;)

Just ja! I går kväll var Julia å jag i väg på ljusparty nere i Fly. Julia fick lite lektid tillsammans med Thea Å jag fick lite fika å prata lite! Kul! Köpte lite ljus oxå. Gillar verklihgen Partylite ljusen!

Nä nu ska jag gå ner i köket å göra lite pannkakssmet till i morgon så Göran har nå kvällsmat att göra, sen blir det dusch å efter det kvällsfika!!!

Lägger in nån bild på Julias pepparkaksbak förra veckan!


Duktig tjej som fixar å donar själv!

Resultatet! Gott gott!

Avslutar med en bild på min lillebror ( bakom kepan) Å söta Sara!!!









Äntligen fredag!

Såååå skönt med fredag! Är nu ledig i hela 2 dagar! Underbart!!! Jag å barnen åker ner till mamma & pappa i morgon å myser lite! Var alldeles för länge sen nu å jag har lite ockelbo längtan!

I dag har det verkligen varit full fart på jobbet! Riktigt mycker folk på lunchen å det är skitskoj!

Nu blir det soffan å godis!

Ha en bra helg!!!


Onsdag!

Äntligen lite kyla! Har ledsnat rejält på regnet å plusgraderna och det är ju trots allt december nu, å då vill jag faktiskt att vintern ska komma! Å nu på morgonen var det runt 10 minus grader å träden är alldeles vita av frost! ME LIKE! I går kväll var jag å Görans lillebror Micke ut på en rejäl promenad i kylan, var riktigt skönt kan jag säga! Men attans vad kall man var om benen när man kom hem, dax å leta fram långkallingarna kanske ;)

I dag är jag ledig, vi ska ner till bollnäs på eftermiddagen för att ge Hugo vaccination sprutan på svininfluensan. Göran ska oxå följa med å troligen så kankse även vi får våran vaccination oxå!

På kvällssidan ska jag ner till jobbet, vi ska ha meny & vin provning. Och i morgon är det jobb som gäller igen!

Hugo ligger i sin säng just nu å jag tycker han ska sova en stund, men än så länge pratas ( läs: gnälls) det därinne. Jag har lovat julia att hon ska få baka pepparkakor så det är väl bara att sätta i gång med det när lilleman somnat, ingen lugn å ro här inte ;) Fick i alla fall sovmorgon till 8 i morse å det hör då inte till vanligheterna i den här familjen så det vara bara att njuta, vid halv 9 masade vi oss upp ur sängen! Skönt!!!

 I morrn är det ju tvunget att gå upp vid halv 7 igen när det är jobb som gäller, men det går såå himla bra med barnen, dom är så snälla ( oftast) och duktiga att få upp på morgonen och det braiga med att lämna barnen vid halv 8 som jag gör är att dem får frukost hos Lisbeth när dem kommer dit så jag slipper fixa med det på morgonen!

Nu blev det tyst i Hugos rum så nu ska jag trippa ner å ägna Julia lite tid!


Mina älskade fis ungar!


RSS 2.0