God morgon!

Känner mig riktigt pigg i dag å det är så härligt! Hoppas piggheten håller i sig hela dagen!!! Ska väl inte göra så värst mycket i dag... Plocka lite, koka sylt & bara ta´t lungt känns det som. Ska jobba i helgen, låter värre än vad det är hihi. På lördagen blir det 6 timmar å på söndag blir det 5. Men ska bli skönt å jobba igen faktiskt! Gick riktigt bra sist åsså är det kul att komma hemifrån å träffa lite folk och prata lite med mina tanter å farbröder på kiosken!

Hugo var helt tokig i går kväll... Han somnade som vanligt vid 19.30 typ efter att ha ätit välling. Vaknade vid 21.30 ( mitt i lyxfällan, attans) och var helt otröstlig, tog tillslut ner honom till oss med det hjälpte inte... Efter en kvart typ gjorde jag välling och gick upp å la honom i vår säng, han slukade den å somnade snällt om. Fattar INGENTING!!! Skithungrig efter 2 timmar?! Brukar han ju aldrig vara... Man blir då aldrig klok på barnen! Å sen har han sovit hela natten ( dock i vår säng men ändå). Får han för lite mat på dan eller?! Äter gröt på morgonen, lunch alltså riktig mat och frukt till efterrätt, likandant till middag och sen välling innan läggdags... Vad tror ni?! Eller så är det tänderna som spökar å han fick tröst och lugn av vällingen å på så sätt somnade han om... Jaja, förblir nog ett mysterium ;)

Nu en bild på mina sötisar...


Å just ja!!!
GRATTIS PAPPA/MORFAR!!!

Han är på Kreta just nu den lyckosten!!! Men det blir nog ett grattis samtal till honom i dag!


Kommentarer
Postat av: Cissi

Så söt han är i ap pyamasen=)

Krams

2009-09-04 @ 07:34:10
URL: http://cillaz.blogg.se/
Postat av: Mari

Vilken fin blogg desingne :D! hoppas att du är hel nöjd:D..

Så där kan natalie bli med som igår när ja lagt henne så krångla hon efter 1.5h så brukar hon inte vara, tror inte de är för lite mat utan är nog tänder för natalie vägrar ha napp nu ibland slänger iväg den o skriker hysteriskt så tänder tror ja de kan va...



Nä dags att hoppa ur morgonrocken o göra nån nytta kram kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0