Jobba...

Ja snart är det dax att dra i väg å jobba! Har inte varit på jobbet sen förra fredagen... Blev så jälva deckad i förkylning som i fredags när jag var till doktorn visade sig vara bihålsinflammation & början till lunginflammation! Jihooo! Men är verkligen på bättringsvägen nu så i dag är det dax å testa jobba! Kommer antagligen vara helt döööö i kväll när jag kommer hem!

Bara hålla tummarna för att barnen är pigga å krya nu oxå! Dem har ju oxå varit hemma heeela veckan... Blir rent ut sagt galen på denna vinter hittills, sjuka varannan dag känns det som! Varken tid, lust eller råd med det... Fyyyy!!!

Nä, dax å gå ner å fräscha till sig lite så man törs visa sig bland folk kanske ;)


Överkörd av ett tåg eller nåt....

Tror nämligen jag åkt på influensa... Har inte varit så här klen på jättelänge, ont i kroppen, snorig till tusen och en hosta from hell!!! har inte sovit många timmar i natt! Blääää! Å inte verkar den gå över än heller! Julia & Hugo har nog åkt på en mildare variant dem... Lite feber, lite hosta å lite snorig...
Nä nu går jag å dör ett tag till ;)


Bvc

Ska snart dra ner till BVC å mäta & väga Hugo. Vill kolla upp hur det ser ut nu efter alla dessa sjukdomar, skulle tro att han gått ner lite...

Efter det blir det stan en sväng, köpa present till Julias kompis som ska ha kalas i helgen. Sen har jag lovat Julia fika på symfoni. Vill visa henne vart mamma jobbar numer... Julia fick vara ledig från förskolan i dag! Skönt å ta det lungt lite... Gäller att passa på detta år å vara ledig nångång i bland för nästa år när hon börjar "riktigta" skolan är det skolplikt... Alltså inte lika lätt å vara ledig bara sådär ändå!

Å i kväll blir det me & i party nere i Fly!!!  Skoj!!!
Nån som vill hänga på?!

Nä, dax å fixa till lilleman så han är fin tills han ska tilll Annelie ;)

Uppdatering 14.15.. Allt såg bra ut på Bvc å min lilla kille hade gått upp i vikt till min stora glädje :) Vägde nu:14045gram ( sist 13675 för 5 månader sen). Å längden var 91cm ( sist 88.5). Annelie tyckte även han hade blivit lugnare å inte lika "vild" som förr... Leker mycket mer nu å poar på tyckte hon :D Å det tycker jag oxå att han har blivit plus att han börjat prata mera. I alla fall så fick jag veta "lite" svar ang vad Hugo hade för sjukdom i julas när vi var inlagd... Han hade tydligen halsfluss i alla fall! En elak som sjutton sådan! Var skönt å veta vad det var för fel, sen hade han ju öroninflammation oxå...

Storasyster fick oxå väga sig ( för skoj skull) hon väger nu 27.6 kg och är 124cm lång! Annelie tyckte hon blivit mycket mer lång smal än förut, och jag tror hon inte gått upp mer än ca 2 kg på typ 2 år och det är väl normalt, eftersom julia varit sååå mullig förut så är det bra om hon smalnar av lite, men inte nå mer än vad det är nu tycker jag!

Efter Bvc så åkte vi ner på stan å åt lunch + efterrätt på symfoni och det gick till min förvånelse jättebra med båda barnen själv. Det brukar vara en mardröm :)


Billig jävla köttfärs!

Att jag aldrig lär mej?! Köpte köttfärs på Willys för ett tag sen... Kommer inte ihåg vad det kostade men billigt var det, och 20%fett... Aldrig mer alltså! Tog upp färs i går kväll å tinade, nu alldeles nyss så gjorde jag lasagne som nu är i ugnen, kollade till den för en stund sen och då ligger det ett lager med fett uppepå, säkert 1cm. BLÄÄÄ! Bara att ta ut formen å försöka hälla av fettet... Lika var det förra veckan när jag gjorde köttfärssås, fettet lade sig som ett lager uppepå när såsen var klar. Nä så nu vägrar jag köpa sånt där skit igen! Hoppas det går att äta ändå, skulle tro det i alla fall.
Var lite snäll å fixade kvällsmat å Göran å barnen eftersom jag jobba i kväll. Och Hugobus är alltid vrålhungrig på direkten när han kommer hem så då måste maten fram snabbt!


Faster!!!

Julia & Hugo har fått en liten faster idag! En söt liten brutta på knappt 3kg med svart hår! Åhhh vad jag längtar tills jag får hålla i lilla knytet å snusa lite på henne...

För alla som inte vet så är det alltså Görans pappa Bengt & hans sambo Yo som fått barn i dag! Grattis til dem!!!


Glad!

Känner mej riktigt glad i dag! Vet inte riktigt varför men jag trivs så bra med tillvaron just nu!

Trivs bra på jobbet, det funkar så bra på skolan & fritids för Jullan & Hugo trivs som fisken hos Lisbeth! I morse hade han inte tid å ge mej någon kram när jag lämande... Bara en sån sak gör mej så himla lycklig!!! Då känns det bra att åka till jobbet! Å känner mej extra kär i min älskade gubbe oxå i dag! Tänk att man känner så himla mycket för varandra fortfarande efter över 11 år!!! Men kärleken växer väl med åren kanske! Å bara man tittar på våra 2 busar blir man ännu kärare ;)

Alldeles strax ska jag dra till jobbet, ska ner på stan en snabbis å köpa lite långkallingar å busen... Han leker hål på knäna på dem ;)

Ha en underbar dag mina vänner!!!

Mina goungar i ån i somras!!! Nu vill vi väl gärna att våren ska komma va?!


RSS 2.0