Lite bilder

image36image37image38
Usch! Blir inga bra bilder på mobilen! Dax å rensa digitala kameran snart!...

Härligt!!!!

KAn inte säga så mycket annat!!! Bara ÄLSKAR det här vädret, åhh man blir på så bra humör o bara vill vara ute å njuta, å d har vi gjort i dag!!! Julia har tagit sitt första dopp i dag! Ja jag vet hon e galen, men med en sådan mor så e d väl inte så konstigt ;-) VAr uppe hos farfar i Flugbo (han har stuga där me egen liten strand) o jag hade lovat Julia att hon skulle få bada fötterna... Hehe! Resten räknar ni nog ut själv.. Plaskade på bar ett tag. Jullans lilla kusin Morgan 1.5 år var oxå med o han ville ju göra som Julia så klart så han plaskade lite han oxå!
Sen blev d grillning! Mumsigt!

Nu sover Julia, hon somnade i soffan så d var bara att bära upp henne i sängen! Skönt! Hon har varit så jobbig dom senaste dagarna, det har tagit uppemot en timme för henne att somna, hon brukar somna på max 10 min förr. Tror hon varit övertrött....

I möre bär d av norrut mot Järvzoo å d ska bli kul! Hoppas vi får se några djur fast d e sååå varmt ute...

Just ja! Julia har varit på kalas hos sin kompis Ylva i dag! Å d var jättekul tyckte hon! Speciellt deras stora studsmatta... Vill oxå köpa en sån hem till oss men vi får se om d blir nån denna sommar.. Hmmm.... Dom e ju dyr dom rackarna!

Jag har varit å är sååå dålig på att hinna blogga, jobbar mycket nu å e såå trött på kvällarna. O nu när d varit sånt bra väder ett tag så vill man ju bara vara ute å mysa på kvällarna! Snacka att man bor i ett Paradis! Älskar verkligen att bo här ute på landet! Riktig livskvalitet kan jag lova! Har fönstret öppen om nätterna nu, så nu somnar man av ån som forsar nedanför oss! Inte illa tycker jag! Nog skrytet om hällbo, men d finns 3 hus till salu här uppe nu om det är nån som e sugen.. Hihi!

Nu ska jag nog duscha av mig lite, sen ska jag äta mitt lördagsgodis framför en film som skulle börja vid 21.15 tror jag! Mums! Bara måste ha sura godis nu ett tag!! haha! Undra om jag får en liten sur bebbe tro??! Äter surt tills tungan domnar bort.. Haha!

Tjing tjong!

Ultraljud å Vårruset!

I förra inälgget skrev jag att Jullan hade feber å att jag trodde att vattkopporna var på väg, men inga vattkoppor har vi sett ännu o febern har försvunnit, men hon e rätt tjock i halsen, så hon ska vara hemma resten av veckan. Just nu är hon hemma hos mormor  härjar o i tisdags var hon med farmor! Himla tur att man har dom som kan hjälpa till...

I tisdags var d dax för ultraljud å d va ju jättespännande! På vägen dit undrade Julia om dom skulle skära upp min mage å titta på bebisen, men riktigt så var d ju inte. Hon tyckte det var rätt spännande i alla fall 3 min, sen så kikade hon runt i rummet i stället! Bebben mådde i alla fall bra å jag vart framflyttad 6 dagar till 4 november. Vi frågade barnmorskan om hon kunde se vad d var för kön på lillan/lillen men den läg med benen i kors så d var omöjligt. Men d blir kul med en överraskning oxå. Nu har jag inte tid till barnmorskan förrän i sllutet på Juli känns ju som en evighet dit men vips så är man väl där oxå! Vi fick med oss 4 bilder hem på vår lilla filur i alla fall!

I går så jobbade jag i Alfta å Göran fick vara hemma med Julia. På kvällen så drog vi (6 tjejer från Alfta Wärdshus) till vårruset i Gävle! Vi gick hela vägen, en tjej till av oss var oxå gravid så d blev lungt! Jag var rätt slut efterråt, hade himla ont i ryggen i ischias ajaj, jag har väl aöldrig haft problem med att gå 5 km förr, men nu... VAr rätt trött. o jag känner av i ryggen rätt mkt i dag oxå! Men men, bara att bita i hop!

