Ny upptäckt!


Hugo har kommit på hur en sax fungerar! Har suttit hur länge som helst brevid mej och gör molekyler av ett pappersark ;)


Tisdag!

Ledig i dag å håller på å donar lite hemma! Har vikt typ 6 maskiner tvätt å bytt i lillemans säng, ska byta sängkläder i restreande sängar oxå... Snart... Måste ha en liten datapaus först!

Fick hämta hem Julia från skolan vid 10.30 oxå! Fröken ringde å sa att hon hade hemsk ont i magen och var ledsen. Åkte snabbt dit å hon klagade på ont i högra sidan nedanför magen... Blindtarmen tänkte både jag & fröken... Väl hemma så la hon sig i soffan å vilade... Lite senare när jag & Hugo skulle käka lunch så frågade jag om hon ville ha något å då drog hon i sig massa makaroner + 5 köttbullar + minimorötter efteråt... Sen var hon på toa å bajsade... Antar att hon hade magknip ( kan ju göra fruktansvärt ont i bland)... Nu är det full fart på tjejen igen! Skönt!!! Hade inte velat in på sjukan för blindtarmen med henne...

Ska ta å fortsätta mitt röjande innan jag blir förslappad ;)


Mina älskade skithögar!!!


IKEA Hensvik!

Eftersom "Stora" Hugo byt till en större säng är det nu dags att sälja spjälisen!!!







Är såklart höj och sänk bar i 2 olika lägen. Skickar med madrass, täcke, kudde & 2 omgångar sängkläder oxå ( dock ej lakan)... Pris 400:-


spjälsäng ut!!!!

I går eftermiddag fick jag å Göran ett ryck å skruvade isär Hugos gamla spälsäng å var ut på ladan å hämtade in en ännu äldre säng ;) Min pappa gjorde en säng till min storebror ( som nu är 34 år) när han var liten, i den har sedan jag, lillebrossan & Julia sovit i. Den är inte så fin längre men riktigt praktisk... Är ingen lite växasäng utan den är 160 lång ungefär så jag kan till och med ligga i den ( dock lite krokig), typ om man vill ligga å läsa saga tex...
 
Så ser den ut!
Å tänka sig, han somnade i den utan några större problem i går å sov ända till 6.15! Hoppas på repris i kväll!


Barnen har sovit i ockelbo lör-sön... Göran å jag hade lite egentid vilket var välbehövligt, vi var ut å åt på spicy cow... Mumsigt var det verkligen, hyrde sen en film å åkte hem å somnade på soffan! Haha!
I går efter vi sovit ända till 7.45(!!!) så packade vi med oss lite matsäck å åkte till svärmor å tog oss med dem ut på en skoter tur!
Rörtjärn blev målet! Å vilket underbart väder det var!!! Grillade mackor i mackjärn å bara möööös!!!
Har fina kort, men dem ligger i mobilen å jag tänker inte försöka mig på att få över dem på datorn i dag... Är inte riktigt kompis med min nya mobil än om man säger så ;)

Ska snart dra i väg å jobba! Ska bli skoj som vanligt!

Slänger in lite bilder innan jag avslutar!!!

Goaste lilla Hugo!

Emma & Julía på marknaden i Ockelbo i början av mars!

Julia gör en supergod fruktsallad till mellanmål!

Ha en bra dag!


Postis Per...

Min älskade lilla skithög till son vaknade strax för kl 24 i natt! Var helt otröstlig, ville inte sova med oss... Till slut så börjar han ropa efter Päääär... Då vill han kolla på postis per... Först säger jag näää Hugo det är ju natt, men så ger den supertrötta mamman med sig... Jaja! Du ska få kolla på Per... Bäddar ner honom i sin säng å knäppe på Postis Per... Sonen blir tyst å jag går å lägger mej å säger åt mej själv att vakna om en timme... Så klart så vaknar jag drygt en timme senare å går in å knäpper av filmen... Haha! troligen var det så att eftersom Hugo somnade framför tv:n till postis per i går kväll så ville han ju så klart se det på en gång när han vaknade, sen om det var mitt i natta eller kl 7 på morgonen gav han planka fan i...

En annan lite roligare sak var att jag fick min nya mobil levererad i går... Snabb sevice kan jag lova... beställde på tisdagen å fick den på onsdagen... Men vilken jävla telefon sen, blir halvt tokig på den... Fattar inte mkt alls av den kan jag säga... Är ju som en lite dator som är helt oinstallerad typ... Försökte få lite hjälp av brossan över telefon i går... Gick så där! Men Cissi har en likadan så kanske måste hälsa på henne  nån dag ;)
HTC Wildfire
Så ser den ut! Ska åka på elgiganten å kolla om det finns nån liten "väska" av nåt slag att ha den i, annars är det inte mkt kvar av displayen efter ett tag!

Ska alldeles strax åka till jobbet så ha en bra dag allihopa!


Skoter!

