Lite bilder!


Lördagkväll med mys o ostkrokar!

Tokfia! ( nyklippt oxå! klippte sig i fredags!)

Mormor å julia ( båda m godis i munnen) kolla morfar i bakgrunden ( ser ut som han sover)


Sen knäppte jag lite magbilder i dag! Blev inga bra men lägger ut nåra ändå!


å en till....


å en till....

å en framifrån...

RIktigt spänd är magen nu kan jag säga ;-)

Nu ropar Julia på mej! Bäst å kika vad hon vill! ha're bra! Kram

Helg i Ockelbo

Ja snart är helgen slut o vardagen börjar igen.. Helgen har varit bra! Är nere hos mamma och pappa i ockelbo, Julia å jag åkte hit ´på fredag morgon... Göran är på jobb i Horndal, han åkte oxå på fredagmorgon å jag min fegis o lathög åkte hem till mamma å pappa! Kände verkligen inte för att vara hemma hela helgen själv, r så tråkigt å ensamt, har ju Julia men på kvllen när hon lagt sig så är det lite tråkigt! Å JA jag är lite mörkrädd! Sen vet jag ju hur glad mamma å pappa blir när Julia kommer å röjer! Haha! Hon har verkligen hållt låda riktigt! Just nu är det lungt å skönt här för nu när mamma skulle gå till jobbet å öppna affär så följde Julia å pappa med så jag fick det lite lungt å skönt en stund! Tacksamt! O jag ska nog inte vara ute å gå så mycket mera! I går så hade min vänstra fot svullnat upp en del! Ska nog försöka ta det så lungt som möjligt! Skitlätt med en 4 åring som det är full rulle på!
I alla fall så har helgen varit rätt lugn! Grillade för kanske sista gången i går å gud va gott det var! Mums! Satt ute på mammas o pappas inglasade altan å hade tänt massa ljus plus infravärmen! Då var det varmt å skönt! Längtar tills den dagen vi oxå har råd å bygga en altan!

Vi ska i allafall åka hem till Hällbo nu efter lunch! Göran kommer väl hem på kvällningen å Julia ska till dagmamman i morgon och jag ska försöka jobba lite! Har två veckor kvar å jobba nu å det känns som en evighet men kommer nog gå rätt så snabbt!

Bebisen mår bra tror jag! Ska till Bm på tisdag... Är full rulle i magen å den rör sig rätt mycket! Längtar riktigt mycket nu!!! Har börjat packa bb väskan i alla fall! Kanske är på tiden! Skulle köpt ett par tofflor... Vill ha ett par såna med mej ner på bb plus att jag behöver hemma sen oxå, har lite kalla golv på vintern
vi! Får kika lite i bollnäs på tisdag!

Nä nu ska jag surfa runt lite innan Julia å morfar kommer hem igen!

Ha det bra allihopa! Ska knäppa magbild till veckan så ni får se hur tjock jag blivit!

Kram på er

JÄVLA DATOR!!!

Gör inte som jag vill så då SKITER jag i och skriva nåt! Jag som var på så bra humör!!! Grrrrr!!!

Tar å går å bäddar sängarna i avreagerar mej på nåt annat!

Ha en bra dag!!! Ska försöka ha en jag med fast man vet aldrig med den här starten på dagen!
( det låter värre än vad d är... Hihi)




SNart sommar igen va?! HiHi!


Varning! Mkt gnäll!!!

Är såå fruktansvärt trött nu!!! Julia vaknade kl 6! Usch! Ville verkligen inte gå upp då o det slapp jag i och för sig!!! Göran knäppte på barnka nalen å gav henne Yoghurt så jag låg faktiskt till kl 7.30... Men det hjälpte inte mycket! Känner att jag skulle behöva sova hur mycket som helst! Längtar tills jag får sluta jobba nu! Det är i och för sig 2½ vecka kvar! Men på dom veckorna har jag bara 8 arbetsdagar, så det ska nog gå bra, men det jag skulle behöva är verkligen sovmorgon!!!!

Sen håller jag på med den här förbannade försäkringskassan, men det löste sig ganska snabbt när jag väl förstod vilka papper dom vill ha! Bra! Mycket med hjälp av en trevlig tjej som jag pratade med på telefon... Måste upp till Alfta å få papper påskrivna oxå, men det får jag ta på torsdag! Ska höra med farmor om hon kan ha J då så jag slipper jaga henne där i köket då! Sitter å väntar på att fackets telefonlinje ska öppna nu så jag kan ringa dit oxå. 

Jaja, nu ska jag sluta klaga å gnälla!

I går var Julia å alla dagbarnen på Järvzoo! Först åkte dom buss till kilafors, sen tåg upp till järvsö, sen taxi från station där upp till järvzoo! Alla 16 barnen hade varit jätteduktiga! Tycker dagmammorna ( dom är 3 st) är helt suveräna som vill och orkar åka på en sån resa med alla barnen! Å dom hade haft jättekul! Somnade rätt snabbt i går kväll!
 