Är på jobbet nu å ska försöka göra nån nytta! I helgen blir d lungt! Ska till Görans kusin Jimmy på lördagkväll o grilla! Ska bli gott o mysigt, kanske kikar vi på eurovision festivalen oxå, Jimmy tyckte det lät bra men Göran var mindre förtjust...Hihi!

HAve a nice day!

Feber!!!

Min lilla stora tjej har lite feber i dag så vi är hemma från dagmamma å jobb, märkte i går kväll att hon inte var riktigt som hon skulle, frös å ville inte ha nå kvällsfika, det är inte likt Julia. Hon hade 38.0 i går kväll o i morse låg den på 38.4. Det är så att det går vattkoppor hos dagmammorna så antagligen kommer det att ploppa upp såna inom en snar framtid. Hon är pigg i övrigt i alla fall o har ätit kräm nu på morgonen så d är bra i alla fall.

Helgen som var har varit kul! I lördags var vi upp på Volvo i bollnäs, dom hade nån invigning med massa bra priser på en del grejor så vi var dit å kikade lite, kul å komma ut å se lite folk!
Sen bar d väg till albert å herbert för att köpa inflyttningspresent till Görans moster som flyttat... Innan vi åkte hem från bollnäs kunde jag övertala Göran att få kika in på dollar store oxå, köpte panelgarndiner med söta elefanter, noshörningar mm på som jag ska sätta i "lill"rummet, som senare ska bli bebisens rum.
På kvällen åkte vi till svärmor å Arne å grattade Arne på hans 49 års dag! Han fick lotter å en Hälge tidning! Som e hans favorit! Göran var på Club 25 på kvällen/natten, tror inte han varit på tranan på typ 5 år... Å inte jag heller för den delen men jag fick snällt stanna hemma jag, vilket inte gjorde så mkt!

I går så var det en lugn dag, vi var ner till bollnäs å käkade på max. På eftermiddagen så kom svärfar med sin skylift så då blev d klippning av våra 2 vildvuxna äppelträd! Men d e inte klart än, d tog längre tid än vi trodde kan jag säga!

Nu ska jag ta å slänga in lite tvätt i maskinen, nån nytta måste jag väl göra när jag e hemma med sjukt barn!

Tjing tjing!

Vilken kanon helg det varit....

men nu e d ju svinkallt ute ju! Blåser ju isbitar! Men i helgen har vi bara njutit! Fredag å lördag blev d grillning! Mumsigt! På lördagen fick vi grillsällskap av två av Görans kompisar, lite senare på kvällen kom Cissi o Peter o tjejerna å hälsade på, var jättekul! Var ute hela kvällen gick inte in förrän vid 21! Julia var överlycklig när hon fick leka med både Hanna o Thea!
I söndags blev d inte så mkt gjort heller, krattade lite å bara tog d lungt! Mamma å pappa kom upp på eftermiddagen å hade pizza med sig! Mums ! Så vi satt ute å käkade, har ätit ute i trädgården hela helgen förutom frukosten!
Men men... I går morse när man vaknade var d ju skitkallt... Brr...

Om ni undrar om d börjar  synas ngt på mig att jag ska ha bebis snart så... Ja d syns lite, har fått en liten kula å d e mysigt, känns oxå som att d e nån som pickar lite därinne oxå! Är snart i v 17 å nästa v ska vi på ultraljud! Ska bli spännande samtidigt som det är hemskt nervös om d skulle vara ngt som e tok... Usch! Men mest är d spännande!

Ska snart natta  en trött å slutkörd unge som lekt med sina kompisar i dag, hon hade lekt snäll häxa sa hon som sa simsalabim! Hihi!


Ha en bra kväll allihopa!


Hahahahaha!

Gå in på Vuxenpoäng.com o räkna ut hur vuxen du är.... Hihi! Enligt det testet borde jag vara 45.8 år i stället för mina UNGA 26 år!... Hoppsan hejsan!

