Hemmakväll!

Blev en hemmakväll i stället... Trött både Göran & jag så snart kör vi i gång en film å käkar lite ostkrokar i stället! Julia ligger å myser hon med i sin säng med bärbara dvd:n & hugo sover redan!
Ha en bra kväll vad ni än gör!

Valborgsmässoafton!

Är glad & pigg i dag! Har fått sovit bra i natt, så både jag & Hugo är pigg! Skönt!!! Nå tänder har det inte kommit fram än men det är väl på gång antar jag!

I kväll blir det lite grillat o sen tror jag vi tar bilen å åker å kikar runt lite på lite olika kaser. Mysigt! Ska bli skönt att bara ta det lungt! Annat var det när man var yngre, Hua vad man härjade då på valborg ;-)

I går var jag, Julia & Hugo ner till Sofia & Moa i ockelbo å hälsade på, Linda & William kom oxå dit! Kul kul! Sällan vi ses vi 3 men så kul när det äntligen blir av! Sofia har ju en liten bebis i magen oxå å hon är så gullig i sin lilla kula!!! Så i sommar får Hugo en liten lekkompis!

Nä nu ska jag plocka undan lite ren tvätt innan lilleman vaknar!
Ha det bra i kväll allihopa!



Tänder....

Har haft några sjuhelvetes nätter med en galen son som är så trött så han inte vet vad han ska ta sig till men som samtidigt inta kan sova för han har TANDVÄRK!!! Stackars lilla vän!
Har allvarligt trott att det varit något ´"fel" på honom så i går ringde jag hälsocentralen för jag trodde inte att det bara kunde vara tänderna, fick komma dit o dom kikade i öronen ( som jag misstänkte att han hade ont i) och lyssnade o klämde å kände, men inget fel på honom! Phu! Doktorn kände även i munnen o jodå, tänder i överkäken är på väg... Så det är bara å härda ut. Natten i natt har varit lite bättre än natten till i går, men långt i från bra. Tur att det finns alvedon som lindrar lite men inte allt har jag märkt!

Annars rullar allt på som vanligt. Anki & Maxen var hit i går å vi käkade lite lunch, fikade å tog en promenad! Sååå skönt med sällskap!

Nån matlista blir det inte den här veckan för min del. Min hjärna går på sparlåga å tänker bara typ 20 min framåt.

Nä dax å göra nåt som inte behöver så mycket konsetration till. Bädda rent i sängarna å städa!

Ha d bra allesammans!


Dagen i dag!

Vaknade i morse och såg det strålande fina vädret ute å då kunde man ju inte bli annat än lycklig! Har varit ute mest hela dagen å det bränner lite i ansiktet nu kan jag säga! Man tror ju inte att solen tar så mycket nu på våren å man blir lika förvånad varje gång av att man har fel, så i morgon blir det till att smörja in både Julia å mig. Lilleman får vara i skuggan han!

Har börjat riva tapet i lekstugan, för nu ska det minsann målas är det tänkt. Men jag har inte tänkt lägga ner hur mycket tid som helst med slipning å så, är ju trots allt bara en lekstuga. I morgon ska vi nog åka upp på rusta å köpa lite färg! Kommer nog att bli riktigt bra, allt är bra om man jämför med hur det ser ut nu! Orange blommigt! hehe!
Cissi & Linn var också förbi en sväng i dag! Trevligt med lite pratsällskap!!! Göran bara donade med bilen så han var ju inte mycket till sällskap ;-)

Nu ska jag ta å gå å sova, känner mej helt slut efter en dag ute i solen!

Kram å go natt!

Äntligen fredag!

Åhh vad härligt med fredag! I kväll blir det tacos o mys!!!
Börjar komma tillbaka till verkligeheten igen! Nu har vi fåt sova skapligt i 2 nätter ( peppar peppar ta i trä), också har vi inta haft nå kaskadkräkor på 3 nätter! Jihooo! Intressant fakta va?! ;-) Hostan har han kvar men inte lika mycket tycker jag! Så jag hoppas verkligen att det håller på att gå över för den här gången!