Julia hade sagt en rolig sak till taxichauffören... HiHi
Taxichaffören skulle lyfta ur Julia ur bilen ( hon å Emma satt i bakluckan På säten där) men Julia sa i från... - du får inte lyfta ur mej för jag ska bli storasyster! Den ni! Hihi!

Nä nu ska jag plocka undan lite frukost disk! Sen måste jag nog ta å elda lite! Är ju riktigt kallt ute! I gårmorse när vi skulle åka i väg så fick jag skrapa rutor, hade himla tur att jag hittade en isskrapa i bilen! Måste köpa en ny cupévärmare oxå, den var inte så effektiv i fjol! Blåste mest kalluft! ;-)
 
Ha en bra dag allihopa!

Snart måndag igen...

Usch vad helgen gått fort... I och för sig så jobbade jag i går så det blev en kort helg! Var ledig i fredags å det var jätteskönt! Julia å jag tog det lungt, var ner till Kilafors å handlade mat och sen så var vi ute en sväng! Skönt väder faktiskt!
På kvällen fick vi främmande! Göran hade lova Torbjörn att hjälpa honom med nåt i verkstan så Nina ( T:s flickvän) kom hit å gjorde Julia å mej sällskap! Hon är oxå gravid så man hade ju lite att prata om! Senare kom Helena ( Görans kompis Michaels tjej) hit med Teo 6 månader medans michael åkte upp till grabbarna i verkstan! Å Julia stormtrivdes med att gulla med Teo, hon fick mata honom med flaska oxå å det var ju så klart superkul! Efter ett tag kom gubbarna hem oxå! Var jättekul med lite folk här! Julia somnade som en sten vid 22 o då var fortfarnade Nina & Torbjörn kvar, trodde faktiskt inte att hon skulle kunna slappna av och kunna somna när dom var här, men det gick jättebra!!!

På lördagen jobbade jag som sagt och mamma o pappa kom hem från turkiet på eftermiddagen! På kvällen var det lungt!

I dag har vi inte heller gjort mycket! Drog oss i sängen halva förmiddagen å julia va rätt snäll o lekte i sitt rum så jag fick vila lite.. Var i väg till farmor o fikade lite oxå! Mamma, pappa & Rickard kom upp nu på kvällen å Julia var överlycklig! VIsst hur mycket hon skulle krama å pussa på dem! Hon träffar dom inte så ofta o saknar dom nog en hel del! Usch, jobbigt när dom inte bor så nära... Hon fick i alla fall lite presenter som dom köpt i turkiet, bla en magdans dräkt... Ja ni ser här nedan! Snygg brud va?!!
Göran å jag fick en varsin skitsnygg handduk, o STOR å skön  var den oxå!!! + lite godis!





åsså en bild på handduken! Göran fick en svart han!


Sen så bjuder jag på nåt magkort oxå! Är nu i v 33+4




Var ju rätt lika dom 2 korten ;-) Men men...

Nu ska jag titta lite på tv innan jag slocknar!!!


Utmanad av Emma!!!

Först reglerna:
Svara på alla frågor, Välj ut 4 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din. Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

1. Vilken mat äter du ofta? Tacos och det blir även mycket pasta hemma hos oss!

2. När du är på kalas, är du den person som sitter eller hjälper du till att duka av?
Hmm.. Beror lite på! hjälper nog till i bland o i bland inte, beror lite på hos vem jag är på kalas faktiskt!

3. Var sitter du helst när du bloggar?
Ofta vid köksbordet med vår bärbara

4. Köper du ofta Triss?
Nej! Säljer varje dag när jag jobbar men köper kanske 3 gånger per år!

5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
Alanya i turkiet för 7 år sedan!!! Varmt å skönt å med trevligt sällskap

6. Vilken Tv-kanal tittar du på mest?
Hehe! Barnkanalen för husfridens skull ;-)

Ni som är utmanade är Cissi, Anki, Frida (grannen) och Kaisa :-)


Vika tvätt!!

Tycker att det går jättebra att sortera tvätt o att hänga den är inte heller jobbigt men det som är värst är väl ändå att VIKA den! Åhhh vad det är tråkigt och jobbigt...  Ska ta tag i ett BERG med tvätt nu som är rent! Lika bra nu på morgonen när jag är pigg! Julia skulle hjälpa mej sa hon, hon skulle vika bebiskläderna vi tvättade häromdagen sa hon! Jaja! Nog om tvätt!

I dag är vi som sagt lediga Julia o jag.. Undra vad vi ska hitta på då!? Ta det mest lungt tror jag! Försöka ta oss ut lite tror jag sen så måste vi handla oxå! Men jag vet inte alls vad vi ska äta i kväll! Ha ingen som helst aning om vad vi ska hitta på!

