Lördag!!!

Äntligen helg! Men ack så fort den går! I går när jag kom hem från jobbet var det sååå skönt att bara sätta sig i soffan å bara vara!!! Har varit så mycket på sistone nu! Båda ungarna har varit riktigt sjuka å fått medicin & även jag var riktigt klen ett tag! Blä! Men vad det verkar så är vi friska nu! Hoppas hoppas! Varken vill eller orkar några mer sjukdomar nu! Har även sovit riktigt gott i natt, bäddade rent i sängen i går och det finns nog nästan inget som är bättre än det! Hugo vaknade 1 gång så han fick komma till oss, åt lite välling sen somnade han om! Sen så drog vi oss lääänge i morse! Skönt! Dagen i dag har varit lugn! Julia ville inviga sina skridskor i dag så vi åkte upp till Stenvallen å hon fick prova. Det gick riktigt bra, har en envis å duktig dotter :) ! Synd bara att det var så grönjäkla kallt! Blev inte kvar där länge alls! Åkte hem å grillade korv i quick grillen å mös framför brasan!
Nu sover barnen å det är riktigt lungt å skönt!
Är verkligen full rulle på minstingen nu! Han är varken still eller tyst en sekund av sin vakna tid! Helt galen men sååå glad hela tiden! Han har sån energi så man blir anfådd bara av att titta på honom ;) Julia var så mycket lugnare i ett års åldern än vad Hugo är nu! Phu! Men han är sååå himla go! Å ett humör har han oxå! Får han inte som han vill så lägger han sig på golvet å surar... I typ 3 sekunder sen är det full fart å stora leendet igen! Å storasyster tycker det är jättekul att reta lillebror! Syskonkärlek på hööög nivå ;) Men det är väl så det ska vara antar jag!

Nä nu ska jag nog krypa ner i sängen å sova tror jag! Har lite att dona med i morgon! Ska städa lite å baka nå gott för i morgonkväll kl 16.30 är det ljusparty här hemma! Nån som vill komma så är ni hjärtligt välkomna!!!!


Kommentarer
Postat av: Nina

Hej!

Vi tyckte det var lite ör kallt för skridskoåkningen så vi åkte till arbrå och bada i stället =)

Var trevligt att ses i torsdags, så tråkigt att det inte blir oftare, men hur tusan ska man få tiden att räcka till!?



Kram

2010-02-01 @ 10:41:28
URL: http://ninaihallbo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0