Flaska!

Varit på Bvc i dag å fått bekräftat det jag anat... Min lilla bebis får inte tillräckligt med mat. Han hade bara gått upp 150gram på 2 veckor å det är inte likt honom, han har tidigare gått upp ca 500 gram på 2 veckor. Så nu var det dax å börja ge lite tillägg! Känns faktiskt skönt så kanske han blir lite nöjdare å inte snuttar hela nätterna! + att han kanske börjar bajsa som han ska oxå! har inte bajsat sen förra tisdagen, Annelie ( bvc sköterskan) trodde att han gjorde av med allt han fick å därför blev det inget över till bajs typ. Så efter bvc drog jag å Hugo å köpte flaska å ersättning, skulle även börja ge lite gröt så det inhandlades oxå! Sen drog vi hemåt å kokade flaskan sen fick han prova lite ersättnig, o gissa om han gillade det! Slurp så hade han slukat 60ml. Å mer ville han ha, men då fick det bli tutten i stället! Ska bara ge han lite till å börja med å se hur magen reagerar. Fick även 60ml nu i kväll ( göran gav honom) o det gick med buller å bång det med! Känns så skönt att han tar flaskan utan protest! Ska försöka fortsätta amma oxå men vi får se hur det blir, tar det som det kommer!

Annars är allt bra här, Jullan har lite ont i halsen å utnyttjar det riktigt bra så hon får i sig nån galss per dag ;-) vet inte om det är så farligt egentligen!

I morrn ska det inhandlas ingredienser till smörgåstårtorna som vi ska ha till dopet! Mums! Ska bli kul med dop fast det är så mycket som ska fixas innan! Tur att mamma å svärmor hjälper till! Ska ta en sväng på max oxå i morrn, länge sen vi käkade där. Julia sa i söndags att hon ville käka krabburgare på max, hihi... Tror att min dotter ser liiite för mycket på svampbob fyrkant.. Eller vad tror ni?!

Nä nu ska jag surfa runt lite innan det blir sängen! Å hoppas på att det blir en skapligt bra natt!

 

Just ja!!! Hemlisen som jag hade tidigare är att Julia & Hugo ska få en till liten kusin!!! Grattis Roger, Cicci & Morgan!!!
Kommer i augusti!!! Sååå KUL!!!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Ååå vad roligt, har faktiskt funderat lite om det inte vore dax för en till där också snart =)



Hälsa GRATTIS!!



Kram

2009-02-19 @ 10:21:55
URL: http://bhugulliver.blogspot.com
Postat av: Frida

Haha...ja kanske måste ha ett vildmarksläger här uppe:)

Ha de bra!

2009-02-19 @ 20:39:44
URL: http://fridaforsblom.blogg.se/
Postat av: kaisa

Svampbob är Elvis favoritprogram och det tjatar han om varje dag. Idag när han kom hem från Anneli så tog han tv-dosan och gav den till david och sa "Svampbob" väldigt bestämt haha.

2009-02-19 @ 21:25:17
URL: http://kaisasturesson.blogg.se/
Postat av: Carro

Hade de på känn efter många drömmar om att Morgan skulle få en lillebror (ja, de blir nog en kille!) haha. Jag ska bli moster igen! :)



Kram

2009-02-19 @ 21:57:25
URL: http://carolinanorgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0