I går jobbade jag ända till kl19 o var inte hemma förrän kl 20, o nu är det ju beckmörkt redan då!!! I alla fall så åkte jag direkt hem till svärmor med familj för Ronny ( Julias farbror) fyllde 19 år i går! Göran & Julia var redan där. Fick jättegod smörgås tårta!!! Mums!!! Synd att det inte finns så mycket platsi magen nå mera! ;-) Blev inte kvar där så länge för Julia var så himla supertrött! Kom hem vid 20.45 och prick kl 21 så sov hon! Helt slut! Jobbigt att vara hos dagmamman o leka hela dagen!

I morgon kommer mamma & pappa hem från Turkiet! Ska bli skönt å inte behöva jobba så mycket som jag gjort nu i 2 veckor! Jobbar ju bara halvtid där annars å det räcker utmärkt nu känns det som! Å jag ska bara jobba i 3 veckor till sen så tänker jag vara hemma några veckor innan bebben kommer, ska bli skönt som attans!!!

Nä nu skriker verkligen tvätten på mej!!!

Barnmorskebesök i går!!!

Ja i går så var jag å bebben till barnmorskan! Allt såg bra ut... Levde om så mkt i magen när hon skulle mäta hjärtljuden så dom låg på 190 in action, tog om dom lite senare o då hade h*n lugnat ner sig till 160! Barnmorskan sa att de kanske blir en till tjej när hjärtljuden är höga... Hihi! Ja vi får väl se!!! Tog blodsocker o blodtryck o sånt å de såg oxå bra ut... Vikten ligger på +12kg nu! Ungefär lika som med Julia! Å magen mätte 32! Ligger fortfarnde lite över normalkurvan å d va oxå bra! Hon kände även hur h*n låg i magen å nu har h*n vänt sig neråt! Skönt! Å hon trodde inte den skulle vända sig nå mera! Alltså får jag stå ut med megasparkar upp mot revbenen o lungorna... Men h*n har inte fixerat sig ännu! Mkt bebisprat nu!

Sen bar det av ner på stan! Inhandlade lite grejor till J... 3 par trosor, 8(!!!) par strumpor ( ska slänga en massa gamla slitna) och en ny pyjamas! Bebben fick 2 bodysar, ett par byxor och 2 par strumpor... Så nu får den inga fler kläder innan h*n har kommit ut ur magen!!! Ska bara tvätta upp kläderna innan nedkomsten...
Var även ut på Dollarstore en sväng.. Fråga mej inte vad jag köpte (kommer inte i håg) men blev 260 kr fattigare! hihi! Jo, köpte såna där tändblock så d blir lättare att tända i vår insatskamin! Jättebra är dom å billiga mot för på andra äffärer kan jag säga, men d är väl så med allt på Dollar...

Var in å brände 500 på hemköp oxå, hua vad dyrt det blivit med mat nu!!! Tyckte inte jag fick med mej mkt hem men dyrt blev det, i o för sig hade dom billig köttfärs 49.90/kg så då köpte jag på mej 2 kg, alltid bra att ha i frysen... Sen hade dom picnicbog oxå för 49.90/kg tror jag, så i morgon blir d skinkstek med potatis o gräddsås till middag! Inte dumt de inte tycker jag!!!

Kvällen blev lugn! Julia å jag gjorde inte så mycket, eldade lite så d blev lite varmt å mysigt! Göran jobbade över lite o kom inte hem förrän efter 20 nån gång! Julia hade somnat redan då hon efter många om och men! Lite jobbig på kvällarna i bland! Ett evigt ropande på att man ska komma... Satt vid internet lite i går ikväll å jag har blivit beroende... Kanske ska säga som lillebrossan sa häromdagen... Hej jag heter Catarina å jag är Traderaberoende!!! Haha! Ja och det är INTE mitt FEL!!! Skyller allt på CISSI! Haha! Närå skämt å sido! Man kan verkligen göra fynd! Ropade in en klänning /tunika åt Julia i går. 10 kr betalade jag för den + frakt som jag skulle tippa e på 11 kr. Inte speciellt dyrt kan jag säga! HAr även köpt ett par Jeans till bebisen sammanlagda summan att betala för dom blev 41 kr såg helt oanvända ut! Perfekt ju! Hittade även en dress (byxa o dragkjedsjacka) åt J som jag betalade 34 kr för + frakt! Perfekta kläder att ha hos dagmamman ju!!! Ja jag älskar TRADERA! hehe!!! Å mer inköp blir det säkert när man vet om d e en pojk eller flicka i magen! Finns mycket nytt oxå som prislapparna är kvar på!
Nä nu ska jag jobba vidare lite! ska vara här tills kl 19 i kväll så jag har några timmar kvar.. Suck!

Just ja! Glömde bort å säga att jag var hos tandläkarn oxå i går! INGA HÅL!!!! JIHOOO!!! Men dess värre tandköttsinflammation! Hua! Så nu ska jag borsta utav helsike!!! O nogrann oxå ska jag vara! Ska dit i december igen å röntga munnen (gjorde inte d i går pga. graviditeten), o då ska vi kolla hur jag har skött mej med tandköttet! Bra att ha lite press på sig!

