Skitdata!

Har problem med vår data... Vi ska lämna in den för lagning, det är nå fel på den så den hakar sig och bilden är helt mysko... Så om jag inte uppdaterar på länge så är det därför!

Annars är allt bra med oss allihopa! Hugo växer å mår bra! Han väger nu 4700 och är 56.5cm lång! Stora killen! Har börjat flina åt oss o "pratar" lite oxå! Å det är ju jättemysigt, å när man pratar med honom så fäktar han en massa med sina små armar! Så gulligt!

Har börjat fått lite panik inför julen, har inte köpt klart alla julklappar än å det är inte likt mej! Brukar vara ute i god tid men i år blev det inte så! Men vi har kommit en bit på väg o det är ju skönt!

Har inte så mycket roligt att skriva... Händer ju inte så mycket just nu! Är hemma å myser, tvättar, städar, lagar mat osv... Riktig  hemmafru! Haha!

I morgon ska vi i alla fall till Anki, Nathalie & Maxen o hälsa på! Ska bli jättekul! Man har ju inte så många å prata med här hemma om dagarna så det är jättekul när man får åka å hälsa på lite! Åsså får ju Julia & Nathalie leka lite!

Nä nu grymtar sonen... Ska nog ta upp honom... Å vet ni?! Han bajsar fortfarnade typ varje natt... Suck... Lite tråkigt
att behöva lämna sköna varma sängen å gå ner å byta på honom...

Kommentarer
Postat av: Emma

Åh låter som ni har det ganska bra där hemma =D Lite mer liv i Hugo nu då än när vi var och hälsade på ha ha. Kristians slutsats efter besöket var att det ju inte verkara vara några problem alls att ha barn ;)





Hoppas julshoppandet går bra, vi ska till Jönköping imorrn och försöka handla det mesta av våra julklappar, ska bli kul!



Ta hand om er/ Kramar Emma

2008-12-05 @ 12:12:30
Postat av: Mari

Halloj allt bara bra med er alla? prima här förkylningen har släppt nu så snart kanske vi kan komma o hälsa på en sväng hoppas hoppas! :).. Data problem låter inge kul vi har fixa vårat nu vi som tur äe.. har ni för er om dagarna då? bara hemma o har tråkigt? kanske skulle kunna ta bussen ut nån dag o hälsa på vi ja o barnen :=) ha de bäst kram

2008-12-05 @ 16:15:07
Postat av: Emma

trökigt med datorer som krånglar!

På tisdag (9 dec) kl 18 har jag ljusparty hemma hos mig, (partylite) Då får du jättegärna komma om du vill :-) Lite tunnt med folk så ja försöka ragga lite så jag slipper sitta här hemma själv och dofta på ljusen.. haha.. :-)

Hoppas allt e bra med er! kram

2008-12-07 @ 10:30:04
URL: http://hansson-linden.se/WP

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0