Var i alla fall på bvc i onsdags till underbara Anneli! Det är då en himla tur att denna människa finns! Eller hur?! Lugnade mej rejält efter all denna hosta, nattetid när det varit som värst så har jag fått för mig att det är både den ena å andra konstiga sjukdomen han har... Men det hon tror att han har/haft är förkylningskrupp... Så det är väl något som vi kommer att få dras med vid förkylningar framöver.... Nån som har erfarenhet av det?! tur är så är det inget farligt å att det växer bort!
Gått upp i vikt har våran son gjort i alla fall! Nu stod vågen på 8705gram och längden visade 69cm. Stor killen!
Han har börjat ta sig fram nu oxå, hihi! Ligger på magen och snurrar i cirklar runt runt på magen så han tar sig dit han vill, nu senaste dagarna har jag sett att han drar upp rumpan i luften oxå ( lite krypvarning snart kanske?! Men inte än på ett tag tror jag ).

Efter Bvc drog vi ( jag julia & hugo) ner till ockelbo å var där över natten. Skönt med lite miljöombyte åsså är det alltid skönt att komma hem till mamma & pappa! Fyndade ett par Jeans ( pösigare modell) o en tröja till mej, 150:- kostade byxorna och 50:- för tröjan. I Love halva rea priset!!!

Nä nu ska jag gå ner å ta ur lite tvätt, har tvättat vinterkläder som sedan ska läggas undan... Så snöar det i morgon så är det mitt fel!

Ha de bra Allihopa!

Dojjor!

Köpte ett par ursöta små skor till Hugo i går! Kan ju inte bara var i strumpfötterna när vi är ute å skinntossorna har han vuxit ur!
Skor - 100% PolyetenGulliga va?!

Hittade lite grejor på rea också! Hugo fick ett par Jeans, Julia en top & 2 par tunna leggings ( i strumpbyxmaterial). För allt betalade jag ca 150:-. Var tag 2 betala för 1 på rea grejor o det var bara skorna som var till ordinare pris!
ME LIKE REA!

Ångrar mej...

... att jag skrev att det funkade bra med medecinen jag gav Hugo på natten, gjorde samma procedur i natt oxå när han började böka, trodde han skulle somna om men då blev han akut hungrig å slukade en flaska välling som han sedan hostade upp typ halva utav... Stackars liten å jag var såååå less o trött i natt!!!! Men konstigt nog så var jag inte helt slut i morse! Fick sova till halv 8 i alla fall, Julia kikade in stax före 7 men så gick hon ner å kollade på tv så vi sov vidare! Hon är så duktig min tjej som fattar att mamma behöver sova!
Nu ber jag till högre makter att den här jävla hostan ger sig snart! Har hållt på snart 2 veckor nu o den är då varken bättre eller sämre!
Fan vilket gnäll inlägg men det ä'r precis så jag känner mej nu! I dag blir det tvätta som gäller! Handukar å sängkläder!


Uppe innan tuppen... Och PIGG!!!

I natt har det varit en underbar natt!!!!!! Hugo somnade kl 20.30 ca och vaknade kl 6! Då var han HUNGRIG kan jag säga å väckte upp allihopa innan jag hade hunnit ner å värma välling som tar max 1 min! Men det var så skönt å få sova efter alla dessa nätter med hosta o kräk. Hosta har han kvar men nu ger vi han bricanyl 1 gång på natten oxå å det hjälper bra. Han bökade till lite i natt vid 3 å då trodde jag att han var hungrig o gav han medecin först men fortsatte sova  i stället. Så i dag är jag rät pigg. Ska till bollnäs å handla lite mat annars blir det nog lungt. Har ett tvättberg med ren tvätt som ska vikas så det blir nog min sysselsättning det!
Sitter nu å väntar på att vi ska skjutsa i väg Jullan till lokalen så hon får leka med sina kompisar! Hon längtar! Har ju varit ledig i 10dagar nu!!!
Ha en kanondag allihopa!

Mina goungar!!!

Bilder!!!


Mina söta påskkärringar!!!

Påskafton hemma hos mormor o morfar! Julia o morfar myser på altan!


Åsså mormor å hugo som myser!

redo för badet!

