Slut på helgen! :-(

Jahapp då var den här helgen slut då! Att det alltid ska gå sååå snabbt när man e ledig!!! I dag har d varit en lugn dag! Men har ändå fått lite gjort!! Började dagen med sovmorgon till 8! Skönt! Var ju i väg å grillade korv i går å Julia kom inte i säng förrän vid 22.30 så då sov hon lite längre i morse! Var i alla fall jättemysigt i går kväll!
Har dammsugit o torkat golven på undervåningen, verkligen behövlig kan jag lova! Var en hel del med dammråttor som gömde sej lite här å där! HAr även dammsugit övervåningen ( fick lite hjälp av Göran där). Sen har jag gjort lite "höst" ute! Släng gamla vissna blommor å planterat lite ljung å murgröna som tål kylan! Blev jättefint! Sen har Julia å jag gått/cyklat upp till verkstan å kikat på Göran o hans lillebror Micke som lagat rost på Mickes bil! Annars har d varit jättelungt å d behövdes i dag känns d som! Är rätt trött ändå ;-)

Julia somnade för en stund sen å Göran sitter nere å kollar på en film å jag ska nog gå ner till honom en stund innan jag kryper ner i sängen tror jag!

Justja! Vi tänkte testa om Julia kunde cykla utan stödhjul i dag! Hihi! Göran höjde upp dom lite så d blev lite mindre stöd för henne! Åhh GUD vad förbannad å sur hon vart när hon försökte cykla! Hihi! Gick inte så bra tyckte hon! Men vi ska försöka träna lite mera med henne! Men vi får nog satsa på att ta bort stödhjulen helt till våren i stället. Är ju så svårt å träna här oxå eftersom vi bor efter en 70 km/h väg.. Så d får bli uppe på verkstadsplan å hemma hos mormor o morfar tror jag!

Ha d bra kompisar...

Å håll tillgodo med lite bilder....


I vecka 31 ( 30+0 )




Tycker den här bilden blev rätt cool!?

Julia grillar marshmallows i går kväll!

Konsentrerad tjej!

Åsså 2 badbilder från Lillvik!

Saknar sommaren redan! Är verkligen höst i luften nu! Hua!

Ha d bra allihopa!!!

Lördag...

Ja ni... Nu var det länge sen jag skrev... Har varken orkat eller haft lust!!! O när jag har haft lust så har d varit nåt annat som jag var tvungen att göra i stället! Nog me bortförklaringar...
Veckan som varit...

Tisdag då var jag ner till barnmorskan å lyssnade på bebben! Den mådde prima! Hjärtljuden låg på 155. Jag låg på + 10 kg.. Magmåttet var 30cm, ligger mellan normalkuvan o den högre... Undra vad jag får för storlek på bebis den här gången?! Sååå nyfiken på allt som gäller bebisen!!! Alla andra värden på mej var bra oxå men jag får fortsätta äta dom älskade järntabletterna! Jihooo!!
Sen åkte jag upp på Jysk å shoppade lite, mest beställning åt mamma, men jag hittade bestick åt oss! 6st av varje, gafflar, knivar,skedar & teskedar för 50kr! Ett riktigt klipp! Så jag köpte 2 såna uppsättningar! Var även in på Prix å köpte lite nya krukväxter, mina har inte mått så bra i sommar, fått lite för dåligt med vatten antagligen ;-) Köpte även ett par skor som Julia provade där förra veckan, men då var mamma snål o hade dåligt med pengar, men nu kände jag att hon skulle få dom (gissa om hon blev lycklig, svarta, blanka ballerinaskor med glitter). Var på dollar o blåste några hundralappar oxå! Hittade på nya krukor til fönstret vi har i trappen här hemma! Blev riktigt snyggt med höa krukor o murgröna i dem kan jag säga! Var på stan sen å fikade lite med en kompis! Blev en nachotallrik som slank ner i magen! Skönt å fika i lugn å ro i bland utan att jaga en galen unge!
Var in på Åhlens å köpte en fleaceoverall till lill*n oxå! Hittade en brun o vitrandig som var jättegosig! Köpte även en svart sjal/halsduk för ett presentkort jag fick när jag fyllde! Hua vad mycke pengar d gick åt den dagen! Men ändå behövdes det mesta! Var in på Lidl o handlade lite innan jag drog hemmåt! Hann bara hem å packa upp en massa grejor samtidigt som jag pratade med cissi i telefon innan d var dags att hämta hem skruttan från Lisbeth!
På kvällen var farfar å Micke hit å åt mat! Gjorde egna klyftpotatisar o en köttgryta till! Vart riktigt gott!