Ha d bra allihopa!!!

Lite bilder!!!

Börjar med å lägga in lite bilder!






Blev inte så bra bilder, men bättre än ingenting... Göran var/är inte hemma så jag fick fota själv!!!
Korten e knäppta i dag å nu e jag i v32+5 ( går in i v 34 på onsdag)

Å ett bonuskort till CISSI!!! Hon e bara för söt... Dottern Linn alltså ;-)


Göran kom hem nu å ville oxå kika på datan så jag skriver mer i morgon! HAr varit till barnmorskan i daag å även tandläkaren så d skriver jag om då! Ha en bra kväll! Kram

Hicka!

Nu är det en liten bebis som hickar i min mage... Stackars liten! Men mysigt är det i alla fall... Mycket tjat om denna mage kanske ni tycker men den går liksom inte att koppla bort liksom ;-) Vi håller fortfarande på å funderar på namn.. På svenskanamn.se kan man skriva in mamman o pappans namn å sen så får man fram ett tips på ett namn som man kan ge sitt barn.. Hmm... Inka tyckte dom om det blev en tjej och Jan om det blev en pojke... Nej tack säger jag ;-)

Back to work!...

Söndag!!!

I morse vaknade jag av mig själv... Helt ortroligt... Å var rätt pigg dessutom! Hur kan det komma sig!?? I alla fall var kl 7.15 när jag slog upp mina blå å det var rätt skönt å bara ligga å dra sig en stund, var ju i och för sig tvungen å gå upp på toa så klart... Å sen drog karusellen i magen i gång! Hihi! Jisses vad den möblerar om där inne, men tack o lov så är h*n lugn om nätterna så jag får sova bra!!! Å det tackar jag för å hoppas att h*n fortsätter så oxå utanför magen! Hihi! I alla fall så vaknade Julia 7.45! Våran lilla sömntuta ( i alla fall i bland).. Sen var d bara å gå upp å göra sig i ordning å fixa lite frukost åt Julia... Nu sitter på jobbet å skriver lite... Blir ju säkerligen en lugn dag i dag som alla andra söndagar men jag har lite å pyssla med så dagen ska nog rulla på i alla fall!

I morgon ska jag till Barnmorskan Jihoo! Tycker det är så himla kul jag ;-)! Å lyssna på bebben å så! Å så är min barnmorska så himla trevlig å bra å prata med! Efter barnmorskan ska jag på ett mindre trevligt (men nödvändigt) ställe... Närmare bestämt TANDLÄKAREN.. Tycker det är lika bra å ha sånt gjort innan bebben kommer, hoppas verkligen att jag inte har hål men med mitt Coca cola intag så vet man ju aldrig! hmm... O efter tandläkaren ska på ännu ett tråkigt ställe... FÖRSÄKRINGSKASSAN! Hualigen! men måste ta tag i d nu så jag får nån föräldrapenning!
Efter det ska jag gå å belöna mej på Lindex.. Hehe! Måste kika på en pyjamas som jag verkligen skulle behöva, hoppas dom fått in nå mysiga + att Julia oxå skulle behöva en pyjamas, den hon har börjar hon växa ur å alla nattlinnen oxå för den delen! Men pyjamas e bäst för hon sparkar av sig täcket nästan varje natt å blir iskall om benen... Lite nya strumpor o trosor skulle oxå behövas till damen..

Ja ni! Nu ska jag göra ett ryck tänkte jag!!! Ha d bra allihopa!

Jo förrästen! Kollade ni på Svenssons svenssons i går kväll! haha! Jag tycker dom e så himla roliga!!! SKratade rätt bra! Hihi!

Vill ni läsa lite roliga grejor som e lite fönedrande för killarna då?! Fick det här på sms av svärmor häromdagen...

* Vad har män och moln gemensamt? När dom dunstar blir det en bra dag!

*Vad är en man i saltsyra? Ett löst problem!

*Vad säger en man som sitter i vattnet till midjan? Det här går över mitt förstånd!

*Vad är skillnaden mellan en man och yoghurt? I yoghurt finns det kultur!

*Vad kallas män som mist 90% av sin intelligens? Änkemän

*Varför finns män överhuvudtaget? För att vibratorn inte kan klippa gräsmattan!!!

Hahahaha!!!

Fredag!

