Koppar eller hormon spiral?!

Är efter typ 13 år av p-piller ätande ( shit vad gammal jag är) less på det! Funderar på att sätta in en spiral av något slag... Men kan inte så mycket om det... Har fått för mej att jag blir rätt sur å grinig av p-piller + att jag tycker att det är rätt drygt att komma i håg at ta dem.. Å eftersom det inte finns några fler syskon inplanerade så känns spiral som ett bra p-medel... Har ni några tips eller råd?!


JULIA 6ÅR!!!

Grattis till våran älskade tjej som fyller 6 år i dag!!! Kan inte förstå att dem här åren har gått så fort!!! Nu har vi en stor tjej som går i förskolan och åker buss till skolan själv!!! 



Gud vad jag ÄLSKAR denna trotsiga, envisa & helt underbara unge ;)

Nu ska jag lägga mej i soffan med Julia & Göran medans Mini sover å vila upp oss lite tills nästa fikagäst gäng kommer :)

P.S I morgon ska vi åka å hälsa på Wilmer!!!! LÄÄÄÄNGTAR!!!!!


Underbart!

Gud så härligt det är när man ser sitt lilla hjärta börja pigga på sig! Från att ha haft som mest 40.3 i feber till att vara helt feberfri som han ä'r nu är superskönt!!!! Började ju i fredags med hög feber som fortsatte hela helgen, i måndags ringde jag Anneli på BVC å fick direkt en tid till HC. Där tog snabbsänkan som var hög plus att dem tog febern... Å det där med febertagningen är en historia för sig... FATTAR INTE varför sjukvården använder sig av örontermometrar. Helt värdelösa enligt mej... Jag hade tagit tempen på H på morgonen innan vi åkte å då hade han 39.1. Med örontermometern hade han 37.7 sa den gulliga sköterskan. ALDRIG utbrast jag! Hemma hade han 39.1 i rumpan... Ja men då tar vi i rumpan oxå å sagt å gjort... Där hade han 38.8... Långnäsa...

Jaja! I alla fall så kollade doktorn både i halsen å öronen. Öronen såg bra ut men INTE halsen. Halsfluss å 10dagar penecellin. Å redan nu är han pigg å glad! Sååå skönt. Det var så jobbigt ett tag att se honom så klen å ynklig, fick tvinga i honom vatten med medecinspruta... Hua!

Men i morrn ska jag äntligen få åka tillbaka till jobbet igen! Skönt att komma in i vardagen igen!

Har en liten donna här hemma som blir 6 år på söndag så i dag har jag bakat lite bullar & i går bakade jag smarties kakor.. Måste hinna med nån till sort oxå innan dagen D...
Å vad köper man till en tjej som har ALLT!? Svårt som sjutton men vi har bestämt oss för att det blir lite möbler... Nytt nattygsbord, ny spegel & några nya vägg hyllor får det bli! Tur att snälla pappa som jobbar i Valbo springer in på IKEA åt oss :)

Nä, nu ska jag göra oss i ordning för att ta en tripp till Bns när gubben slutat för dagen!

Å GRATTIS IGEN till Cissi & Peter som fick en söt liten grabb i förrgår!!!


Wilmer!!!

Det har kommit en liten söt kille till världen!!! Säger GRATTIS till dem lyckliga föräldrarna & dem 3 storasystrarna!!! Längtar tills jag får träffa sötsnöret!!! <3


Sjuker!!!

Lilleman är sjuk å snart bär det av till doktorn! Han har haft feber ( som mest 40.3) hela helgen så nu tyckte BVC-Annelie att vi skulle kolla upp honom... Misstänker att det kan va nåt med örat eftersom han tar sig på kinden å säger aj... Hmm... Återstår att se! I alla fall riktigt jobbigt att se honom så klen å inte vilja ha varken mat eller nåt att dricka...

Annars så går jag på nbålar här hemma. Cissi är inne på förlossningen nu å ska bli igångsatt i dag! Jihooo! Äntligen kommer "min" bebis ut! Har redan fjäskat till mej ena hälen på bebisen ;)

Nä, mysa lite med sonen å sedan dra till Bollnäs! Ha en bra dag vänner!!!


Skiftbyte...

Dagen började med att lilla H hade feber... Snabbt krismöte här hemma å det bestämdes att G fick vara hemma några timmar På förmiddagen. Jag skjutsade J till skolan å sen vidare mot jobbet.. Jobbat 2.5 tim sen hemåt, snabbt in å handla på Willys... Bytte av G så han fick åka till jobbet... Sitter nu med en febrig & lite grinig pojk med 39.2 i feber... Han har fått alvedon han borde blilite pigagre snart.. Ska packa ner honom i vagnen snart å gå å möta J vid bussen!

Blir kanske ett längre inlägg i helgen men kan då absolut inte lova nåt ;)

Just ja! VÄNTAR & väntar på att lilla bebis Larsson ska behaga titta ut snart! Längtar ju efter den lill*!!!!
 


RSS 2.0