Hela familjen var ute å i söndags! Har blivit en liten favorit för oss det! Barnen äääälskar det, Julia var lite skeptisk i början men nu tycker hon det är supermysigt! Göran har ju en nyare skoter och jag har fått låna en skoter av svärfar, modell äldre... Men den duger alldeles utmärkt åt mej att puttra omkring på! Å på min finns det plats så vi kan ha med oss matsäck å sånt oxå!
Tillbaka till i söndags... Vi drog i väg på fm... Svärfar var oxå med... Var borta nästan hela dagen! Hugo passade på å ta sin middagssovning på skotern oxå ;). Somnade framför mej och åkte så en stund, sen stannade vi för lite fika å då lade jag över honom på farfars skoter å så sov han vidare ett bra dag till!

En av många fika pauser...

Sover sött!

Underbar utsikt! Värre var det att komma upp dit ;)

Galning!

Egobild på mej själv!

Skoterleden gick bla på kraftledningsgatan!

Till nästa år kan hända att jag kommer att köpa en skoter oxå! Hoppas verkligen ekonomin tillåter det! Är ju så mysigt att ut å åka tycker jag!


Ledig!

Ledig dag i dag :) Å eftersom det är sportlov så är även jullan hemma, alltså slapp vi upp å i väg till skolan i morse. Superskönt verkligen. Dock vaknade min käre son kl 5.45 å skulle kolla på Brum... Men efter ett tag tv-tittande så skröp han ner brevid mej å somnade om till 8! Värsta lyxen juh!

På fm kom Anki & barnen å hälsade på! Mysigt! Var superlängesen sist, tur att det inte märks när vi väl träffas för då känns det som om det var i går vi sågs i går... Barnen lekte å hade kul som  vanligt :)

En annan av mina kompisar fyller år i dag! Grattis Cissi! Bäst du vilar upp dej för i morrn är det slut på friden! Då ska hon nämligen vara barnvakt åt mina 2 ligister... Sammanlagt har hon 6 ungar i morrn! Haha! Det är nämligen så att dagmammorna har stängt i morrn... Å då ställer hon upp å passar mina 2! Tusen tack!!!

Nu blir det strax lite käk!


Heeeelg!

Äntligen helg å det känns super, är aptrött så det är välbehövligt med lite ledighet... I helgen åker vi ner till Ockelbo på vintermarknad... Barnen & jag tar bilen medan Göran tar skotern den tokern ;)
Hoppas på finväder i helgen, behöver lite sol jag känns det som!!! Just nu blåser det som bara sjutton ute men det hinner sluta tills i morrn bitti för då har jag minsann beställt solsken, vindstilla och 5 plusgrader!

Ha en fin helg!

Kram!


Avslutar med en bild på mina 2 troll & en av deras tremänningar ( börjar bli rätt många nu). Alva heter sötnosen å är min kusin peters dotter!


Magsjuka...

Men än så länge har vi klarat oss... Lämnade nyss Hugo hos dagmamman och fick reda på att 3 av hennes 6 barn låg sjuka, och hos Anneli ( den andra dagmamman) låg 2 barn sjuka... Vill inte vill inte vill inte... Skulle verkligen inte tro att vi kommer att klara oss... Det är bara en tidsfråga om var & när... Är ju inte nå vidare kul om ens unge spyr hos dagmamman/skolan eller i bilen eller nåt... Å Så tycker jag det är extra drygt när dem är så liten ( som Hugo) att dem inte fattar att man springen på toa å spyr liksom...
Sitter alltså här med magont ( som jag alltid får när jag får höra om magsjuka) nu å ska strax åka till jobbet... Kommer att hoppa högt varje gång telefonen ringer...

Ska gå ner å sprita in hela mej i handsprit nu tror jag!


Nyfrissade!


Julia klippte ungefär 5cm på sitt hår, nå mera vägrade hon ;) Å hon blev så fin så, hennes fina lockar kom fram lite mera när håret frächades upp lite :)

Själv kapade jag av typ 2 dm! Sååå skönt! Bra att det är så kort att jag inte kan sätta upp det! Bara att ha i lite geggamojja å rufsa till lite! Me like!!!


Frissan!

Snart drar vi ner till Ockelbo, jag & Julia ska klippa håret! Var typ 9 månader sen sist så det behövs verkligen! Har ju för fan hur risigt hår som helst å nu SKA det AV! Rätt mycket i alla fall! Vill ha en enkel frisyr å inte så långt som nu, för som det är nu hat jag ALLTID uppsatt å det vill jag inte. Det ska klippas så pass mycket att jag inte kan sätta upp det.
Julia däremot vill inte klippa nåt, men lite ska jag minsann se till att det försvinner, hennes hår är som en risbuske det med!

Ha en bra dag kompisar!

KRAM <3


Jag & Hugo...

var ute på en liten härlig prommis i dag...

Skoterspåren är kanonfina att gå på...

Underbart härligt!

hugobus

Lär ju smaka llite på snön å kolla om den håller på å smälta nu ;)

Efter vi mött upp Julia på bussen blev det fika ute!!!

Fick lite hjälp i "vebon"


RSS 2.0