Nu så...

Nu har vi piggat på oss... Gick ganska snabbt över... Jag var dålig på lördagen... Men hade piggat på mej skapligt till lördagkväll så jag fick i mig 2 kokta med bröd. Julia kräktes vid ett tillfälle på söndagen. Sen var det full rulle på henne hela dagen. Åt mat och var allmänt pigg... Hugo kräktes en gång i natten till i går, men det var alldeles efte han ätit välling så det kan lika gärna vara en rap som fick med sig välling upp, var liksom ingen kaskadkräka precis... Göran har varit lite kass i magen men annars har han klarat sig... Än så länge i alla fall! Hatar verkligen magsjuka! Fy fanken!!!

I dag ska Julia till tandläkaren, hoppas de ser bra ut... Är lite nervös... Hua! Vill verkligen inte att det ska vara några hål...

En lite sorglig sak jag kom på nu i morse är att min mormor skulle ha fyllt 69år i dag om hon fått leva... Men hon lämnade oss på tok för tidigt för lite drygt 7 år sedan... Jävla cancer!!! Hon var verkligen sååå himla pigg o alert å på bara nån månad så var det över, gick så himla fort å såå jobbigt att se. Kan bli så förbannad så här i efterhand att hon inte fick leva längre. Ville ju att hon skulle få träffa sina barnbarnsbarn ( hon har 3 st nu och ett fjärde på väg). Hon hade älskat att vara barnvakt åt dem! Fan va livet är orättvist i bland! Usch!!!

Ska försöka baka lite i dag! Är en liten grabb som fyller 1 år på lördag! Fattar ni?! MIN lilla bebis ska bli 1 år! Detta år har gått sjukt fort.. Hänger inte med! Och han är alldeles för go våran lilla pojk! Älskar allt som brummar, låter och har 4 hjul ;) Ett rejält humör har han fått oxå, säger verkligen till om det inte blir riktigt som han vill. Sover riktigt bra om nätterna och äter oxå bra, vill bara ha våran mat, barnmats burkar ratar han direkt! Ska på BVC i moegon, då blir det både läkarbesök, spruta & vägning & mätning! Nästa vecka blir det inskolning för hela slanten. Ska även i väg å fotografera våra juveler på torsdag eftermiddag på Wåhlstedt!

Nä, nu ska jag gå ner å koka lite gröt till ungarna!

Ha en bra dag!



Kommentarer
Postat av: Frida

ja... det är obeskrivligt vad orättvist det är! Hon var verkligen den sista man tänkte på med ordet sjuk, de passade inte alls ihop!



Men visst är väl Hugo lite lik morbror Rikard på den bilden?!! =)

2009-11-03 @ 09:14:51
URL: http://fridahelin.blogg.se/
Postat av: kusin emma

Ja usch för cancer =( allt gick alldeles för fort och hela familjen liksom föll isär lite efteråt. Märkligt hur det kan vara att en person kan hålla samman så mycket som hon gjorde.



Helt sjukt att Hugo redan blir ett år! Tycker det var alldeles nyss som vi satt och höll en nästan ny liten bebis i famnen =) Fast jag tycker det var nyss som jag och faster Monica hälsade på en nästan ny liten Julia också =P



Massor med kramar

2009-11-03 @ 10:46:14
URL: http://allthelittleflowers.blogg.se/
Postat av: Linda F

<3

2009-11-03 @ 21:03:11
Postat av: Kaisa

Jag beställde från http://hikmet.se! :)

2009-11-04 @ 09:20:03
URL: http://kaisasturesson.blogg.se/
Postat av: Kaisa

http://hikmet.se <-- förra länken fungerade inte för att jag råkade skriva ett utropstecken också :P

2009-11-04 @ 09:22:41
URL: http://kaisasturesson.blogg.se/
Postat av: carina

Maila mig din mailadress så skickar jag lösen till dig :-)

2009-11-04 @ 20:48:51
URL: http://cnordgrens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0