Onsdag jobbade i ockelbo o på hemvägen på tåget ringde Göran å sa att svärfar skulle bjuda på mat i dag! Blev pizzerian i kilafors å d tackade man ju inte nej till! Mumsigt värre!

Torsdag Jobbade i Alfta å var som ett vrak när jag kom hem!!! Så slut så Jullan å jag tog ett hett bad å myste lite! Hon kände en riktig spar från bebben oxå å blev helt lycklig! Hon har liksom inte varken haft tid eller lust å känna förut! Men nu syntes det verkligen på henne att hon blev glad! Min lilla tjej som ska bli storasyster! Fattar inte det rikigt än!!!???

Fredag I dag så tog Julia å jag tåget till ockelbo! Julia ska vara med mormor hela dagen medans jag jobbar! På kvällen kom Göran ner oxå å han å jag åkte in till Gävle å tittade på bio! Var typ 5 år sen sist så det var mysigt! Synd bara att man e sååå osmidig så det var jobbigt att sitta i en biostol i 2 timmar men det gick rätt bra! Sen åkte vi hem till mamma å pappa å sov ( vilket julia redan gjorde när vi kom hem!)

Lördag i dag alltså... Har varit ute i ockelbo å gått lite grann. Handlat lite ljung som jag ska plantera! Var till skoaffärn i Ockelbo å köpte ett par skor, typ lättare gympa skor!  Göran hittade ett par skor han oxå på rea för 350 så vi var nöjda å glada! ;-) Kom hem från ockelbo för en stund sen å nu sitter jag här o knopar i hop ett inlägg.. Om nån timme ska vi upp till hällbo å grilla korv vid kolugnarna med farmor med familj.. Kolugnarna kallas ett ställe som ligger vid sjön här i hällbo å vi ska ha våran egna lilla lysnatta å tända lite machaller å så! Mysigt tycker jag!!! Å julia vill dit nu hon!

Nu sitter julia å pratar med farmor i telefon å berättade nyss att morfar kör som en galning!! Hihi! Kanske e sant vad vet jag!?!

Nä nu ska jag ägna min dotter lite tid! Kram på er allihopa!


Irriterad!!!

Lämnade Julia nyss hos dagmamman å då ringde telefonen... Var från tandläkaren (skulle dit 11.10) o hon i luren berättade att min tandläkare som jag skulle ha var sjuk... Grr... Jag som verkligen hade planerat in min enda lediga dag på typ 4 veckor känns d som... SKa även till barnmorskan om en stund så jag tänkte ta d i samma veva... Men d sprack!!! Då hade jag kunnat haft Julia hemma juh! Hon hade ju kunnat följt med till barnmorskan... Men då står man där hos dagmamman å då e d ju lika bra att hon får vara där i dag! Den "snälla" damen i luren meddelande att det fanns en tid vid typ 14 om jag ville ha den! Nä tack! Ska jag åka hem å sitta å vänta å sen åka tillbaka till bollnäs! Nix, det gör jag inte! Så kul är det inte hos tandläkarn!!! Då tyckte hon att vi skulle boka en ny tid... Nja, sa jag, vet inte hur jag jobbar å så framöver riktigt så jag kan inte boka... Ja d skulle vara på tisdag då sa jag (tror jag e ledig då). Då frågar hon vilket datum det är då? Ingen aning sa jag, sitter hos dagmamman å ska lämna min dotter å har inte kalendern med... Å d kunde tydligen inte hon kolla upp.. Ja men nästa fredag då? sa jag den 5 sep? ( vet att jag e ledig då + att jag ska till arbetsförmdelingen då..) nä då var d fullt... Ska vi bara ta en tid tyckte hon i luren... så får vi se om du kan?! Nej tack.. Ringer upp er sen sa jag! Lessnade rätt rejält.. Inte lätt å sitta å bestämma sånt när man är hos dagmamman med massa barn runt om! Jaja... Nu har jag fått skrivit av mej lite irritation!!!Haha!!! Nä nu ska jag gå på toa sen ska jag ner å lyssna på lill*ns hjärta!!! SÅÅÅ MYSIGT!!!