Ja då var den här lediga dagen snart slut, går ju så himla snabbt när man är ledig! Dagen började kl 07.10 då Julia vaknade, hade ju i o för sig varit vaken lite då å då tidigare pga att jag var så himla kissnödig men bara orkade inte gå upp, snacka om å pina sig själv! Jaja! I alla fall så gick vi upp o käkade frukost, sen gjorde vi en rulltårta eftersom vi skulle få främmande av Cissi, Thea & Linn skulle komma å hälsa på... Var upp till verksan en sväng oxå före 9 för Göran hade glömt korvbröden han skulle ha till maten som dom äter kl 9... I alla fall så dök Tjejerna upp vid 9 och sen var d full fart! Jättekul med sällskap! Vi käkade lite lunch oxå! Sen gick vi ut en sväng, var lite kyligt men ändå skönt å få lite luft! Sen gick vi in å fikade lite på rulltårtan! Blev riktigt god faktiskt!  På eftermiddagen efter brudarna åkt hem var Jullan å jag upp på Boa å handlade lite, eller ganska mycket faktiskt! Sen bar d hem å laga lite kvällsmat! Blev "typ" tacos men i stället för köttfärs så hade jag strimlat fläskkött i stället som jag kryddat med tacokrydda å d e jättegott kan jag säga! Prova!!!

Just nu sitter jag framför tv med den här saken i knät, Julia ligger uppe å försöker sova, har nyss städat sitt rum hon! Var riktigt duktig som gjorde d mesta själv, hon sa till o med att jag fuskstädade... Hmm.. Tokfia! Jag fuskstädar väl aldrig ;-)

I dag kände Julia riktiga sparkar! Låg å myste lite i soffan å vädrade magen lite! Julia låg nästan på magen med huvudet å då började det röra sig rejält i magen! Var jättekul å se hennes min när det riktigt rörde sig runt där i magen! Hon blev hellycklig!

En sak till! Fick ett paket med posten av min storebror i går, han bor ju i Boden å kunde inte komma hem å gratta mej när jag fyllde så jag fick en liten försenad present å Julia den turungen fick oxå present! Jag fick 4 (!!!) olika örhängen! Jättesnygga! Tänk vilken bra smak min bror har ( eller snarare hans tjej) oxå fick jag en film.. The Legend med Will Smith! Julia fick 2 filmer Babar & Mupparnas Julsaga, en gosedjurskatt o en Blixten McQueen t-shirt! Hon var helt överlycklig! Ögonen hade glittrat mycket sa Göran när hon fick syn på paketet som hon fått på Posten, jag jobbade så d var dom som öppnade... Så i dag har hon ringt morbror å tackat! Vi får hoppas att han kommer hem snart å hälsar på! Kommer nog säkerligen komma hem när pyret i magen kikat ut!

Nä nu ska jag säga till Julia att hon nog måste ligga ner i sängen å blunda om hon ska ha en chans att somna!

Kram på er å ha en trevlig helg!

Choklad!

Finns det något godare! Tror knappt det! Förut innan jag blev med barn så var jag inte så himla förtjust i choklad, åt det i bland så klart men inte lika ofta som nu, o hur tror ni det går att jobba i en affär som har en hel del av den varan?! Mmm.. Helt rätt, ganska stort choklad intag... hehe! Åsså en sak till som jag bara måste ha! Coca cola.. En burk om dagen... Hua! Undra vad tandläkaren säger på måndag?! Ska dit då å få domen! Hihi! Man kan ju hoppas att jag inte har nå hål... Vill verkligen inte ha några, jag som aldrig haft ett hål i hela mitt liv! Så stolt över mig själv!

Nä nu ska jag fortsätta jobba lite! Kram på er!

Frukt med tandpetare!

Just nu sitter Julia å jag å kollar på Bompa å käkar fukt med tandpetare!  Har skurit upp lite olika frukter på ett fat åsså äter vid dom med tandpetare! Mkt roligare o godare än att äta "som vanligt"... Har nyss klivit upp från badet å gissa om d var skönt å bada, lite trångt bara för Julia å mej men d gick bra! Lite irriterad blev jag när vi plaskade som bäst så ringde mobilen, o jag mitt dumma nöt springer upp för å svara (kan ju vara nå viktigt) Privat nummer stod d i displayen... Hmmm... Svarade åsså är d en sån där dryg jävla försäljare som vill sälja rakhyvlar... Förstår att dom bara gör "sitt jobb" men till mej ringer dom ta me f*n jämt så jälka olägligt! Å det är grymt irriterande att försäljare börjat ringa på mobilen... På hemtelefonen är det rätt lungt för där har vi NIX... Finns d sånt å få till mobilen oxå? Nån som vet???

Nu regnar det här utanför o det är så tråkigt! Man blir så trött av det här vädret!!! Vill inte göra nå mycket alls förutom det man absolut måste! Nu i kväll blir det lungt, Göran jobbar över så d e girlpower här hemma + den där rackaren i magen som lever om som tusan! Har kört i gång en maskin med tvätt oxå så jag blir tvungen å hänga lite sånt senare! Sen e d ju IDOL! Hihi! Gillar verkligen att titta på när annat folk skämmer ut sig! Sitter å skäms åt dom jag ;-)

I morgon ska jag jobba HELA dagen! 9-19. Lite jobbigt men d brukar gå bra bara man kommer dit, sen på fredag e Julia å jag ledig å d ska bli skönt! Ska nog dona lite mera uppe i "bebisrummet" tror jag! Roligt roligt! Tvätta upp lite bebiskläder skulle oxå behöva... Sen kanske man ska börja fundera vad man ska stoppa i BB väskan... När ska man packa den då?! När gjorde ni det? Jag kommer inte i håg när jag gjorde det med julia.. Hmm.. Ska ta å köpa mej en pyjamas! Har letat på stan men inte hittat nån! Älskar pyjamas å tror att jag vill ha en sån med mej på bb! Men d kan ju vara bra å börja stoppa i lite saker i en väska nu eftersom man kommer på vad man behöver... Julia kom ju trots allt 9 dagar för tidigt så man vet ju aldrig när den här krabaten behagar kika ut...

oj vad mycket surr det blev nu, men det är ungefär sånt här som surrar i mitt huvud nu!