En riktig badkille!

Syskonen Westlén i badet!

Hugo i bollhavet på buspalatset

Julia var näst intill omöjlig att få på bild! Sååå kul var det!



Kusin Morgan var oxå med!


Lite drickapaus! Kolla in Hugo i bakgrunden, strävar för att INTE ligga ner! Då ser man ju inget!

Efter mycket lek  somnade han!

Läser mammas tidning!!!

Nu fick ni se lite bilder i alla fall! Nu ska jag sova. Natti!!!!!

Veckomatsedel!!!

Nu du NINA har jag knåpat i hop en veckomatlista! Satt å kikade i reklambladet från Kvantum som jag alltid brukar göra innan jag åker å handlar! Ekonomisk försöker man ju vara å letar lite extrapriser! Storhandling blir det i morgon förmiddag!

Måndag: Baconsås & spagetti
Tisdag: Hemgjord pytt i panna med ägg
Onsdag:  Då är jag o barnen i ockelbo o Göran jobbar över
Torsdag: Vårrullar ( inte hemma gjorda) med ris o champinjonsås
Fredag: Tacos
Lördag: grillad fläskkarre med klyftpotatis & bearnaisesås
Söndag: Kycklinggryta med wookgrönsaker & ris


Mensvärk!!!

Ajaj! Har ont i magen! har inte haft nån "riktig" mens på himla länge nu så man nästan glömt bort hur d känns!!! Åt minipiller medans jag ammade å då försvann den helt men nu har jag gått tillbaka till "vanliga" piller igen å nu får jag dras med det onda i bland!

I dag ska jag o barnen ner till Fly på Me & I party hos Cissi! Ska bli kul å komma bort å fika lite å kika på fina kläder!!! Å Julia ser fram emot att få leka lite med Hanna & Thea! Åsså brukar det ju alltid vankas gottit fika där oxå! Mums!

Hade det i alla fall kanon kul på Buspalatset i torsdags! REKOMENDERAR er att åka dit!!!! Bilder kommer! LOVAR!!!

Nu ska jag fixa till mej lite medans lillprinsen sover!!!!

Påsk och en massa annat ;-)

Nu var det ju ett tag sen jag skrev nåt längre inlägg... Påsken har varit bra med kanon väder!!!
vad har vi gjort då?!
Torsdag; var Jullan påskkärring! Var till farmor på kvällen å fikade å surrade en massa!

Fredag: Ja vad gjorde vi då?! Hmmm... Inte mycket tydligen när jag inte kommer i håg det ens!

Lördag; Var bjuden ner till mamma & pappa på påskmat! Å på kvällen så kom Tommy & Mela å kollade på film med oss!

Söndag; Var en lugn dag det med! Var hemma å donade lite!' Tvättade bilarna å städade dem!!!

Måndag; Drog vi i väg till sandviken badhus med Görans mamma & syskon med familjer! Hade skojigt!!! Trots att jag fick en släng av magkatarr tror jag! Har nog inte haft sååå ont i magen förr, kom smygande under dagen å på eftermiddagen i bilen hem var det riktigt jobbigt! Hua! Men det gick över efter lite liggläge i soffan!

Tisdag; I går började dagen med att jag ringde till HC o frågade lite om Hugo! Han har varit sååå snorig o hostig nu en längre tid så jag o Göran kände att vi ville kolla upp honom lite! Tack o lov så såg allt bra ut! Bara en vanlig förkylning! Känner mej som en riktig hönsmamma som är så orolig för allt! Var ju inte många veckor sen vi var in på akuten oxå ju! Men det var skönt att se att han även denna gång var okej!!!
Resten av dagen så var vi hemma å var ute o lekte!

Onsdag; I dag har vi oxå varit hemma! Krattat löv o städat ute i ladan lite! Välbehövligt! Göran har gjejat lite med min bil så nu borde dem gå igenom ombesiktiningen!!!

I morgon ska vi åka till Hudik o Buspalatset! Julia LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!

