I´m alive!

Jorå jag lever! Allt har gått kanon bra i helgen på jobbet!!! Vi är ett kannonhärligt gäng tjejer som funkar riktigt bra tillsammans! var ledig i går å då blev det mys med familjen både hemma å på Julskyltning!

Ska sova nu, ny dag i morgon å jobb som gäller! Är liksom bara jobb och mysa med familjen på övriga tiden som gäller nu! Återkommer med ett längre inlägg kanske på onsdag när jag är ledig!!!


Snyggot själv, men det bjuder jag på ;)
Min kära dotter har fotat!!!


Sovmorgon!

I dag har jag sovmorgon, börjar kl 12. Men mina älskade ungar sov inte nå länge för det! Kl 7.20 var det morgon här hemma, i och för sig så är det ändåca rn halvtimme sovmorgon, sen har det varit skönt att bara slappa en morgon, men nu börjar tiden rinna i väg och det börjar bli dax att göra sig i ordning å packa barnens väskor. I kväll blir det sent på jobbet, skulle tro att klockan blir runt 1 innan jag är hemma.

Lägger in några kort på mina älskade!!!!

Min största älskling! Men han har både mindre skägg o hår nu ;)

Min mellersta älskling bakar!

Julia myser nu på morgonen!

Min minsta lilla älskling har fått nya stövlar...

Titta vad duktig han är!!!


Tisdag... Eller!?

Satt just å funderade vad det är för dag i dag... Trodde först måndag men kom fram till att det var ju faktiskt tisdag... Dagarna rullar på sjukt fort! Om 2 dagar ska ALLT vara klart på jobbet... Eller vi har bara i morgon kvar liksom, för på torsdag är det fest nr1 = taklagsfest för alla som jobbat med bygget! Ska bli jättekul men fruktansvärt nervöst... Hinner vi?! Ja visst fan hinner vi klart! Men det är nog på håret om jag säger så! I dag har vi i alla fall börjat laga lite mat! Härligt å skitkul!!!

Just nu är jag i koma känner jag, vill inget, hör inget och fattar inget.. Ungefär så känns det... Trött är bara förnamnet! Minstingen har somnat, den större springer fram å tillbaka mellan mej & hennes rum just för att förhindra att hon somnar...

Nu ska jag få dottern i säng och inom nån timme sussar jag nog oxå sött i min säng!

Uppdaterar efter helgen!!! För innan dess har jag antagligen varken tid, ork eller lust!

Ha det bra så länge!


Söndag!

Ska snart gå ner å kika på reprisen av IDOL. Missade typ halva i fredags pga Hugo. Han vaknade å hade ont i munnen å var sååå ledsen! Så natten mellan fredag & lördag var allt annat än kul! Men natten i natt har varit riktigt bra!!!! Hugo vaknad vid 1 för lite omstoppning sen sov vidare till6, fick välling sen vaknade vi 8! UNDERBART!

I går var det lungt! Lotta, Pär & Axel kom upp å fikade på fm. Sen drog jag ner på stan å storhandlade & tankade lite! Vips så var 1500:- borta!!! Var även in på Kappahl å köpte ett par svarta brallor att ha på jobbet!
På eftermiddagen kom mormor & morfar å fikade lite! Kvällen avslutades med varma macor och film ( vi hade i alla fall tur med vädret. Igen.) Rätt kul film!

Alldeles nyss drog Göran i väg, han å hans brossor skulle till söderhamn för att åka gocart! Bara LITE avundsjuk!!! 

Trivs i alla fall jättebra på jobbet!!! Trevliga arbetskamrater men sjuk mycket att göra nu innan invigningen till helgen!!! Skruvade stolar häromdagen så tummen värkte! Sen är det mycket städning & diskning! Men fint blir det!!!!

Tråkigt inlägg, men det händer inte så mycket i mitt liv just nu förutom jobb, lämna barn osv.

Går finemang för lilleman hos dagmamman i alla fall! Han trivs! Men båda barnen är riktigt trötta på kvällen!!! Å jag med kan jag säga!

Ha en fortsatt bra söndag!!! Nu blir det idol & godiset som blev kvar från i går! *GILLA* 


Låst!!!

Jepp! Nu är bloggen låst!!! Skönt! Men nån vidare uppdatering blir det ej! Trött som en gris... Men det är skitkul å jobba i alla fall!!!

Skriver nog ett lite längre inlägg i morgon!!!


