Lilla Julafton!

Har fått 2 roliga sms! Det ena fick jag i går kväll som sa att mitt paket från Jotex har kommit! Har beställt en skohylla och 2 fönsterlampor som ska hänga i köksfönstren! Dem som redan står där måste plockas bort. Det är såna där som står på fönsterbrädet med en rätt stor smidesfot. Hugo har redan haft ner en utav dem en gång och jag vill inte att han ska få en i huvet, rätt tunga grejor! Så det ska bli kul att hänga upp dem i morgon!
Å i dag fick jag sms från skopunkten, har beställt 2 par skor till mej & ett par till Julia!
Så dem ska jag upp till bollnäs å hämta i morgon! Spännande spännande! Har aldrig besällt skor på nätet förr! Det var tag 3 betala för 2, så Julias fick jag gratis!



Dem 2 första är mina skor... Rätt lika men den första är varmfodrad! Vill ha enkla skor som man kan promenera i och inte klack för det klarar jag inte av ;) Julias tyckte jag var riktigt fina oxå! Perfekt i vinter till kjol & klänning!


ZoomaOch så här ser lamporna ut, enkla å fina tycker jag
Å så här ser "skohyllan" ut. Heter egentligen höjdförvaring men tror den funkar lika bra som skohylla, vi har letat som fan efter en skohylla som passar in i vår minihall och den här har rätt mått i alla fall. Kostade 299:- men jag hade 50% på valfri vara så då blev d ju genast billigare!

Nä, nu ska jag göra ett sista ryck innan jag får åka hemåt!


Kommentarer
Postat av: cissi

Du bara fyndar och fyndar som vanligt!=) jag vill oxå ha dom där första skorna! var ju faktiskt jag som hitta dom först så igentligen är du skylldig mig ett par;-) hihihi

Krams

2009-09-09 @ 20:14:04
URL: http://cillaz.blogg.se/
Postat av: Nina

Åhh så mycket fint du fått tag i.



Jag har aldrig vågat beställa skor på internet... Men de är alltid så fina - tyvärr vet man ju inte hur de sitter. Hoppas era passar!!



Kram kram

2009-09-09 @ 23:13:44
URL: http://ninaihallbo.blogg.se/
Postat av: Cicci

Snygga skor, alla tre! Kram

2009-09-10 @ 06:57:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0