Blev inga bilder i dag! Återkommer med det när dom är inlagda på datan!

tagit semester ;-)

Jajamen, dåligt med bloggande nu! Karln i huset är hemma å är pappaledig denna vecka å då har man inte en lugn stund.. Hihi! Närå, men vi har varit ute på massa saker nu i helgen bla. sandvikens badhus å denna vecka är oxå en del saker inplanerat! Återkommer med ett lägre inlägg nån dag i veckan! Ha det bra så länge!
KRAM!

Regnet det öser ner!

Tack å lov att det regnar och inte snöar i stället, hade blivit helt galen om det kom snö!
Dagen i dag har varit rätt lugn ( som vanligt). Julia har varit påskkärring hos dagmman i dag! Guuud så söta dem var alla gulliga påskkärringar å påskgubbar!!! Fick även besök av 2 söta påskkärringar från Fly oxå! Tycker det är lite mysigt med påsken jag! Man har inte lika många "måsten" som man har vid Jul tillexempel! Å det gillar jag!

Thea å Linn

Min söta påskkärring!

Hugo fick provsitta dagmamman Annelis vagn!

Måste bara visa Julias råttfälla som hon gjorde i går! Hon grävde en grop, fyllde med vatten, la gräs över å så la hon ostbitar fram till fällan! Påhittigt va?! Nu väntar hon bara på fångsten! hihi!

5 månader!

I dag blir våran prins 5 månader!!!

Storkillen!

Lilleman endast 4 dagar gammal! Usch vad tiden går fort!!!

Äntligen!

Nu har Lotta & Pärs "lilla" kille kommit til världen! I går kväll kom han ut till denna stora värld! Han vägde 4.5kg och var 56 lång så det var en liten knubbis! Längtar tills jag får komma å träffa dem!

Annars händer det inte mycket här hemma i dag! Jullan är hos dagmamman o Hugo å jag slöar mest!
Ska försöka få i gång en maskin med tvätt annars så ska vi inte göra så mycket, håller på att byta från ersättning till välling för Hugo, blir inte mätt på ersättningen något mera, får mata typ varannan timme, fick första blandningen välling/ersättning nu i mosre! Håller tummarna på att det inte blir nå magont!


Dålig bild men jag älskar den i alla fall!

Våran prins & prinsessa

Myser in nya handdukar från kanarieöarna!

Så gooood!

Julia ska hjälpa pappa i verkstan!!!

Julias påskkort ( dålig bild, skitkamera)



Måndag!

Sitter här med Hugo i knät å tänkte skriva några rader! Julia är hemma från dagmamman i dag. Lite knepig i magen! Springer på toa titt som tätt ( i alla fall i går) så då får hon vara hemma i dag! Tänkte vi skulle göra lite påskkort o så ska vi gå ut å leta lite påskris att sätta lite fjädrar i!

Sen borde jag röja lite här hemma! Göran o jag började röja upp i vårt lilla kontor i går. Blev hur mycket som helst som skulle slängas!!! Har lite mini skrubb där med jackor o skor å sånt oxå, så jag slängde en hel del sånt oxå! Var lite jobbigt att slänga Julias gamla skor.. Hua, tanken på att mina lilla tjej börjar bli sååå stor å växer ur det mesta är lite jobbigt tycker jag! Snart lånar hon väl mina skor ;-) Vi var även upp på Jysk å köte nya täcken å kuddar , BEHÖVLIGT kan jag säga, dem förra var så gamla å slitna! Så i natt kändes det som om man sov i nån annan säng! Haha! Julia å Hugo fick varsitt nytt påslakanset oxå. Julia kostade 250:- hutlöst dyrt tycker jag, men det kostar när det är Barbie på! Hugos kostade 75:- så det var ju aningen billigare!

Nä nu ska jag göra lite mat till gnällspiken! 
Får se om jag lägger in nån bild sen när julia å jag gjort lite påskkort sen! 

KRAM!

Förästen! Stort GRATTIS till min "bloggkompis" Emma som fick en SON i natt!!! GRATTIS!!!!!!!
 

SOOOVVVAAA!!!!!!!