Jobb!

Nu har jag kommit ur mammaledig bubblan och börjat jobba! Riktigt kul att komma hemifrån, riktigt kul att få vara med å köra i gång en ny restaurang med allt vad som hör till och riktigt SLUT när jag kommer hem! Haha! Men allt är superkul verkligen å det går superbra för barnen hos dagmamman! Klart dem är trött på kvällen efter en hel dag, konstigt vore ju annars!

Nu är jag så gruvligt trött så snart så ska jag sova, nu dag i morgon och förhoppningsvis massor att göra!!!

Tror bloggen kommer att få lida lite nu i början innan jag kommer in i allt å får rutin på vardagen!

Ha det så bra alla mina vänner!!! På återseende snart!!!

Och angående lösenord på bloggen... Kommer att fixa det snart å alla ni som lämnat kommentar kommer självklart att få fortsätta läsa! Blir sååå glad att det är så många!!! Tar tag i det när jag hinner!!!


Lördag

Sitter här i min ensamhet ;) Hugo sover på bron & Göran & Julia åkte till Bollnäs. Är rätt lungt i dag. Skönt faktiskt! Laddar för att börja jobba på måndag, ska bli kul, men är nervöst och pirrigt samtidigt! Inskolningen har gått jättebra med Hugo. I går var han hos lisbeth i 5 timmar och han sov 2 timmar! Så det känns jättebra, är inte heller några problem med maten, äter med god aptit!!! *LYCKLIG MAMMA*

I går var vio på 20-års kalas/fest. Micke ( J & H:s farbror) fyllde 20 i onsdags och i går bjöds det på god thaimat! Mmmmums! Kan äta ihäl mej på vårrullar, sen hade Yo ( svärfars sambo) gjort friterade jätteräkor å dom skulle jag kunna äta som godis! Var i alla fall jättetrevligt i går kväll förutom att Hugo gjorde världens vurpa. Snubblade på mattkanten å dör rätt in i bordskanten! Fy sjutton vad det small!!!! Hua! Men efter lite gråt var det full rulle igen! Hihi!

Häromdagen var vi ( mamma & jag ) och fotograferade barnen på wåhlstedts! Gick jättbra! Julia var jätteduktig å poserade så fint! Vi var även in på nyöppnade Kappahl! ÄNTLIGEN säger jag! Sååå mkt fint! Synd att det är ebb i plånboken bara! Men det blev ett par jeans & vantar till Hugo för födelsedagspengar och Julia fick ett par jeans leggins. Mamma skämde bord oss med råge som vanligt! Jag fick en superfin jeanskjol, Julia mössa & läppglans & Hugo ett set med mjukisbyxor, body & slipover. Superfint alltihopa!

Funderar om jag oxå ska följa trenden och låsa min blogg! Känns som om det är på TOK för många som jag inte har nån som helst aning om vem dem är som läser min blogg + att jag tycker det känns lite olustigt att lägga ut en massa foton på barnen som jag inte vill att vem som helst ska ha tillgång till! Lämna gärna en komentar med mailadress om ni vill ha lösen till bloggen! Vill ju såklart att ni ska fortsätta läsa allihopa men jag vill bara ha lite "koll" på vilka ni är! Så var inte blyga utan lämna en kommentar så får ni lösen!!! Så enkelt är det!

Nu ska jag hänga tvätt!!!


Torsdag!

I dag är det lunga puckar här hemma, i alla fall nu på morgonen! Skönt! Har ju inskolning denna vecka men Lisbeth är ledig i dag så då får barnen oxå vara lediga! Inskolningen går jättebra! I går lämnade jag Hugo för fösta gången i 4½ timme och det hade gått galant, i och för sig hade jag inte trott nåt annat heller eftersom han redan känner både barnen & lisbeth ( gammelfaster) bra redan. Hugo hade både sovit och ätit mat å det var inga problem. I morgon ska jag lämna honom igen och då ska inte Julia vara där heller utan hon får lite mammatid med mej!

I dag på eftermiddagen bär det i väg upp till Bollnäs för att hämta mamma på tåget sen ska vi på Wåhlstedts å fota barnen! Kul! Sen kommer pappa upp å hämtar mamma på kvällen och så tror jag min morfar oxå skulle hänga på. Dom har inte grattat Hugo än så då passar vi på i kväll i stället!

