Brännboll!

Har varit skönt att v arit lite långledig i helgen! Å va har hänt då! Jo d har ju varit såå attans varmt! Å jag ska inte klaga! Tycker verkligen om värmen, men i fredags var d verkligen jobbigt! Låg å pustade på en filt ute i skuggan! Hade bjudit hem mamma å pappa å svärfar på grillat på eftermiddagen å d tog typ hela dagen för att förbeberda, var tvungen att vila mellan varje moment jag gjorde... Marinera kött- vila 1 timme - skära sallad- vila 1 timme.. Så var det ungefär! Haha! Men när vi precis satt oss o ätit ett tag börjar d regna! Haha! Suck.. Bara att plocka in allt! Men efter regnet blev d ju jätteskönt!!! Vi var upp till Lillvik (vår lilla badplats här i hällbo) o svalkade oss! Det var kallt men skönt!

I går var d lite marknad uppe på hällboboa. Jag hade lovat att hjälpa till att sälja blomplantor så julia o jag stackt dit runt 9 o kom inte hem förrän vid halv 14. Det såldes lite allt möjligt där uppe, blommor, färg, bröd, loppisfejor mm. Var kul å träffa lite folk o så!

I går kväll hade vi (familjen Welstlen/hallberg/söderberg/engman/norgren) bestämt oss för att spela lite brännboll! Vi började med att grilla lite hos svärmor, sen stack vi upp till stenvallen (vår fotbollsplan här i hällbo) o spelade brännboll på liv å död Haha! Hade riktigt roligt, lite frustrearnde bara att jag inte vågade satsa fullt ut med min mage! JAg är tävlingsmänniska rakt igenom kan jag lova o ville ge allt! Men men! Tuvärr så förlorade vårt lag men d blir revanch sen!

Var attans trött i går kväll men nu doms senaste dagarna har jag sovit rätt dåligt, vet inte om d beror på värmen eller magen, men har svårt å hitta ngn skön sov ställning! Jag vill gärna sova på mage men d går inte så bra nu! Grr!

Nu skriker magen å vill ha frukost! Så lite rostat bröd går väl ner! Mmmm...

I dag i alla fall tror jag vi drar upp till svärfars stuga å badar lite! Härligt!

Hade bra allihopa å smörj in er så ni inte blir en röd kräfta! :-)


Kommentarer
Postat av: Anki

Ha en härlig dag i solen! Det låter kul med brännboll men jag skulle nog få vara supporter för igår när vi var på stan så gick jag upp för trapporna på Åhlens och jag flåsade som om jag hade sprungit ett maratonlopp. :) haha. Världens sämsta kondis!

Ha det så bra! Kram kram

2008-06-08 @ 10:15:04
Postat av: Liza

Hehe ja visst e den, vi köpte den på Rusta i Bollnäs. Hur e det med magen? växer och gror förstår jag. Kan du inte lägga in en bild :] Hade så bra, Kram

2008-06-09 @ 15:15:16
URL: http://mina3barnojag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0