Trött! Varit vaken sen kl 6 i morse med en super pigg son! Suck! Men dagen har varit helt underbar med fint väder!!!
Nu ska jag sova! Ska bli sååå skönt! Hoppas att Hugo sover hela natten, men det är nog lite för optemistiskt... I natt vaknade han vid 2 å var döööhungrig lät det som! Den tiden det tar för mej att gå ner, ta ut flaskan ur kylen, micra typ 30 sekunder, upp igen så låter det som om att ahn svälter stackarn! Inte lätt å va liten inte!
En bild på mina sötnosar i badet häromveckan! Usch vad jag älskar mina gofisar!

Bjuder på nåt till kort oxå!

Cykelbruden!

Gokillen

Underbart!!!

Min lilla son vaknade inte förräns kl 5.30 och ville ha mat i morse!!! Åt sista målet i går kväll 19.30. Duktigt tycker jag!!! Å jag känner mig som en ny människa! Han åt i alla fall då sen somnade han om en HEL timme! Hahaha! Verkar som om han är inställd på pappa Görans tid när han går upp, gör inte så mycket faktiskt att vakna vid 6.30 när man fått sova hela natten! Man hinner ju med rätt mycket på dagen då! Å vad ska man hitta på i dag då?! Ska nog dammsuga lite å lägga in den nya mattan jag fick av Cissi! TACK!!! Annars blir det lungt, har varit ute å farit å flängt hela veckan så i dag känner jag för å vara hemma!!!

I går var det ju bilprovningen å det gick åt fanders!!!
1. Bromsslang vänsterfram skadad!
2. Måste regga om den från taxi till vanlig personbil ( var taxi 1 år när bilen nyss var uttagen, nu efter 9 år har dom kommit på att den ska reggas om... Grrrr...)
3. För högt lambavärde

Så jag får åka å hälsa på dem en gång till! TREVLIGT!

Sen efter besiktningen så drog vi ner till Fly till Cissi o brudarna! Alltid lika kul! Å Julia fick leka av sig o jag fick lite vuxenprat! Å Hugo fick massa presenter! Ett sånt där leksaksgarage med hiss å sådana grejor! TACK! Pappan i huset blev oxå glad ;-)

Nu har jag sonen här i knät och ska nog gå ner o käka lite frukost!

Lite bilder...

Hugo i hoppgungan.. Ni ser ju vad han tyckte om den!

Hugo har nyss väckt Julia!

Grillade korv ute hemma på gården för första gången i går!

Gottigt!

Hugo sov sig igenom alltihopa!

Julia o jag planterade 2 påskliljor häromdagen! Blev vår på trappen!

Blev både stenar å kulor som dekoration!!!

Nervös!!!

Ska på bilprovningen med volvon i dag! Hua! Hoppas verkligen att den går igenom! Har INTE råd eller lust å lägga ner en massa tusenlappar på den! Håll tummarna för mej i dag! Hihi!

I går var vi på läkarkontroll på Hugo Bus! Det gick bra! Allt såg bra ut å han undrade om Hugo alltid var såå glad! Flinade upp sig rejält inför doktorn! Haha! Vände sig oxå från rygg till mage på skötbordet å doktorn tyckte att ahn var duktig! *mamma stolt*. Han väger nu 8200g och är 68cm lång. Hade inte gått upp så mycket men så bantade han ju 1 vecka oxå när han var sjuk så det är nog därför. 2 sprutor fick han oxå! Å det märktes i natt/morse. Hade svårt att komma till ro i går kväll trots alvedon och mellan 4- halv 6 var han vaken å gnölade! Fick en alvedon vid 5 så vid halv 6 somnade han om, men vaknade lite senare bara, men nu är han pigg å glad! INTE mamman! Gäsp!!! Men jag är rätt bortskämd å får sova annars om nätterna så jag ska väl inte klaga!

Efter besiktningen i dag drar vi till Kilafors å leker lite med Cissi, Thea & Linn! Kul!!! Var ett tag sen vi sågs!!! Men vi har våra dagliga doser på telefon i alla fall så det känns inte som om det var så länge sen!!!

Nä dax å röja på lite å få på dottern kläer innan vi ska dra till Bollnäs, ska in på dollar en sväng innan bilprovningen tänkte jag!

Have a nice day!!!

RSS 2.0