Lördag!

Händer inte mycket här i stugan för tillfället! Det blev ingen ockelboresa i helgen, Julia fick ju feber i torsdags, så hon blev hemma! Mamma kom upp på torsdagkväll o sen åkte hon tåget hem igen mitt på dan i går, hon han mysa lite med sina barnbarn i alla fall, sen så lyckades hon få Hugo å skratta riktigt för förat gången oxå, så då var hon ju extranöjd! Gon ser nog bra roligt ut min mamma ;-)

Nu är Jullan feberfri i alla fall men hon har hosta å är inte riktigt 100 tror jag! Så vår helg blir lugn! Hugo ligger å gnölar i sin säng nu! Vill ha sällskap tror jag!
I morse bajsade Hugo i alla fall! Han har hållt uppe i 9 dagar den rackarn!!! Men nu kom  det ett rejält lass till mammas stora glädje!

Å vilken rolig bloggläsning d blev ;-)

Ha d bra allihopa! Å rösta på HANNA i kväll!

Kommentarer
Postat av: Anki

Hoppas att du också slänger iväg ett par röster! :) Blir väl en 8-10 st från mej! :) Ha en bra helg! Kram

2009-01-24 @ 15:43:44
URL: http://ankiengelbrektsson.blogspot.com
Postat av: Maria

Ingen fara. Jag tror hon fick nåt av morsan. Hon ligger också sjuk. Men nu verkar det ha gått över i alla fall. Hade feber i natt men imorse var det borta och har inte kommit tillbaka idag. Så det var nog bara nå övergående.



/M

2009-01-24 @ 19:25:13
URL: http://www.familjenlinden.se/wp
Postat av: Frida

Jo de gick bra...på vägen ner så hade det inte börjat snöa än. Och hem så var de ju plogat ända tills vi kom till Kilafors, så då var vi nästan hemma:)

Men shit vilket väder vi har nu! De blir en rikig vinter igen:)

HA en bra dag!

2009-01-25 @ 09:36:15
URL: http://fridaforsblom.blogg.se/
Postat av: Carro

japp, han börjar bli stor nu. vi ska i väg på 6-månaderskontroll den 6:e så då får man se hur mkt han väger o så :) Går de bra med hugo o så? :)

Kram

2009-01-26 @ 07:41:58
URL: http://carolinanorgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0