Klippning...

I måndags var det dax för Julia att få toppa sitt långa hår... Eftersom det var så pass slitet så blev det en del som försvann, hon blev så himla fin min stora tjej!

Och i går var det dax för utvecklingsamtal för henne och det gick bra, inga konstigheter!


Nu dax å leta reda på mina jobbkläder i den ENORMA hög med ren tvätt som ligger i IKEA påsar... Jepp, så ser det ut hemma hos oss ;-) Är ju sååå drygt å vika o sortera in i garderoberna... Puh...


Snurrig i skallen!

Hugo o jag var ut på en promenad nu på förmiddagen när Julia var i skolan! Gick runt skolan, en sväng på kanske 5 km, tog ca 45 min, var rätt jobbigt med en 15 kilos unge i vagn att skjutsa på å så blåste det skapligt mycket så jag blev helt snurrig i skallen när jag kom hem ;-) Men underbara solen var framme så det var underbart skönt! Blir en prommis i morrn fm igen! Nån som vill hänga på?!


Ännu mera roligheter från Hugos mun...

Hugo o jag ska bada när storasyster är hos mormor & morfar på sportlov, badar sällan med barnen för vi får inte plats alla 3 i badkaret å då blir det bara bråk om vem som ska bada med mej, skitsamma! Hugo o jag häller upp vatten å vi klär av oss.. Hugo tittar på mig uppifrån och ner å säger:
 - Mamma du har ingen snopp?!
- nä det har jag inte säger jag. 
- nä du har bara skägg säger han... Hugo funderar  lite och fortsätter, jag har en liten snopp o pappa har en stor snopp!

Goa unge! Vad jag älskar deras funderingar å tankar :-)


Diskussion på toan!

Hugo kommer ner från övervåningen å vill ha en blöja på sig! ( han har slutat med blöja helt å hållet men VET att det finns några kvar) Blöjan vill han ha för att han inte riktigt har tid att bajsa för han kollar på en superspännade film som han sett typ 100ggr redan!
Jag är envis å säger att han antingen får bajsa på pottan eller toan...
Då drar han i hop ögonbrynen å blänger på mej å stampar i golvet å säger : nu jäcker de! ( nu räcker det)

Hihi! Goaste 3 åringen! Mamman fick som hon ville, men först upp å pausa filmen så han kunde bajsa i lung å ro på pottan!


RSS 2.0