Julia!

Skriver hela tiden om när Hugo varit på BVC och hur mycket han väger och hur lång han är osv... Men i Torsdags var ju min stora tjej på BVC för antagligen sista gången... Sen blir det ju skolsyster som har hand om sånt!

Allt såg i alla fall jättebra ut och hon kan allt man ska kunna vid den åldern... Hon hoppade på ett ben, räknade, ritade en fin teckning till Annelie, berättade lite om sina kompisar osv... Vägde sig gjorde hon oxå å vågen stannade på 25kg, kanske låter mkt men hon har alltid varit tung, det vet ni som sett henne som liten och nu börjar hon bli lång å smalare. Våran fina Julia. Och en lång brutta har vi 115cm lång! Hon följer sin kurva som är den över normal kurvan. Sprutan tog hon utan problem! Har varit lite röd och svullen runt sticket i dag men ingen feber! Tur det!


Nu ska jag sova! Blir en lååång dag i morgon!


Kommentarer
Postat av: Emma

Jisses vilken stortjej hon börjar bli! Dags för skolsyster snart och långt över metern lång =) Söt som sin mamma är hon också ;-)



Vi är fortfarande intresserade av Hugos overall om vi får köpa/låna den, vi har en overall men tänker att det kan vara bra att ha två i fall att det sker en olycka.. Jag ringer dig nästa gång vi ska uppåt!



Kramar kusinen

2009-10-10 @ 11:20:14
URL: http://allthelittleflowers.blogg.se/
Postat av: Frida

oj va söt hon är! =) Hoppas allt är bra med familjen! kram kram

2009-10-10 @ 13:49:01
URL: http://fridahelin.blogg.se/
Postat av: Linda

Tack =)

2009-10-12 @ 09:33:00
URL: http://lindbergmasalin.blogg.se/
Postat av: Nina

Gooo tjejen!

2009-10-12 @ 18:19:18
URL: http://ninaihallbo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0