Nä nu ska jag mysa lite med Julia inna d e dax å natta spöket mitt!


v.33!!!

Ja ni! Nu är det "bara" 7 veckor kvar tills det är tänkt att bebisen ska komma ut! O d känns rätt långt... Vill att tiden ska gå fort u på slutet men d kommer den antagligen inte att göra! Var så mysigt i går kväll när vi skulle sova för då började h*n hicka! Å Göran kände oxå hickningarna! Stackars lite e glupsk å sväljer massa vatten för fort ;-)

Vill passa på å säga GRATTIS till Anki, Andreas & Nathalie som i går fick en son/lillebror! Den söta grabben ska heta Maximilian!!!

Nu ska jag jobba vidare, för jag sitter på jobbet nu å latar mej!!!

Ha en bra dag allihopa!

Haha vad jag e duktig!!!

Nu har jag skruvat i hop spjälsängen å så har jag bäddat den! Blev jättebra å den nya fina sängen bebisen fick av mormor o morfar är jättefin... Kanske e lite tidigt att fixa i hop den redan nu men jag hade tid å ork i dag så då fick d bli så! Här även tagit in bilstolen å kikat att den e okej så den ska oxå ställas upp i bebisrummet... Lite mysigt att ha det rummet å gå in å nypa i sakerna i bland när man längtar som värst! Inte sååå långt kvar nu! Ungefär 7 veckor!
Nä nu ska jag fixa lite matdosor till i morgon, gör det nu för om ens tund ska vi till bollnäs o uträtta lite ärenden å då blir d nog MAX mat för oss! Yummie!!!

Mmmm... Smörgåstårta!!!

Gissa vad som väntade i kylskåpet när jag kom hem då?! Jajamen!!! Smörgåstårta!!! Precis vad bebben ville ha ;-)
Stefan (eller snarare AnnCatrin, stefans mamma) tänkte på mej å skickade med en bit smörgåstårta med hem till mej eftersom jag inte var med på kalaset, å den musade jag nyss i mej å GUD va gott det var! Så nu kommer jag att sova gott i natt. Hehe!

Julias har sovit i över en timme nu, var rätt trött tror jag efter att ha lekt med Thea å Hanna i dag oxå! För dom var oxå på kalaset, Stefan är nämligen Thea, Hanna & Linns farbror! Dom hade härjat på bra sa Göran! Så kul att dom leker bra tillsammans å att Hanna tycker d e kul att leka med Thea & Julia trots att dom e 4 år yngre!

I går kväll innan jag somnade låg jag å funderade på namn på bebisen.. Vi har inget namn som vi båda gillar! Lite panik känns det som... Med Julia hade vi bara Julia som båda tyckte om så d va ju tur att hon var en tjej... Men denna gång har vi inget! Hur ska detta gå?! Vill ju ha ett namn som inte är för långt + att det ska passa tillsammans med Julia... Tycker namn tex Valter, Vilmer är fint men då sätter sig Göran helt på tvären.. Hmm... Gillar Alexander oxå men d känns lite långt... Hugo, Emil & Max gillar jag oxå å på dom e Göran inte helt anti emot i alla fall!
Tjejnamn tycker jag om Molly & Elina Men det är sååå svårt, kan komma på ett bra namn men vips så har jag glömt bort det igen.. Ingen som har nå bra namnförslag.. Har nog frågat förr men men...

Oj vad Julia lever om i sömnen... Bara dunkar i väggen däruppe! Tur att hon har brädor runt om sängen så hon inte ramlar ur... Nä nu ska jag nog ta å mumsa i mej lite chips oxå innan jag ska sova! Göttigt värre!!!

Sov gott!

Söndag!

Jaha då sitter jag här på jobbet igen å surfar! Hihi! Men i dag har jag gjort desto mer, har varit å är lungt med folk men har en del å stå i o det är jätteskönt! Ska fortsätta greja snart igen!

