Borde sova nu...

men det är ju nu det är så himla skönt å sitta uppe... Barnen sover sen länge å även Göran sover å huset är så tyst!!! I alla fall i ca 4 timmar till! Då borde Junior vakna för lite käk. Han är så duktig nu! Somnar runt 19 o sover till 3 tiden, äter, somnar om å sen sover han till halv 7! Sååå skönt... Men bara för att jag skriver så nu så blir det väl inte så i natt! Känns bra att man börjar få in lite rutiner!!! Börjar få lite ordning på Hugos rum oxå! Fått två madrasser av min morfar så nu ska jag fixa en lite myshörna där inne! Så man kan vara där lite å leka å mysa med båda barnen! Julias rum är livsfara för Hugo med alla dessa små grejor!  Nä nu måste jag nog sova fast jag helst inte vill ;-) Är ju så kul å surfa runt!

Mina gobitar! G & J gör marsipangodis! Å Hugo tittar på!!!

Kommentarer
Postat av: Frida

Ja men visst är de skönt att sitta uppe på kvällarna:) Ja kan sitta uppe hur länge som helst!

Go natt å kram!

2009-03-17 @ 23:21:49
URL: http://fridaforsblom.blogg.se/
Postat av: Nina

Jag har börjat sitta uppe efter mitt i natten målet... Lite korkat det går nog över snart =) Hoppas Hugo fortsätter med sina rutiner fast du berömde dem! Kram å hoppas ni sover gott!

2009-03-18 @ 02:29:19
URL: http://ninaihallbo.blogg.se/
Postat av: Anki

Vad skönt att han sover bra! Här är det som vanligt.. men idag har jag gjort något som jag aldrig trodde jag skulle våga. :) Och jag fattar inte att jag inte gjort det tidigare. :) Läs min blogg. ;) Kram

2009-03-18 @ 09:14:33
URL: http://ankiengelbrektsson.blogspot.com
Postat av: Emma

sån där bumbo har ja kvar som vi hade åt elton, verkligen superlämpliga! :-)

Jasså, själv så tror ja på en pojke men de vore himla roligt me en av varje :-) Lär ju förhoppningsvis visa sig snart nog :-)

2009-03-18 @ 10:34:47
URL: http://hansson-linden.se/WP

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0