Söndag!

Sitter här å väntar på att min sjusovare till son ska slå upp sina blå... Sovit i snart 2 timmar. Dem andra 2 i familjen har dragit på sig ytterkläder å gått ut i snövädret. Behövs ju skottas å Julia är överlycklig! Hon älskar att skotta. Tänkte Hugo skulle få ta sin första tur i pulkan i dag.

I går var vi in till stan å handla lite julklappar, nu är vi nästan klar. Ska in en sväng på tisdag innan jobbet oxå tänkte jag ( börjar inte förrän kl 16 då).

Var på Julbord på Kilafors Herrgård i går kväll å det satt ju inte helt fel, blir bara så irriterad över att jag blir så mätt så snabbt. Vill liksom kunna äta mer när det finns så mycker gott att välja på... Snälla farmor & farbror Håkan var barnvakt.

Å i fredags var vi bjuda på glöggkväll hos Nina & Torbjörn. Väldigt mysigt å vi njöt av att vara barnfria för fulla muggar. Mamma & pappa var hemma hos oss å passade vildarna!

Nu blir det jobb i 3 dagar framöver sen är det ju för sjutton julafton! Har liksom inte hängt med, tiden har gått så fort! Men nu när äntligen snön kom så har Julkänslan kommit fram i alla fall. Har plockat fram lite julpynt men inte så mycket, lilla mister Westlén kan ju inte låta nåt vara så det blir lite begränsat i år ;) Han fick låna en lite porslintomte i går, den var hel i typ 5minuter sen så blev det soptunnan för stackars tomten... Å man kan inte ställa nåt i fönstren för där når han... Våran lilla vilde. Går/springer för fullt nu å kryper nästan aldrig! Kommer en del ord ur munnen oxå, en del förstår man men resten är ren rappakalja! Men härlig är han lillgrabben...

Nu slängde Hugo napparna på golvet= nu vill jag upp ur sängen ;)

Ha det bra nu blir det pulka här hemma! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0