I går när jag åkte från jobbet så åkte jag direkt till Peter å Cissi, Göran å Julia var redan där... Vi käkade pizza å till efterrätt blev d tårta! Tjejerna lekte o hade kul! Blev ändå rätt tidig kväll, åkte hem vid 21 ( Julia hade varit vaken sen 6.15 så hon var trött), fick sitta å prata med Julia hela tiden för att hon inte skulle somna... Väl hemms så fick hon en yoghurt sen slocknade hon på 2 röda. O hon sov till kvart i 8 i morse å d var underbart kan jag säga! Julia o Göran är nog på kalas just nu dom hos Stefan! Han fyllde år i torsdags men skulle bjuda på fika i dag... Fubbigt att jag måste jobba bara... :-(

I morgon är jag ledig i alla fall o då blir d lugna gatan riktigt hemma hos oss... Ska tvätta lite.. Tänkte tvätta upp lite bebis kläder oxå... Är ju inte så många veckor kvar nu å jag har en del att göra... Bebisrummet som jag tänkt ha byrå med kläder å alla andra bebisgrejor utom spjälsängen i ser ut som en bomb skulle jag kunna säga så d behövs en uppfräshning... Hmm... Får se om jag orkar d i morgon!

Annars är d full rulle i magen... Hoppas allt e bra där inne med h*n! Ska till barnmorskan om en vecka å kolla läget! Längtar alltid till dom besöken jag!

Nä nu ska jag göra sista rycket innan jag får gå hem! Ska skylta om från Triss till LOTTO! Det ni!!!

Ha en forsatt bra söndag! Kram!

Sååå långtråkigt nu!

Ja så är det... Är på jobbet  å jag tror alla kunder sitter hemma framför tv.n eller nåt för här är dom då inte... Har varit rätt lungt nu ett tag å jag vill bara åka hem!!! Ska jobba 1½ timme till... Men d går rätt fort ändå... Mamma, pappa, morfat o min moster landade nyss i Turkiet... Inge avundsjuk alls på dom ;-) Gud va härligt säger jag! Vill oxå åka utomlands, men d lär nog inte hända än på massor av år... Är ju så skönt å komma bort ett tag å bara sola å bada å ha d bra!
Men d e ju inte billigt heller å min plånbok tillåter inte sånt just nu...
Nog gnällt!
I kväll ska vi till familjen Larsson/Borg å käka pizza med dom å d ska bli skoj! Å mumsigt oxå så klart!

Skriver säkert mer i morgon för då är det ännu lugnare än vad d är nu kan jag lova!!!

Ha d bra allihopa!!!

Undra vad d är för en filur???

Fundrear ganska mycket på vad det är för en bebis där inne, kommer h*n vara lik Julia eller helt olik... Blir liksom på nåt sätt att man tror att d kommer att komma ut en likadan som Julia men d kommer ju en helt egen individ... Har inte heller riktigt fattat att det bara är 2 månader kvar nu! I och för sig så längtar jag jättemycket o d gör G & J oxå! Men ändå är d lite skrämmande! Ska man räcka till!!!??? Vet ju att det är så å att man verkligen kan älska ett till barn lika mycket, men ändå...
En bild på en tjockis!!!
Bilden är tagen i onsdags då jag gick in i v.32

Fin bakgrund va... hehe.. till vänster våran profisoriska rullgardin (ikeafilt)

Åsså ett kort på mitt hjärta!!

Kortet är taget halv 7 i morse, färdigklädd o sitter å ritar på kontoret... Kan ju säga att hon bakom kameran inte ser lika pigg ut... hihi!


Slagit en kruka i huvudet på en inbrottstjuv!

Gäsp och gäsp igen! Trött!!! Hade egentligen sovmorgon till halv 8 i dag, men nej då! Min sötaste tjej kom in till oss vid 6.20... Men d gjorde inte värst mycket men ändå! Är ledig i dag men har massa saker som ska göra, bla arbetsförmedlingen! Ska även upp å kika på albert & herbert efter smidesljusstakar som man kan ha på väggen, Anki tipsade mej om att d finns sånt där... Är inte upp dit så ofta, men i dag ska jag dit i alla fall!

Just ja! Grattis till min kusin Anna och hennes pojkvän Andreas som fick en liten dotter i går förmiddag! Pappa ringde i går kväll å berättade ( hans bror är Annas pappa), å pappa var rätt nöjd att flickan fötts på hans födelsedag!

I alla fall så har jag drömt massa tok i natt! Bla att vi hade en inbrottstjuv inne hos oss i natt å att jag tog en kruka å slängde i huvet på tjuven å den försvann, vaknade till sen å var kissnödig å var tvungen å gå upp, å var lite kvar i drömmen fortfarnde så d var lite läskigt! Sen drömde jag att jag fått världens bristning under magen! Såg ut som ett sår nästan, det drömde jag säkert bara för att Anki o jag pratade om bristningar i går, å jag e sååå lycklig att jag inte har nå bristningar(än), fick inga med Julia heller... Troligtvis så har jag klarat mig bara för jag hade så slapp hud redan innan! Hahaha!!!

I går var vi å hälsade på hemma hos Anki & Nathalie ( pappa Andreas bor där oxå ;-) ) o d var jättekul, tjejerna lekte å vi pratade!!! Vi var på MAx å käkade lunch å d var ju gott som vanligt! Tack för i går brudar!!

