Tisdag!

I dag var det satans kallt ute.. -22 grader, då har man inte så värst stor lust å sticka ut näsan, tur att Julia är ledig i dag så vi slapp på med kläder å i väg i morse. Var i alla fall tvungen att gå ut i vedboden å hämta i ved så vi kan elda i alla fall.

Nu i morse bestämde sig Hugo för att bajsa i alla fall! LYCKA! Han hade inte bajsat sen förra måndagen, alltså 8 dagar. Tycker det är lite jobbigt när han ska hålla sig så länge, får för mej att varje gång han är gnällig o grinig så tror jag att det är för att han inte bajsat på så länge... Men nu är det lungt ett tag i alla fall. Får väl se hur länge han håller sig efter dagens lass... 9 dagar är rekordet. Nån mer som varit med om att sin bebis hållt sig så länge??? Nog om bajsprat!

I går var jag o Hugo upp till Anki & Maxen å hälsade på. Det var meningen att vi skulle ut å promenera, men i Bollnäs var det 19 grader kallt så det blev inge av med det, det konstiga var att i Hällbo var det bara minus 9 på morgonen kl 7.30. Men när göran gick upp kl 6.30 var det 22 minus. Mysko! Så nån promenad blev det inte, men jag blev bjuden på mumsig lunch! Tacopaj o sallad! Mums!

Nu har klockan hunnit bli snart halv 14. Har hållt på å skrivit på det här inlägget sen i morse o nu har vi vågat oss ut en sväng. Tog lite fika med oss å bäddade ner Hugo i vagnen o Julia tog sparken åsså gick/sparkade vi upp till verkstan å åkte lite stjärtlapp. Graderna hade blivit lite varmare o nu är det bara minus 10 grader. Satt mej på sparken i solen medans julia klättrade i snöhögarna å vilka vårkänslor det kom!!! Solen värmde inte så där jättemycket men det var bra härligt ändå! Gud vad jag längtar till sommaren när man slipper alla dessa kläder å kan vara ute mycket mera!!! Älskar att vara ute å älskar våren o sommaren här i Hällbo!!!! ÅÅÅÅÅ SOMMAR NU!!! TACK!!!

Nä nu ska jag hänga tvätt!!!

Lite sommarminnen...

Leksandsommarland i Juli

Bad i lillvik

Å så här såg Hugo ut i sommras!!! Söt va?? ;-)

Kommentarer
Postat av: Cissi

Jag håller med SOMMAR NUUUUUUUU!!

2009-02-10 @ 14:10:33
URL: http://cillaz.blogg.se/
Postat av: Emma

Håller me ja också.. gu va härligt de ser ut med sommar!!! :-)

2009-02-10 @ 18:03:32
URL: http://hansson-linden.se/WP
Postat av: Carro

vincent är lite dålig på att sköta magen oxå. rekordet på att inte bajsa va på 2 veckor, men de va tydligen normalt. Men de kan bero på all medicin han har ätit oxå. Han äter pencillin fortfarande och de är inte så bra för magen, men plommompuré är bra iaf :)

2009-02-10 @ 22:04:48
URL: http://carolinanorgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0