Just ja! I förrgår var min älskade storebror hem hit å hälsade på! Har inte träffat honom sen i februari på Hugos dop. Björn bor nämligen i Boden... Lite långt att åka bara så där över dagen. Men nu har han varit hemma med flickvän å vovve några dagar så vi har hunnit träffa dem!

Assar och Hugo blev kompisar

Björn & Julia ( julia har fått hela handen full av hundgodis!)
¨
Julia busar med assar


Josefine, assar, björn & Julia

Just ja! I går åt Hugo själv! riktigt duktig var han, förut när han provat har han bara kladdat men i går gick det jättebra!

Duktiga killen!
Nä nu ska jag bädda sängarna ( ovanligt,men brukar göra det när vi ska få främmande ;) ) och sen lär vi väl kankse klä på oss, sen måste jag filura lite på vad barnen ska ha för kläder på sig på fotograferingen oxå!

Ha en bra dag!!!


PIPPI HUS!

Har bestämt mej för att Julias Pippi Hus & alla figurer ska säljas, hon leker inter mer med dem och jag känner inte för att ställa undan dem till Hugo...
Så därför tänkte jag att jag testar att sätta ut grejorna här först, är det ingen som är intresserad så slänger jag ut dem på blocket om några dagar!

Huset har en säng med sängkläder & ett bord + 3 pallar. En stege att ha inomhus & en stege upp på taket. Äppelträdet ingår oxå!

Huset är gjort i trä och rätt rejält tycker jag! Taket går lätt att ta av så det går lättare att leka!
Dörrarna går oxå att öppna.

Dessa figurer ingår. Poliserna, prussiluskan, pippis pappa, tjuvarna, lilla gubben, herr nilsson, tommy, annika & Pippi

Säljer alltihopa för 400:-

Perfekt Julklapp tycker jag!!!


Måndag!

Har varit en rätt intensiv helg på gott & ont... Hugo fyllde ju som sagt 1 år i lördags å då var det ju självklart full rulle!!! Han fick såååå mycket fina presenter, de flesta med hjul på! Brrum brrum! Å han verkligen ÄLSKAR bilar & traktorer!!! Tack ALLA för allt fint!!!

paketöppning på morgonen!

Storasyster hjälper mer än gärna till!

Julia & jag fixade en tårta!

Inspekterar tårtan!!! Chokladen ser god ut...

Chillar med morbror!

Kusinerna Vilgot & Morgan kom oxå!

I går ( söndag) så var det dop för hela slanten! Allt gick jättebra & Vilgot fick tvätta håret lite! Hugo tyckte det var skittrist att sitta still i kyrkan så han kröp runt överallt i stället, var stört omöjligt att hålla fast honom, då blev han förbannad! Haha! Tur att dopcermonierna är rätt korta ;) sen blev det god smörgås tårta å fika på klubbstugan!

I dag har inskolningen börjat för lilleman! Allt gick bra! Vi var där ca 1½timme, sen blev Hugo trött så då åkte vi hem! I morrn bär det i väg igen!

Det tråkiga den här helgen är att min älskade Cissi B varit in på sjukhuset en vända... Tycker så synd om henne som har det jobbigt med ångest m.m! Krya på dej stumpan!!!



Over & out!!!


ÄLSKADE HUGO 1ÅR

I dag fyller vår lilla skitunge 1 år! Det har varit full rulle HELA dagen! Å nu är jag supertrött!!! Hugo har fått superfina presenter! TACK ALLA!!! Lägger in lite bilder från kalaset en annan dag!!!

Våran stora kille!!!


För ett år sedan!


Så här såg jag ut för ganska precis 1 år sedan! Då visst jag inte att det var underbaraste Hugo som skulle titta ut!

Det här året har gått sååå himla fort! I morgon fyller vår bebis 1 år! Då blir det kalas för HELA slanten!!!


Nu är han så här stor å världens goaste å gladaste ( oftast) kille!!!


Blev ingen promenad...

jag som tänkt gå ut en sväng... Men min lilla son slocknade alldeles nyss i sin säng... Satte ner honom där ett tag, han har massa leksaker där som han brukar leka med.. Men när jag kikade in så sov han... Inte riktigt pigg min lilla kille... Hoppas verkligen att det bara är biverkningar efter sprutorna han fick i går... VILL INTE ha någon förkylning nu! Är ju inskolning nästa vecka & så ska vi jag ha kalas i helgen!!! Jaja! Bara vänta å se... Ska gå ner å skriva inköps lista nu... Blir nog handling om en stund när lillen vaknat :)
Ha en bra dag!