1 timme kvar

Sen så får jag åka hem!! Skönt, dagen har varit rätt lång! Ska dammsuga å plocka undan lite nu den sista timmen! Mina hjärtan hemma i Hällbo ringde nyss å sa att jag skulle köpa med mat hem från Kilafors! Blir kebabrulle i kväll! Det gillar Julia oxå! Mums! Ha en bra kväll!

Söndag å jobbar...

Dött som i graven här.... Har varken ork eller lust å göra nånting heller... Är nästan alltid så här lungt på affärn på söndagar.. Man kan ju undra VARFÖR vi har öppet.. Jo! För att vi har svenska spels Tipsmaskin (lotto, keno mm.) o då är d liksom "bäst" och ha öppet så man inte förlorar värdefulla kunder + att vi säljer bingolotter o programmet sänds ju på söndagsar så d e liksom bara å gilla läget å jobba... Men man får bra betalt i alla fall! Jobbar 7 timmar i dag men får betalt för 14! Hehe!!!

I går jobbade jag oxå å när jag kom hem så åkte vi direkt upp till Svärfar i Flugbo å grillade lite, och vilket härligt väder det var!!!  Solen sken å d va inga jobbiga myggor eller knott! Julia å Morgan (kusinvitamin) lekte å busade! Ni skulle ha sett Morgan ( 1år o 8 mån) när han fick tag på Julias glas med Cola utan att hon såg det... Drack upp det fortare än kvick kan jag säga... Annars är hon som en hök över allt han gör, får absolut inte röra något av hennes grejor... Men men, står nog inte på förrän han ger igen skulle jag tro!
Blev kvar där rätt sent, vi var även ut på sjön med flotten en sväng å d gillade Julia, men bara solen gick ner så blev det så attnas kallt! Så vi åkte hem å la en rikigt trött Julia! Somnade snabbt kan jag säga! Göran drog i gång en brasa nere i vardagsrummet, mysigt å så kollade vi på en film på Tv:n. Värmde även vetekudden å d kommer nog å bli min bästa vän framöver! Är så skönt å ha den bak i ryggslutet!

Å i morse fick vi sovmorgon! Jag vaknade 8. Hade ställt kl på 8.15 men vaknade av mig själv, rätt skönt faktiskt, strax efter vaknade Göran å frågade när jag började.. Var nog rädd att jag sovit över.. Julia vaknade vid halv 9 hon! `Sömntutan!

Å nu sitter jag här å undrar hur jag ska få dagen å gå men d ordnar sig nog.. Ska plocka lite här åsså måste jag dammsuga å byta i sopptunnorna! Men först ska jag inta en riktigt smarrig lunch! Findus fryslåda med pasta Carbonara...  Hehe!

Ha d bra mina vänner så syns vi en annan dag!


