Ultraljud å Vårruset!

I förra inälgget skrev jag att Jullan hade feber å att jag trodde att vattkopporna var på väg, men inga vattkoppor har vi sett ännu o febern har försvunnit, men hon e rätt tjock i halsen, så hon ska vara hemma resten av veckan. Just nu är hon hemma hos mormor  härjar o i tisdags var hon med farmor! Himla tur att man har dom som kan hjälpa till...

I tisdags var d dax för ultraljud å d va ju jättespännande! På vägen dit undrade Julia om dom skulle skära upp min mage å titta på bebisen, men riktigt så var d ju inte. Hon tyckte det var rätt spännande i alla fall 3 min, sen så kikade hon runt i rummet i stället! Bebben mådde i alla fall bra å jag vart framflyttad 6 dagar till 4 november. Vi frågade barnmorskan om hon kunde se vad d var för kön på lillan/lillen men den läg med benen i kors så d var omöjligt. Men d blir kul med en överraskning oxå. Nu har jag inte tid till barnmorskan förrän i sllutet på Juli känns ju som en evighet dit men vips så är man väl där oxå! Vi fick med oss 4 bilder hem på vår lilla filur i alla fall!

I går så jobbade jag i Alfta å Göran fick vara hemma med Julia. På kvällen så drog vi (6 tjejer från Alfta Wärdshus) till vårruset i Gävle! Vi gick hela vägen, en tjej till av oss var oxå gravid så d blev lungt! Jag var rätt slut efterråt, hade himla ont i ryggen i ischias ajaj, jag har väl aöldrig haft problem med att gå 5 km förr, men nu... VAr rätt trött. o jag känner av i ryggen rätt mkt i dag oxå! Men men, bara att bita i hop!

Är på jobbet nu å ska försöka göra nån nytta! I helgen blir d lungt! Ska till Görans kusin Jimmy på lördagkväll o grilla! Ska bli gott o mysigt, kanske kikar vi på eurovision festivalen oxå, Jimmy tyckte det lät bra men Göran var mindre förtjust...Hihi!

HAve a nice day!

Kommentarer
Postat av: Anna

Å vad jag längtar tills vi får se våran lilla på skärmen och i verkligheten. vill dit nu, har inte tålamod att vänta så länge VILL NU!!! haha. Hoppas att ishjasen släpper.

2008-05-22 @ 18:34:07
URL: http://bhugulliver.blogspot.com
Postat av: Maria

Ja, det kommer bli en upplevelse att bli "Fru" i sommar. Vi hade ju egentligen tänkt gifta oss tidigare, men jag ville inte heller gifta mig med en "boll" på magen. Så då får vi slå till nu istället. Döper Savannah samtidigt så slår vi två flugor i en smäll. Och några kilon till ska jag nog lyckas bli av med innan 27/7. Fast hur man ska få bort den här eländiga magen vet jag fasiken inte.
/M

2008-05-29 @ 10:46:30
URL: http://www.familjenlinden.se/wp
Postat av: Anki

Du är inte klok som springer vårruset frivilligt! :) jag orkar knappt gå på stan jag. :) haha. Skönt att allt såg bra ut på ul. Ha en bra dag i sommarvärmen! Kram

2008-05-29 @ 11:23:06
Postat av: Anki

ja akupunktur kan du få gratis på mvc. tyvärr hjälpte inte det på mej och jag vet inte vad jag kan göra annat än att vila.. har tokont i fogarna ibland.. men men. det är ju snart över det här och man får passa på att njuta av allt som är bra. det är ju min sista graviditet (skulle jag tro) så då kan man inte bara gå och klaga hela tiden. :) ha en bra helg! kram

2008-05-30 @ 08:25:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0