Nä nu ska jag jobba
lite!

Vill inte jobba i morgon!

Usch... Man blir så bortskämd när man varit ledig några dagar, speciellt den här helgen när vi blev ledig i 4 dagar på raken! Hur skönt som helst! Men men d går ju bra bara man kommer upp i morgon bitti o jag trivs ju så bra på mina 2 jobb!

I går var vi ju på 40+50 års fest å d va skoj! Fick god mat å tårta! Mumsigt värre! Blev ganska tidig hemgång för oss i alla fall! Var hemma före 24 så man kom upp i tid i morse trots att vi var barnlediga, Göran har grejat med sin bil i dag som han har kört sönder... suck.... Å jag har städat Julias lekstuga! Vart jättefint! Ska bli kul å se vad hon säger när hon kommer hem om några timmar... Hon har ju varit hos mormor o morfar i natt å dom ska skjutsa hem henne lite senare! Å jag ska försöka fixa till lite mat tills dom kommer, blir grillad kycklingfile me pommes o lite annat smått o gott! Mmmmm... 

Nu ska jag ta å gå ut en sväng till innan  d e dax å fixa mat! Hare bra allihopa!

Kråkan som kraxar....

Så låter jag för tillfället... Kände redan i måndags att jag höll på att bli sjuk... Å jämt när jag blir "sjuk" så tappar jag nästan rösten,.... D sätter sig på stämbanden jämt, i övrigt e jag frisk bara en jäkla envis slemhosta! Skitfräscht!
Så på onsdagen på jobbet lät jag inte bra kan jag säga, tur att jag bara jobbade till kl 14... Å i dag e jag mkt bättre men låter inte som jag brukar, Göran tycker jag ska vara tyst (lugnast så kanske) hihi... Men d e ju svårt för en pratkvarn som jag o extra svårt med en dotter till pratkvarn oxå som vill prata med mamma å fråga massa saker jämt.. Hihi.. Nog om sjukdomar...

På sista April var d lugnt! Vi var upp på Take Off å åt mat på kvällen (skönt å slippa laga mat ) å sen åkte vi upp till farfar o Micke i  Flugbo o hälsade på, trevligt! Satt å spelade kort å hade d mysigt!

Dagen efter fyllde Svärfar/farfar år så d vart d Flugbo igen! Åkte dit lite tidigare än alla andra för farfar hade lovat Julia att vi skulle åka ut på flotten som dom har i sjön alldeles brevid stugan en sväng å d var uppskattat! Sen kom resten av släkten å vi grillade vi var nog en 20 st tror jag! Å d var jättemysigt! Kom nog hem strax före 22 å Julia slocknade! Vaknade i morse vid 9 o undrade om ungen levde! Kan få såna där tankar i bland å få panik! Flög upp å kikade in till henne å jo hon andades å sov djup... o klockan var redan 9, så länge brukar hon aldrig sova. Gick upp o klädde på mig å gick ner till svärfars hus (han bor här mittemot) o eftersom han e uppe i stugan så lånade jag hans ljusnan å gick hem å la mig i sängen igen å läste! De kallar jag ledighet :-)
Kvart i 10 väckte vi våran skatt å hon ville sova en stund till sa hon... Knäpplisa!
Resten va dagen har vi varit i bollnäs o även till Edsbyn en sväng med svärfar å Micke! Åt på Take Off i dag igen! Mums! Sväfar bjöd! Tack! 

Nu i kväll har d varit lugnt! Jullan somnade före 8 så jag har tonat håret å kollat på tv o käkat godis i min ensamhet, Göran följde med Tommy till nån kille... 

I möre ska vi på 40+50 års fest i ordenshuset i Hå. ska bli kul! Julia ska vi skjutsa ner till mommo o moffa i Ockelbo så dom får rå om henne lite!

Hörrni! Har ni kommit i håg deklarationen! D gjorde vi i dag!!!! Tidigt för att vara vi kan jag säga, dom senaste åren har vi nog varit i sista sekunden ;-)

Ha en fortsatt bra helg!

RSS 2.0