Livet är bra härligT!!!!

Solen, skiner, jag är ledig (dock bara i dag, sem om 1 vecka) och i dag ska jag & barnen åka hem till mamma & pappa över dagen!!! Semestern är inom räckhåll å jag LÄNGTAR!!!!

Blir dock inget långt inlägg från mej men allt är bra här i Rehn-Larses å det finns sååå mycket annat att göra & som jag vill göra än å blogga för tillfället, så denna sommar blir det nog inte många inlägg från min sida... Om jag inte får nåt ryck å kommer i gång igen då...

Min älskade Lillebror Rickard fyller 23 år i dag! En av anledningarna till att vi¨åker ner till Ockelbo i dag!!!


Rickard & Hugo i fjol sommar!

Ha en riktigt underbar dag mina vänner!!!!!


Sjung om studentens lyckliga dagar!!!

I dag är det en hel hög med studenter som går/springer ut i livet efter en himla massa dagar/år i skolan.. För 10 års sedan var det lilla jag som gick ut! Fy sjutton vad dem här åren gått fort, men samtidigt har det ju hänt så himla mycket under åren! Men i bland önskar man sig tillbaka till den tiden när man knappt hade några bekymmer alls ;) Nä nu ska jag inte bli sentimental! I love my life! I alla fall det mesta i mitt liv, visst finns det lite jag skulle vilja ändra på men i det stora hela är jag nöjd!!! I alla fall så har vi en alldeles egen student att fira i dag! Micke!!! Julia & Hugos farbror!!!

Tror inte att vi åker ner på stan något utan vi firar honom i kväll i stället!!!

I dag blir en lugn dag! Är sjukt trött efter att ha lagt mej alldeles för sent i går å så bestämde sig Mini för att vakna sjukt tidigt i morse... Blääää!!! Har redan hunnit varit ner till kilafors å handlat o nu ligger H i sin säng å ska sova middag!

I går hade vi finfrämmande från Ockelbo här! Sofia, Moa & Edwin kom å hälsade på! Jättemysigt hade vi! Fick finfrämmande av Reaxer oxå mitt i alltihopa! Dem kom å tömde "bajsbrunnen"...Haha!!!

Kan säga att det var svårt att få alla 4 barnen att titta in i kameran samtidigt ;)

Jag & Cicci ( svägerskan... Heter det så?!) har blivit jätteduktiga å är ute å går en par gånger i veckan! Riktigt skönt å välbehövligt för mina bilringar runt magen ;)
Å under våra promenader så har vi bestämt att vi ska ut på en mini semester i hop ( ja gubbarna å barnen får oxå följa med)... Vi har bokat stuga på sollerön så ligger i Dalarna! Ska bli skitmysigt! Blir bara över en helg men det räcker utmärkt för oss!!!

Sen så ska jag, Julia, mamma & pappa bila upp till BJörn ( storebror) & Jossan i Boden i sommar! Ska bli jättekul å se hur dem bor... Jag har aldrig varit dit till dem förr!!!

Nä nu blir det lite röj i köket medans vilden sover!


Julia tyckte det var kallt att äta isglass så då åkte fingervantarna på ;)

Åsså nappälskaren Hugo ;)


Härliga helg!

Ser ut å bli bra väder i dag med! Lite mera moln på himlen men vad gör det?! Bara det är uppehåll å skapligt varmt!!! I går var vi ute å donade hela dagen nästan! Sååå härligt!
Gjorde även 2 smörgås tårtor som jag hade beställning på... Lite tråkigt att jag inte fick äta själv bara ;)

Nä nu är det dax för lite frukost här tror jag!

Ha en bra dag!!!!


RSS 2.0