Otroligt...

Båda barnen sover å klockan är bara kvart i 20... Hmm... För bra för att hålla antagligen... Återstår å se om H sover för natten nu?! Han har varit jätteskrikig å gnällig några kvällar nu å inget har dugit. Så nu testade vi att lägga honom i sängen vid samma tid som Julia ( runt 19). Han har varit uppe längre  förut o bara sovit en liten stund i vagnen runt 19 i stället, men det verkar som om han vill sova för natten vid den tiden i stället. I fredags somnade han uslagen efter 1.5 tim skrik i vagnen o sen bar jag upp honom o han fortsatte att sova... Så det är nog sängen han vill ha ;-) Såå svårt å veta hur dom tänker å vill dom små liven ;-) 

Blev ingen 30 års fest i går för oss... Mest på grund av att H varit sååå bökig på kvällen å sen så har G blivit förkyld, å ni vet ju hur killarna är då ;-) Ingenting mot för att föda barn vet ni ;-)
Mamma å pappa kom upp i alla fall ( dom skulle ju vara barnvakt åt J när vi skulle på fest) å dom hade med sig pizza! Mums!
Sen så var vi ju på Me&I party i går med! Jättefina kläder men min plånbok tillåter inte nå sånt just nu! Vi har ju dop nästa helg å det blir ju inte gratis...

I dag har vi varit å hälsat på farfar som kom hem från Thailand i går ( har varit borta 1 mån), så det var kul å se honom igen! Fick lite fina presenter. Julia fick en ursnygg jeansklänning!! Blev rikitgt avis! Skulle oxå kunna tänka mej nåt liknande! Ni får se kort sen nån dag! Hon fick även en till klänning! Hugo fick shorts o t-shirt! Perfekt till sommaren med Spiderman på! Urgulligt!
Göran fick Wiskey o jag fick en liten presentask med ljus å nå rökelser! Lutkade rikitgt gott!
Fick höra en jätterolig nyhet i dag oxå!!! Berättar mer sen ;-)

Nu ska jag gå ner å vara lite trevlig med gubben!

Kram på er!!!

Kommentarer
Postat av: Carina

Blev jag ju lite nyfiken vad den roliga nyheten är;-)

2009-02-16 @ 15:15:56
URL: http://cnordgrens.blogg.se/
Postat av: Mari

Hejsan! läste att ni är sjuka ni med, suckar casper hinner lagomt tillbax till dagis sen är vi sjuka igen är så trött på det nu o de är ju jag o barnen som åker på det hela tiden. Du har du nå kläningar/tunikor till salu i strl 80 o uppåt som du vill bli av med?? ha de bra kram

2009-02-16 @ 22:11:51
URL: http://marr84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0