22/8

I dag är jag å jullan lediga... Är sååå förbaskat trött! Trodde i min vildaste fantasi att jag skulle få sovmorgon i dag, men icke! Kvart i 7 var d nån som kom trippande... Eller klampande... Låg väl å drog mej en stund men sen kände jag att d var lika bra å kliva upp å göra nån nytta! Har slängt in en maskin med tvätt! Ser lovande ut med vädret så då kan man ju hänga ute! Hinner nog bli nån maskin till under dagen skulle jag tro! Har ett berg med tvätt kan jag säga! Borde städa lite oxå! Ska i alla fall försöka dammsuga undervåningen! Ska jobba hela helgen jag så i dag måste allt jag vill göra göras ;-)
Efter att Göran slutat jobbet i dag så ska vi dra till Bollnäs och han ska försök knäppa kort till körkortet, blev inte av sist! Ska ringa till Expert å höra om man måste boka tid?! Nån som vet???
Sen så ska vi upp på Jysk å hämta våran skänk som vi beställde i söndags! Jihoo! Äntligen lite ordning å fint i vårat kök!!!

Just ja! Måste ta å beställa ur H&M oxå! Får 10% till o med den 25... O det är ju lite pengar man kan spara in i alla fall! Ska betsälla täckjacka å täckbyxa till Julia där! Men måste mäta på henne å se vad hon ska ha för storlek... Hmm... Svårt de där!
Dessa kläder ska jag beställa åt Julia tänkte jag! Har även köpt overall men det behövs ett till ombyte vinterkläder känns det som!
 Nä nu ska jag ner å mäta på lillfröken! På återsenende! Kram:-)


V 30!!!

I dag går jag in i vecka 30! Har alltså gjort 29 hela veckor! Å d känns skönt att det inte är så långt kvar!!! Börjar sova lite halvkasst å d e såå dryg, jag som verkligen behöver min skönhetssömn! Somnar gör jag rätt snabbt men sen kan jag vakna på morronkvisten vid 3 o sen vaknar jag stup i kvarten ända tills klockan ringer, kissnödig e jag oxå men vägrar gå upp! Lat!? Jajamen! Nog gnällt nu va?! Hehe!

Är på jobbet nu å ska snart ta å värma lite lunch, är inte speciellt hungrig, har jag inte varit på länge ;-) Men måste väl äta ändå! det enda jag är sugen på e massa sötsaker!!! Mums!!!

Ska fösöka knäppa ett magkort igen å lägga ut om det är nån som e intresserad å se om jag vuxit något!

Nä, plikten kallar!

Kram på er!

Nämen herregud vad d regnar!!!

Det vräker ner nåt blött från himlen kan jag säga!!! Så VAD ska man göra i dag då??? Ingen aning? Vet inte om jag har lust å vara hemma hela dagen?! Julia blir sååå utråkad å det brukar sluta med att vi blir ovänner för både hon å jag e uttråkad... Vi skulle ju kunna åka till Bollnäs o handla födelsedagspresent åt min pappa.. Han fyller inte förrän 4 september men d å e d ju gjort i alla fall. Sen måste jag handla lite mat oxå... Så det blir nog bollnäs i dag! Plus att jag fick lite pengar när jag fyllde + ett presentkort på Åhlens... Har tänkt mej att jag ska köpa en pyjamas för det så man kanske skulle kolla på det oxå.. Ja d får nog bli bollnäs för oss!

I går jobbade jag... Gick jättebra men fy bubblan vad ont i röven jag hade när jag kom hem ( antar att det är ichiasen?!) kom ju för tusan knappt ur bilen ;-) kände mej som en gammal kärring... Så sen blev det ryggläge i soffan för min del kan jag säga! I dag känns det bättre, men det är efter en dag på Värdshuset jag blir så där.. Är väl för att man står å går hela tiden. I går jobbade jag drygt 8 tim o satt i 15 min ungefär.. Men det går bra å så länge det går det så fortsätter jag jobba, envis som jag är oxå!!!

Nä nu ska jag inta lite frulle tror jag o göra mej i ordning så man törs visa sig ute bland folk ;-)

Vinteroverall!