Snö...

Kikar jag ut genom fönstret så ser jag snöööö!!! Fast inte så mycket! När jag väckte Julia i morse så sa jag att hon skulle titta ut, jag mamma jag ser att det har snöat sa hon, men det är inte så mycket att man kan göra snöänglar sa hon med en suck...
Jag hoppas faktiskt att det kan komma lite till så det inte blir lika mörkt å grått ute... Man blir så deppig å trött av det här grå, mörka & kalla vädret!

Var å tog sprutor på lilleman i går... 2 st, en i vadera lår. Gick väl bra, han grät lite men det gick över snabbt, var läkarbesök oxå, och allt såg bra ut tyckte doktorn. Vägde och mätte, Hugo hade gått upp 25gram, hahaha! Inte mycket, men min vilde gör ju inget annat än härjar runt hela dagarna så det är nog inte så konstigt ;) Han hade vuxit 1.5cm i alla fall. Så nu ser siffrorna ut så här: Vikt 11245gram 78cm lång 48.5ch huvudomfång.

I går kväll var lilleman jättegnällig och inget var bra ( inte vanligt...), hade även lite feber. Antar att det var sprutorna som gjorde sitt. Så vid halv 19 fick han en alvedon & en flaska välling sen sov han till kl 5 i morse för att sluka en till flaska välling och sen sov vidare till 7. Var varm nu i morse oxå så han fick en till alvedon. Nu håller han på å härjar i sitt rum.. Ska ta å gå ut en sväng om en stund så han får sova å jag ska försöka städa lite här hemma inför 1års kalaset i helgen. Sen måste jag i väg å handla lite oxå. Vette tusan vad vi ska äta i kväll... Nån som har något tips?! Vad ska ni äta i kväll?!

Mina grabbar!

Hugo håller balansen ;)

Jag & min goa tjej!


Nu så...

Nu har vi piggat på oss... Gick ganska snabbt över... Jag var dålig på lördagen... Men hade piggat på mej skapligt till lördagkväll så jag fick i mig 2 kokta med bröd. Julia kräktes vid ett tillfälle på söndagen. Sen var det full rulle på henne hela dagen. Åt mat och var allmänt pigg... Hugo kräktes en gång i natten till i går, men det var alldeles efte han ätit välling så det kan lika gärna vara en rap som fick med sig välling upp, var liksom ingen kaskadkräka precis... Göran har varit lite kass i magen men annars har han klarat sig... Än så länge i alla fall! Hatar verkligen magsjuka! Fy fanken!!!

I dag ska Julia till tandläkaren, hoppas de ser bra ut... Är lite nervös... Hua! Vill verkligen inte att det ska vara några hål...

En lite sorglig sak jag kom på nu i morse är att min mormor skulle ha fyllt 69år i dag om hon fått leva... Men hon lämnade oss på tok för tidigt för lite drygt 7 år sedan... Jävla cancer!!! Hon var verkligen sååå himla pigg o alert å på bara nån månad så var det över, gick så himla fort å såå jobbigt att se. Kan bli så förbannad så här i efterhand att hon inte fick leva längre. Ville ju att hon skulle få träffa sina barnbarnsbarn ( hon har 3 st nu och ett fjärde på väg). Hon hade älskat att vara barnvakt åt dem! Fan va livet är orättvist i bland! Usch!!!

Ska försöka baka lite i dag! Är en liten grabb som fyller 1 år på lördag! Fattar ni?! MIN lilla bebis ska bli 1 år! Detta år har gått sjukt fort.. Hänger inte med! Och han är alldeles för go våran lilla pojk! Älskar allt som brummar, låter och har 4 hjul ;) Ett rejält humör har han fått oxå, säger verkligen till om det inte blir riktigt som han vill. Sover riktigt bra om nätterna och äter oxå bra, vill bara ha våran mat, barnmats burkar ratar han direkt! Ska på BVC i moegon, då blir det både läkarbesök, spruta & vägning & mätning! Nästa vecka blir det inskolning för hela slanten. Ska även i väg å fotografera våra juveler på torsdag eftermiddag på Wåhlstedt!

Nä, nu ska jag gå ner å koka lite gröt till ungarna!

Ha en bra dag!



RSS 2.0