I morgon e d jobb som gäller, lika på söndag! I mo rgonkväll ska vi till Peter & cissi o tjejerna i Fly och gratta Linn i feterskott, har inte blivit att vi varit dit, mest på grund av att dom varit sjuka hela högen! Men i morrrn ska d bli av å vi ska käka pizza tillsammans! Mums!! Åsså blir d en massa lek för tjejerna!

Nä nu ska jag få på mej lite kläder å överge den skööönaa morgonrocken!

Kram på er!


Grattis Pappa/Morfar!!!

I dag fyller världens bästa pappa och morfar år! Han fyller 57!  Julia älskar verkligen sin morfar som nästan gör allt hon ber om ;-) Som en morfar ska vara med andra ord! Hihi!!!! Nu senast i helgen så var du ute å cyklade, eller Julia cyklade o morfar sprang bakom antar jag... Hehe! Var på en lekpark o lekte lite oxå! Sånt som Julia verkligen älskar!
Sen ställer pappa upp på (nästan) allt! Skulle man få punka på bilen mitt i natten nån stans i ingenstans så vet man kan ringa honom o att han skulle komma åhjälpa en på en gång! Brukar även ställa upp som barnvakt lite titt som tätt... En gång tog han ledigt halva dagen från sitt jobb i valbo o åkte upp hit (10mil) bara för att passa Julia några timmar för att jag skulle på arbetförmedlingen! Det uppskattas verkligen jättemycket!! Det är synd att dom bor ända nere i ockelbo , skulle vilja ha mamma å pappa närmare oss!!! Men men, man kan inte få allt här i livet! Nogskrytet om Morfar!!!
Här kommer en bild!

Julia å morfar är sjörövare med smörknivar som svärd!!!

En till som fyller år i dag är Stefan!!! Grattis!!! Han fyller 33 år om jag inte har hel fel!!!

Nu ska jag förska få lite ordning här hemma innan Julia å jag ska åka till bollnäs å träffa Nathalie & Anki! Vi ska käka lite lunch på MAX! Mumsigt värre!!!

Ha en bra dag allihopa!

Måste nog börja inse nu....

... att jag inte orkar så mycket som jag gjort förut.... HAr gjort d mesta som jag ville få gjort i dag o jag e helt färdig... Phu... Kom nyss hem från hällboboa där Jullan å jag handlade lite å nu har jag satt på potatis på spisen, ska kokas för jag ska tärna den sen å göra hemgjord pytt i panna i kväll tänkte jag, men helst skulle jag vilja gå å sova! Har sovit rätt bra i natt men känner mig överkörd ändå! Blir nog en lugn kväll så jag orkar med att jobba i morgon! Sen e jag ledig på torsdag o fredag, men på fredag ska jag ner till bollnäs för att jag ska på arbetsförmedlingen... Suck, alltid är d nåt som ska göras... Nä nu ska jag nog lägga mej med Julia i soffan å dega ett tag i alla fall, har nyss smällt i mej en hembakad macka med smör o ost! Riktigt mumsigt kan jag säga!!!


Visst har den vuxit lite på nåra veckor!!?? Ovan i vecka 23

O detta kort i vecka 31...

Soppavälling...

Ja ni! Vet ni va d e?? Julia har kommit i ett bebisstadium nu ett tag! Å vi låter henne hållas... Tror det är en liten reaktion på bebisen som ska komma... I alla fall så har hon ju slutat med välling för ganska länge sen, så nu vill hon ha varm nyponsoppa i nappflaska, och ja jag vet att det inte är så värst nyttigt med att dricka sånt i flaska men tror d går över snart, sen så är det inte varje dag! Men d e ju mycket c-vitamin i det i alla fall! Sen så är hon liten bebis som kryper runt o skriker i bland...

I dag e vi lediga Jullan å jag å vad ska vi göra då???

* Baka bröd
*röja lite
*Ställa in disk i diskmaskinen
*Rensa både Julias å min garderob
*handla lite
 
Hoppas jag orkar göra något av detta i alla fall.. Jag vet hur d brukar sluta... Just nu regnar det rätt rejält här utanför... Suck! Hoppas d blir uppehåll lite i dag i alla fall så man kan gå ut å få lite luft!


Julia i Jimmys hamock i somras! Poppar cdskivor!


Julia å Thea har klätt ut sig lite! Thea ser ut som en sigenare i den kjolen ;-) Hur söta som helst!!!


Prinsessan Linn... Hanna Vill inte va med på kort...

Julia åker på sin "vattenmatta"... Hur kul som helst!

Kallt var det kan jag säga... Kunde bara ha kallvatten som kom direkt från vår brunn...
Göran åkte oxå men det fick jag inte med på kort för då låg jag å vred mig av
skratt på gräsmattan! Hihi! Såg bra kul ut! Tur att man e gravid så man slipper
såna där saker...

RSS 2.0