Jajamen, köpte faktiskt en overall till Julia häromdagen! Var inne på Du&Jag ( affär i ockelbo som har name it bla.) o kikade runt lite å såg att dom hade fått in fina overaller! Glad blev jag så klart! Tycker att det är skönt å vara ute i god tid med sånt så slipper man panikhandla allt sen! I alla fall så var den billig oxå! Kostade 360 kr o i ockelbo så ger alla "småaffärer" varandra 10% rabatt ¨så jag betalade 324kr, tycker jag var billigt å bra! Overallen var mörkgrå med lite cerice (stavning?) på axlarna, perfekt färg tycker jag att ha hos dagmamman!!! Har ingen vidare lust å ha en ljusrosa precis! Får man ju tvätta varje dag nästan!

I dag är vi lediga, skönt! Ska upp på Jusk å troligt vis köpa en vit köpmanna disk som dom hade på rea! Hoppas bara den finns kvar! Vill ha en sån i vårt kök! Kostade 1400 å d var ju rätt billigt tycker jag!!! Hoppas hoppas att den finns kvar... Måste även knäppa nytt kort på Göran för han måste förnya sitt körkort :-) Gammal han blir ;-) Synd att jag oxå ska göra det men d blir nästa år, då har jag haft mitt kort i 10 år! Herregud vad fort tiden går!!! Men vad glad man är som har körkort skulle nog knappt klara mej utan det, speciellt inte som man bor nu...

Nu har jag nyss gett julia lite frukost framför tv:n... Brukar bli så på helgerna å d gillar hon!! Själv ska jag nog oxå käka lite frulle, Göran ligger å drar sig än han... Sömntuta! I kväll blir d grillning i alla fall! Mamma o pappa kommer upp å hälsar på å d e ju Julia lycklig över!!!

Ha en bra dag allihopa! Det ska vi ha!!!


Pust!!!!

Alltså säger bara det!!! Vad jobbigt å städa! Har nyss blivit klar med Julias bombnedslag till rum! Såg verkligen förjävligt ut! Men nu är det fint ett tag! Borde komma på lite bättre förvaringar för alla Julias grejor! Men nu känner jag mig hemskt duktig som har fått ordning där inne åsså har jag bara vårt sovrum kvar å dammsuga så har jag dammsugit hela huset! Skönt faktiskt!!! Allt e så mkt jobbigare nu när man har en mage i vädret!!! Haha! Nä nu ska jag fortsätta medans jag är i gång! See you!


En lista jag hittat å snott ;-)

*Namn: Catarina Engman
*Bor: Hällbo, Bollnäs
*I: Villa
*Med: Julia och Göran
*Ålder: 27
*Stjärntecken: Lejon
*Namnsdag: 25/11 & 9/12
*Är: Lite trött o seg i dag
*Gör för tillfället: Inte mycket just nu... Borde städa o d ska jag oxå...
*Vill bli: Rik ;-)
*Kommer att bli: Tjockare hehe...
*Favvofärg: Röd
*Favvolag: Just nu hejar jag på sverige i OS
*Favvomat:Oj... Pappas filegratäng o mammas baconsås inte tillsammans dock
*Favvoserie: Gillar inredningsprogram
*Favvodokusåpa: Ja ni... Ingen...
*Favvodjur: Katt
*Icke favvodjur: Björnar o Vargar
*Favvofilm: Pearl Harbor
*Favvoskådisar:  Julia Roberts.
*Favvochips: Dill o gräslök o Lättsaltade
*Snusar: Nej tack
*Röker: Nej tack
*Dricker: Coca cola, mjölk vatten...
*Äter: Mycket o Gärna.
*Längd: 1,69 HAr alltid velat bli 1.70 men icke...
*Vikt: Hahahaha!!! Har gått upp 8 kg hittills i graviditet men vad jag vägde innan är inte så noga tycker jag ;-) Lagom tjock i mina bästa år!!!

12/8 Grattis Linn!!!

