Pimpling!!!!

I går var vi tvungen att ställa klockan för vi skulle ut på sjön å pimpla med halva släkten! Julia som annars vaknar före sju fick vi väcka tjugo över sju! Det är så typiskt när man ska i väg på nåt då måste man väcka henne! Men men! Vid kl 9 var vi uppe vid svärfars stuga i flugbo! Packade ur all matsäck å gick ut en bra bit på sjön där Micke å Henken hade satt upp en massa angeldon! Tuvärr så blåste det en del, men d va mysigt ändå å Julia hade jättekul med sin tremänning Emma! Det blev korvgrillning och en massa bus! En del gäddor fick vi upp oxå! Den största var på över 5 kg! Efter 3 timmar på sjön var vi ganska frusna så då gick vi in i stugan å myste å fikade!

På kvällen kom Jimmy hit å käkade med oss o efter maten så åkte göran o jimmt ner till bollnäs å hyrde film så efter Julia somnat så kollade vi på en läbbig skräckfil "vacancy" eller nåt hette den, inte så värst bra enligt mej men fullt sevärd!

Nu sitter jag här o funderar på vad vi ska hitta på i dag men d blir nog rätt lungt, ska ner till bollnäs å lämna tillbaka filmen å d blir nog en runda på dollar store oxå! Men annars blir d lungt!

Kram på er allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0