Lilla (inte så liten nå mera i o för sig!) Linn fyller 1 år i dag! Grattis säger vi!!! Linn e för dom som inte vet Peter & Cissis(våra kompisar) yngsta dotter!

Här är hon i somras när vi var å badade i Lillvik här i Hällbo... Benen bakom tillhör pappa Peter!

I dag har jag jobbat i Alfta... Kände mej lite tafflig när man inte varit där på 2 månader, men d gick bra å så har man ju bra jobbarkompisar oxå!!! Så just nu e jag rätt så slut i kroppen, man sitter inte mycket under en dag där kan jag säga!

Ska snart gå ner å fixa lite matdosor så G o jag ahr nånting å ta med oss till jobbet i morgon! Jag ska ner till ockelbo då å man kan ju inte leva på godis o glass hela dagen! haha!!! Blir nog en så god dosa som makaroner o korv för våran del i morgon! Haha! Nu i kväll blev d bara fil o flingor till kvällsmat för Jullan o mej ( Göran jobbar över å är inte hemma än), kom hem vid halv 18 å orkade bara inte ställa mej å laga mat på en gång när jag precis kom från köket på värdshuset... Men Julia gnällde inte, var nöjd att få sitta i soffan å käka kvällsmat! ;-)

Har inte så mkt kul å skriva, händer inte så mkt hos oss för tillfället!
Borde tvätta, borde städa, borde... Men orkar varken det ena eller andra ;-) Diskar gör jag just nu!!! Hihi! Tacka vet jag diskmaskin! Fast usch vad tråkigt det är å plocka ur den!

Nä nu MÅSTE jag laga mat innan jag somnar!!!


Fast de e ju frågan om om jag behöver nå mera mat... Ser rätt proppmätt ut!!
Kortet e taget i dag å i morgon går jag in i v 29...

Envisa unge!!!

Julia ligger å försöker sova... Det går inge bra kan jag säga... Har legat där i 45 min nu å än sover hon inte... Men men... Inte mkt å göra åt, somnar nog snart skulle jag tro för trött är hon!

Har varit på kalas hos Emma i dag!! Stora tjejen som fyller 5 år i morgon! Tyckte d inte va så länge sen hon fyllde ett år å vi var där å fikade å då hade jag Julia i magen! Usch vad tiden går fort säger jag bara!!! Blev mkt gott fika bröd å tårta så klart å barnen lekte som bara den!!! Var svårt å få hem Julia nån gång men till slut så!

Nu på kvällen har jag äntligen kokat drottningsylten! God blev den oxå! Lär nog bli pannkaka eller våfflor nån dag den här veckan så man får käka lite sylt! hihi! Julia fick provsmaka sylten å jag frågade om den va god... Ja fick jag till svar, sen frågade jag vad den smakade? Sylt sa hon... Hihi!

Nä nu ska jag försöka få lite ordning här hemma innan de e dax å sova för mig... Ska nog ta en kvällsmacka oxå! Gött!

Klart slut!

Lördag....

I dag har vi varit ut till Söderhamn en sväng, det var dragracing på flygstaden å kanonmycket folk kan jag säga, men kul å kolla på lite folk å så! Vi kom i väg hemmifån rätt sent, så först drog vi å käkade lunch Mc donalds... Tog drive in men d e ingen höjdare tycker jag, så kladdigt å bökigt i bilen... Var väl ute på flygfältet nå timme innan det var klart med tävlingen där sen drog vi hemmåt igen! Inte mycket mer har hänt här i dag ;-)

I morgon ska vi på barnkalas! Julias tremänning Emma fyller 5 år (fyller på mån men vi ska dit i morgon!)... Annars blir d lungt i morgon oxå, ska försöka mej på å koka drottningsylt! Har plockat rätt mycket hallon här hemma på våra hallonbuskar osså fick jag blåbär av mamma så då ska jag försöka fixa resten! De e ju sååå gott med drottningsylt tycker jag!!!

Bebisen i magen tycker nog d börjar bli lite trångt, när jag sitter ner är h*n inte alltför nöjd, då sparkar/trycker h*n upp mot revbenen, väldigt behaglig! Så antingen ska jag halvligga eller stå upp jämt om h*n ska vara nöjd! Hihi!!!

Undra vad jag (eller vi) ska hitta på resten av kvällen då?! Göran håller på å läser gonattsaga för Julia nu å förhoppningsvis så somnar hon snart... Hör att hon sjunger Bamselåten där inne för honom nu! Hihi!
Nä nu ska jag sluta sitta här å försöka hitta på nå å skriva för det är nog meningslöst nu känns d som (tomt i skallen)!!! Ha en bra kväll!

Sova sova säng säng säng!!!

Är trött som en gris! Men har lite svårt å gå å lägga mej än, Göran har nämligen inte kommit hem från jobbet än... Han började 7 i morse... Stackarn! Tänkte försöka hålla mej vaken en stund till så man hinner prata lite med honom i alla fall!

I dag har jag gjort lite nytta trots att Julia å jag varit ledig.. Lämnade henne hos farmor på fm o sen drog jag till Alfta ( värdshus) o fick lite papper påskrivna som ska in till akassan... Sen var d slut på nyttigheter ;-) Var nog d enda jag gjorde i dag som jag var tvungen till... Haha! Var ner på Lindex på hemvägen å blåste 500 spänn... Suck! Hittade kläder till Julia o present till Emma som fyller på måndag å till Linn som fyller på tisdag ?  +att jag hittade ett par svart mammabyxor på rean till mej! 79.50! Vart lycklig!! Eftersom jag jobbar i butik så måste jag ha lite skapligt fina kläder på mej, kan inte hasa runt i mysbyxor hela tiden ;-) Så nu har jag 3 par byxor som jag gillar jättemycket så d blir till att varva med dom!!! Resten av dagen har varit lugn, Julia å jag badade lite innan bompa sen vid 20 sov hon å jag har kollat på tv mest... Å nu ska jag lägga mej i sängen å läsa Vi föräldrar som jag fick i lådan i dag!!!

Go natt på er alla läsare!

Förästen!!! Vore kul om ni vill tillkännage vilka ni är som läser?! Nyfiken jag är va?!

Mage i v 28!!!






Åsså ett kort på Jullan! Alla 3 korten e från mobilen så d e rätt kass bild... Men alltid nåt!!!

Tisdag...

Ja i dag har vi (julia &jag) varit ledig, men inte varit hemma många timmar ändå!!! Började dagen med att åka med julia till Farmor, själv drog jag vidare till Bollnäs för att jag var tvungen att påanmäla mig som arbetslös igen hos arbetsförmedlingen, har ju haft 3 v semester å då avanmäler dom mej från akassan under den tiden, o sen så måste man besöka dom personligen sen när man e arbetslös igen... Suck! Men d gick snabbt som attans o jag var snart på väg hemmåt igen! Sen drog Jullan å jag ner till Kilafors för där väntade Sofia & Moa från Ockelbo på oss för vi skulle samåka ut till Mo för att hälsa på Linda, Johan, Malou & William. Blev där halva dan å det var jättekul å träffas!! Jag, Linda & Sofia gick hotell o restaurang skola i sandviken tillsammans på gymnasiet å sen dess har vi hållit kontakten! Mycket tok har vi gjort kan jag säga ;-)
Sen bar d i väg hemmåt igen å laga mat! Nu sitter jag här å Julia ligger i sin säng å kollar på film, ska natta henne snart, måste ha henne i säng i tid i kväll för i möre ska hon till dagmamman!

I måndags jobbade vi första dagen efter semestern å det gick bra, men man var rätt trött efterråt, plus att jag var tvungen att ta bilen ner för det kom inget tåg vid 8 som det skulle! Tåget hade lokproblem å var kvar i Ljusdal sa dom i högtalaren, dom hänvisade till nästa tåg vid kl 9 o d e lite för sent för mej kan jag säga som öppnar affärn kl 9. Lite surt... Börjar bli lite jobbigt att köra bil längre sträckor nu oxå...
I går kväll kom Lotta & Pär upp å grattade mej i efterskott! Fick en picknicfilt (en sån där med plastad undersida) o en orkide... Orkiden var jättefin! Och jag får verkligen hoppas på att jag kan hålla den vid liv... Pär sa att dom skulle komma upp om ett tag igen å kika på om den levde.. Hihi!

I söndags hade jag i alla fall lite kalas... Svärmor & Ronny kom och Peter, Cissi & barna, å även stefan! Så det var jättekul! Julia hade jättekul med Thea & Hanna å dom lekte hur bra som helst alla 3! Blev så att vi käkade pizza tillsammans å det var jättegött o skoj med sällskap! Efter att dom åkt var det bara att stoppa en supertrött Julia i säng! :-)

Nu ska jag natta min princessa! Sen ska jag kolla på Allsång på Skansen! (Göran är inte hemma, i o för sig har han ingen talan om vem som ÄGER fjärrkontrollen annars heller, hihi) o ta d lungt!

Ha d bra allihopa!!!

27 år i dag!!!

Usch vad tiden går fort... För 4 år sen fyllde jag 23 å då hade jag bebis Julia i magen!!! Å nu har jag lillebror/lillesyster där!!! Har nyss gjort tårta, var ute i spöregnet tidigare å plockade hallon! Blöt blev jag men ska man ha nåt å garnera tårtan med så måste man ju offra sig!!!

Tror vi i alla fall har kommit överens om ett killnamn nu i alla fall! Men tror d får vara lite hemligt ett tag ;-) Tjejnamn är det värre med! Har ni nå förslag så tar jag tacksamt emot dem!

Nä nu ska jag bädda sängarna!


Ja ni, här har ni 27 åringen... Men kortet e från i vintras så här e jag ung å fräsch o icke gravid!!!


Bara 26 år än så länge!!!

Ja ni i möre blir jag gammal.... 27 år! Hualigen, men känner mig inte äldre än max 20! Haha! Å än har jag inga gråa hår!!! Tacka vet ja hårfärg ;-)

Ja i dag har vi haft lite kalas hä, delade upp det lite mest för att d inte ska bli så trång här hemma hos oss i vår lilla stuga. Roger, Cissi & Morgan kom hit å jag fick lotter å jag vann 50 spänn, hehe! Kommer nog å köpa nya lotter på måndag!!! Av svärfar fick jag ett smörgåsjärn, som man har med sig ute när man grillar över öppen eld! Har kollat på ett sånt jättelänge men varit för snål ;-) Så jag blev jätteglad! Av mamma å pappa fick jag en kofta, tröja, linne & sportBH, inte för att jag sportar så värst mkt utan för att dom e så himla bekväma!!! Fick en blomma oxå av mamma å pappa. Dom hade med ett paket från lillebror oxå som inte hade tid å komma, fick en ny grill av honom! Precis vad jag önskat mej!!! Tack allihopa!
I morgon kommer svärmor m fam och även cissi och Peter med barn!!!
Av min käre sambo har jag redan fått present! Han frågade nämligen i går när vi var på E-center vad jag ville ha å då sa jag att jag ville ha en ny BH... Har vuxit ur mina gamla av olika anledningar.. ;-) Å jag har inte lagt in silicon kan jag säga... Så jag fick gå på lindex å prova ut en ny... Jihooo!!! Tog en timme att hitta nån som var bra!! Å jag hittade faktiskt 2 st! Så d var min present från honom! Tack Hjärtat!

Nu sover vårt troll å jag ska nog lägga mej å läsa lite innan jag somnar! Tror d blir lite chips oxå! Mums!!! Hehe! Det är väl tillåtet va?!

Kram på er!

RSS 2.0